Публикувано Март 14, 201511 гд Изтеглих 8.2 в понеделник веднага след като го пуснаха. Рестор, сетнат като нов във вторник вечерта. Няма проблеми, няма бъгове. Според мен е най-добре тук да пишат само хора с проблеми след чиста инсталация. Всички с върнати бекъпи (особено такива като един тия дни, които се хвалеха, че връщат бекъп от 3 години с джейлове и т.н.) само спамят темата. От както има връщане на бекъп, не работи добре и не могат да го оправят, защо изобщо го коментираме това постоянно?
Публикувано Март 18, 201511 гд Бях забравил за тази услуга на Apple, че като имаш няколко устройства с еднакъв акаунт в една wi-fi мрежа при входящо обаждане звънят всичките и вдигаш това устройство, което ти е най-близо. Sing aut на акаунта в Facetime и всичко се оправи.
Публикувано Март 19, 201511 гд Я кажете как да кача снимка?? От 1 час търся и не мога да намеря как става.... Искам да кача една снимка за да видите нещо. Благодаря
Публикувано Март 19, 201511 гд Ако е до два мб, я прикачваш - първо цъкаш "още опции" под полето за писане и там после ще се ориентираш. Ако е над - качваш я в шеринг сайт, копваш линка и като отвориш полето за писане, ще видиш малка иконка с картинка отляво. Първата такава. Буташ линка в нея. П.П. Не шервайте снимки и видео под https протокол. Махайте "s"-то!
Публикувано Март 19, 201511 гд На някой друг случвало ли му се е ? След рестарт се оправя! Редактирано Март 19, 201511 гд от Alxx®
Публикувано Март 20, 201511 гд И при мен се получи като задържах на някоя от иконите и точно преди да започнат да "треперят" слайднах надолу. 8.2 след рестор, сет ес ню и без връщане на бекъп!
Публикувано Март 20, 201511 гд Венци, имаше дискусия тук, за проблема, но през тапата не намирам нищо.
Публикувано Март 20, 201511 гд Венци, Settings-> General->Accessbility->Increase Contrast; разбутай ги там. Аз имах същия проблем, спрях Reduce Transparency и се оправи. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Март 20, 201511 гд от Donchew
Публикувано Март 20, 201511 гд Добър вечер, колеги! Имам следният проблем след като ъпдейтнах своя iPhone 6-64GB - фабрично отключен до версия - iOS 8.2 : батерията доста бързо ми пада! Някой има ли такъв проблем? P.S. : Телефонът никога не е имал jalebreak и винаги съм ъпдейтвал версиите директно от менюто му. Никога не съм правил back up, след това restore, после да ъпдейтвам до най-новата версия и после да качвам back up-па! Също така ползвам програмата "Battery Doctor", която ми помага при зареждане на телефона и следене на оптималното състояние на батерията, но въпреки това и въпреки, че го ползвам по същия начин, както и преди ъпдейта до версия 8.2 е факт, че батерията ми пада по-бързо! Благодаря Ви предварително за отделеното време и помощта
Публикувано Март 20, 201511 гд А сега - restore DFU - качи на ново 8.2. Контактите на icloud,снимките на PC . п.п Ако искаш му направи backup и после го върни ,ако ти прави проблем пак -процедурата по-горе без връщане на backup
Публикувано Март 20, 201511 гд @mishocs много благодаря за бързия отговор - започвам Sent from my iPhone 6 using Tapatalk Редактирано Март 20, 201511 гд от mihaylov.mihail
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате