Публикувано Април 9, 201511 гд Няма го и при мен, мислех че бъркам пътя, но там наистина го няма. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 9, 201511 гд Аз не съм ресторвала, но няма да си играя пак един час само заради това. Пише, че няма зависимост от това дали ОТА или през iTunes е правен ъпдейта и бъга, така че ще чакам фикса. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 9, 201511 гд Има го в самия магазин след първо въвеждане на парола Разбрах въпроса, но късно :-) Едит: излез и влез от акаунта си и ще се появи менюто за паролата, единственото ми притеснение е, че пак ми поиска да си потвърдя картата и ако пак ми и дръпнало 1.98 евро, хич няма да ми хареса! Да, още 4 кинта назад, започвам да се ядосвам честно казано, предишните ми ги дръпна като преинсталирах тюнса защото смених компютъра, още не ги е върнало вече седмица, сега пак... Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 9, 201511 гд Да, това го правих, но хората показват и опцията в менюто, което ти казах.
Публикувано Април 9, 201511 гд Имах я, на като дадох винаги да ми иска парола пак изчезна цялото меню, няма да дам още 4лв, за да се появи, имат да взимат, съжалявам, че не направих шот преди това. Бъгава е отвсякъде с тия пароли, дано го фикснат скоро! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 9, 201511 гд Излизаш, влизаш и се появява, но струва 4лв удоволствието. Странното е, че мен ме питаше по друг начин преди да се появи - като на шота в горния ми пост. Нямам излишни пари в картата за повече експерименти. Ето ми го менюто:
Публикувано Април 9, 201511 гд Деска, тия пари се връщат. Ако се замотаят повече от десетина дена им "сипи" на съпорта и ще си ги получиш.
Публикувано Април 9, 201511 гд 8.3 излезе вчера, кога никога? Нито на официалната, нито на бетите, съжалявам, че не съм се изразил по-ясно. Но не съм се и мъчил да я "появя". След logout/login и рестарт се показа.
Публикувано Април 9, 201511 гд Имам запитване.Гледах няколко клипа в тубата,за да видя какво ново идва с 8.3.При всички видях,че в настройките на съобщенията има опция Conversation List Filtring.При мен не излиза такава.
Публикувано Април 9, 201511 гд Има го, но поне при мен е под друго име - Filter Unknown Senders в Setting->Messages. Когато е включено се появяват 2 таб-а при съобщенията.
Публикувано Април 9, 201511 гд Не цитирай последен пост!!! Да и при мен е така. Също забелязвам, че като не барам телефона нещо по бързо му пада батерията сякаш? Беше на 80 процента и се събудих да ходя до тоалетната и гледам от 80% е на 75... Странно. Редактирано Април 10, 201511 гд от Alxx®
Публикувано Април 10, 201511 гд Пръстовият отпечатък при покупки от App Store проработи - направих ресет с хоум бутона и старт бутона, изтеглих едно безплатно приложение като въведох ръчно паролата и на второто вече работеше. Преди това изключвате от настройките изискването за TouchID в AppStore, в настройките за самия стор задавате да иска парола след 15 минути, отново пускате изискването за пръстов отпечатък в стора, ресетвате и дънлоудвате произволно приложение с въвеждане на паролата ръчно, второто вече ще изисква отпечатък.
Публикувано Април 10, 201511 гд За да излиза опцията да не иска парола за безплатни приложения, трябва да е деактивиран Touch ID. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 10, 201511 гд Ясно - чудех се защо все ми изчезва тая опция, а то имало зависимост...не че ще я ползвам, предпочитам TouchID, но все изчезваше, включително и след като проработи покупката с отпечатък.
Публикувано Април 10, 201511 гд А кога ще има джейл. Не се стърпях, но отдавна никой не е питал. Весели празници.
Публикувано Април 10, 201511 гд А кога ще има джейл. Не се стърпях, но отдавна никой не е питал. Весели празници. Надявай се като излезе 9.0
Публикувано Април 10, 201511 гд Не знам дали е за тази тема, но не можах да намеря отговор с търсене във форума. С iOS 8.1.2 съм. Всичко в настройките на Facetime е активирано. Влизам през иконата на Facetime в приложението и когато избера от контактите абонат, който знам, че използва iDevice нямам икона на Facetime срещу абоната, а само иконите за разговор и съобщение.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате