Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Би трябвало в Settings->iTunes & App Store

dac8b9b69db01c5140dfd71798be3e63.jpg

• Отговори 1,6k
  • Прегледа 163,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Батерията се държи много по-добре от всички фирмуери до сега! На 8.2 ми държеше 8 часа и 32 минути, сега с 8,3 държи 8 часа и 33 минути, че и някоя секунда отгоре. През нощта ми пада с половин процент

• После ходи обяснявай на младите, путетъпкател и курица в газете.

Добавени снимки

Публикувано

Аз никога не съм имал такава настройка.

Публикувано

Няма го и при мен, мислех че бъркам пътя, но там наистина го няма.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

8.3 излезе вчера, кога никога?

Публикувано

Аз не съм ресторвала, но няма да си играя пак един час само заради това. Пише, че няма зависимост от това дали ОТА или през iTunes е правен ъпдейта и бъга, така че ще чакам фикса.

Публикувано

Въпроса ми беше към килерчо.

Публикувано

Има го в самия магазин след първо въвеждане на парола

b0f1b58f003bcf9044af2cc3b4c8b7ec.jpg

Разбрах въпроса, но късно :-)

Едит: излез и влез от акаунта си и ще се появи менюто за паролата, единственото ми притеснение е, че пак ми поиска да си потвърдя картата и ако пак ми и дръпнало 1.98 евро, хич няма да ми хареса!

Да, още 4 кинта назад, започвам да се ядосвам честно казано, предишните ми ги дръпна като преинсталирах тюнса защото смених компютъра, още не ги е върнало вече седмица, сега пак...

Публикувано

Да, това го правих, но хората показват и опцията в менюто, което ти казах.

Публикувано

Имах я, на като дадох винаги да ми иска парола пак изчезна цялото меню, няма да дам още 4лв, за да се появи, имат да взимат, съжалявам, че не направих шот преди това. Бъгава е отвсякъде с тия пароли, дано го фикснат скоро!

Публикувано

Ето, пак ме пита, но менюто го няма:

dc8d106931f519066af3882f6b26b572.jpg

Иначе си сваля без парола.

Публикувано

Излизаш, влизаш и се появява, но струва 4лв удоволствието. Странното е, че мен ме питаше по друг начин преди да се появи - като на шота в горния ми пост. Нямам излишни пари в картата за повече експерименти.

Ето ми го менюто:

df1e257898534c949c3cf251a73bc60a.jpg

58a3ecd4ce00675f5f5179ae93986ccc.jpg

Публикувано

Менюто е в ристрикшънс- настойки пароли.

Публикувано

Деска, тия пари се връщат. Ако се замотаят повече от десетина дена им "сипи" на съпорта и ще си ги получиш.

Публикувано

8.3 излезе вчера, кога никога?

Нито на официалната, нито на бетите, съжалявам, че не съм се изразил по-ясно. Но не съм се и мъчил да я "появя". След logout/login и рестарт се показа.

Публикувано

Имам запитване.Гледах няколко клипа в тубата,за да видя какво ново идва с 8.3.При всички видях,че в настройките на съобщенията има опция Conversation List Filtring.При мен не излиза такава.

Публикувано

Има го, но поне при мен е под друго име - Filter Unknown Senders в Setting->Messages. Когато е включено се появяват 2 таб-а при съобщенията.

Публикувано

Не цитирай последен пост!!!

Да и при мен е така. :smile: Също забелязвам, че като не барам телефона нещо по бързо му пада батерията сякаш? Беше на 80 процента и се събудих да ходя до тоалетната и гледам от 80% е на 75... Странно. :smile:

Редактирано от Alxx®

Публикувано

Пръстовият отпечатък при покупки от App Store проработи - направих ресет с хоум бутона и старт бутона, изтеглих едно безплатно приложение като въведох ръчно паролата и на второто вече работеше. Преди това изключвате от настройките изискването за TouchID в AppStore, в настройките за самия стор задавате да иска парола след 15 минути, отново пускате изискването за пръстов отпечатък в стора, ресетвате и дънлоудвате произволно приложение с въвеждане на паролата ръчно, второто вече ще изисква отпечатък.

Публикувано

За да излиза опцията да не иска парола за безплатни приложения, трябва да е деактивиран Touch ID.

Публикувано

Ясно - чудех се защо все ми изчезва тая опция, а то имало зависимост...не че ще я ползвам, предпочитам TouchID, но все изчезваше, включително и след като проработи покупката с отпечатък.

Публикувано

А кога ще има джейл. :tooth:

Не се стърпях, но отдавна никой не е питал.

Весели празници.

Публикувано

Като гледам колко дупки са закърпени в 8.3 - скоро може и да няма..

Публикувано

А кога ще има джейл. :tooth:

Не се стърпях, но отдавна никой не е питал.

Весели празници.

Надявай се като излезе 9.0 ;)

Публикувано

Пошегувах се.

Публикувано

Не знам дали е за тази тема, но не можах да намеря отговор с търсене във форума. С iOS 8.1.2 съм. Всичко в настройките на Facetime е активирано. Влизам през иконата на Facetime в приложението и когато избера от контактите абонат, който знам, че използва iDevice нямам икона на Facetime срещу абоната, а само иконите за разговор и съобщение.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.