Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Ами сваляйте на 8.1.3 де. До вчера поне се подписваше.

• Отговори 1,6k
  • Прегледа 163,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Батерията се държи много по-добре от всички фирмуери до сега! На 8.2 ми държеше 8 часа и 32 минути, сега с 8,3 държи 8 часа и 33 минути, че и някоя секунда отгоре. През нощта ми пада с половин процент

• После ходи обяснявай на младите, путетъпкател и курица в газете.

Добавени снимки

Публикувано

Аз наистина ще сваля довечера стига да мога.

Публикувано

Късно е.

http://m.iclarified.com/entry/index.php?enid=47969

От няколко дни има бета версия на TinyUmbrella, която позволява да се запазят SHSH файлове за евентуално понижаване, но...

Пробвай де.

Публикувано

Къде се проверява, за да сме сигурни? Никък не ми се ще да ресторвам два пъти на халос.

Публикувано

Май тук се гледаше:

http://api.ineal.me/tss/status

Публикувано

Значи вярно до вчера се е подписвала 8.1.3. Чакаме следващата версия ;)

Публикувано

Може ли някой с девелопърски акаунт да ме включи в списъка, за да изтествам последната бета?

Публикувано
Следвай тези стъпки. Няма нужда от Дев. акаунт.

http://www.redmondpie.com/how-to-download-ios-8.3-public-beta-3-without-needing-developer-account/

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

До колкото знам това е само за тези които са тествали OS X Beta. При мен не излиза ;)

Публикувано

Да в началото беше само за OS X beta. Апъл го промениха и вече е достъпно и за IOS beta. Ще направя инструкция по късно.

1. Правиш бак ъп(back up)

2. Сайн ъп(sign up) Apple Beta Software Program натискаш синия бутон. Трябва да влезеш с твоя акаунт и да приемеш условията.

c593121eecabc900696027481617d180.jpg

3. Избираш опцията " enroll your IOS device to receive beta update".

64f7d5f959549c8d5e100cc53a7cb07e.jpg

4. Вместо да ъпдейтваш от менюто ти трябва да изтеглиш IOS beta configuration profile за твоя девайс от този линк- https://appleseed.apple.com/profile

Трябва да отвориш линка от IOS у-то.

46ae7d786e5661157ff90ddc894d0155.jpg

5. От девайса settings >general > software update и трябва да ти излезе IOS beta 8.3 да теглиш и инсталираш.

e85bde66fb72632ebdee57ccdb0c8755.jpg

Това е. :)

Редактирано от koksibg

Публикувано

На мен този линк за iOS ми липсва, има само за OSX и от т.3 надолу не мога да го направя.

Edit:

Но става по този начин, описан тук: http://chrislowthian.co.uk/apple/install-ios-8-3-public-beta-without-an-invite/

Редактирано от ayl

Публикувано

А този профил като се махне на 01/04/2015 ще мога ли да слагам следващите бети?

Публикувано

С тея "профили" така ще си го вкарате ;)

За да виждаш/инсталираш бетите (публичните), трябва да имаш инсталиран профила.

Публикувано

Може би след 01.04 ще пуснат официалния релийз, а за следващите бети ще има нови временни профили? А защо казваш, че " ще си то вкарат"?

Публикувано

Някой ти предоставя профил за инсталиране, просто ей така, от добро сърце! Аз не бих го сложил, но това си е мой проблем де :)

Публикувано

Е колкото повече тестери, толкова повече информация, аз поне така мисля. Честно казано се замислям дали да не пробвам, но и мен мъничко ме притеснява, може би защото разчитам изцяло на телефона и не мога да си позволя изненади, а иначе ми е любопитно, до сега не съм пробвала бета тук.

Публикувано

Първото, което намерих: http://www.howtogeek.com/176195/why-configuration-profiles-can-be-as-dangerous-as-malware-on-iphones-and-ipads/

Не казвам, че има общо, но обяснява защо по-добре не.

Публикувано

До 2 юли 2016 е профила. Инсталирах го, засега бетата е добре, ще кажа за батерията след 2-3 дена.

Публикувано

Да, като се замисли човек, наистина това може да е вратичка за нежелани "гости". Скоро имах проблем с реклами, които направиха сафарито неизползваемо и търсейки решение инсталирах адблокер от стора, тогава ми поиска да инсталирам профил и ми стана доста неприятно, че нещо поема контрола образно казано. Май ще се въздържа от тестване, ъпдейти те са достатъчно редовни, надали ще чакам много до следващия. Не обичам необоснования риск, въпреки че в случая профила е създаден от производителя...

Публикувано

Инсталирах го, доволен съм. Телефона е направо друг сравнение с 8.2. Надявам се и батерията да е добре.

Публикувано

1vGIkEd.jpg

cMpFo2r.jpg

TRZfkNA.jpg

На мен ми се вижда всичко наред. Поне не изглежда като в линка на Шамана.

Публикувано

Говоря по принцип, не конкретно за този профил.

Публикувано

Според вас като по-опитни в сферата на iphone телефоните, дали следващата iOS ще върви еднакво на 5 и 5s ? Сега погледнах, че на ios 8 има нова функция (поне за мен ) iCloud Drive. Има ли я и на iphone 5 ? До колкото разбирам е нещо като файлов мениджър при андроида, може да си съхраняваме различни документи и т.н

Публикувано

Здравейте, сега разбирам за iCloud Drive, виждам че съм го пуснал през Сетингс/Иклауд обаче нямам икона... Някой да има идея къде греша, а другото ми питане е:

Откакто съм със 8.2 телефона е пълна трагедия , губи Wi-Fi (все едно няма налична мрежа) ,губи LTE(показва че е налично но няма нет). Прегледах в нета и тези проблеми със свързаността ги има при някой потребители... Вие какво ще кажете.

Мерси предварително

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.