Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Е, 9.0 няма ли да е есента, заедно със следващия модел? А 8.3 би трябвало да излезе сега с часовника, може би не е толкова идеална и затова се подготвя и 8.4.

• Отговори 1,6k
  • Прегледа 163,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Батерията се държи много по-добре от всички фирмуери до сега! На 8.2 ми държеше 8 часа и 32 минути, сега с 8,3 държи 8 часа и 33 минути, че и някоя секунда отгоре. През нощта ми пада с половин процент

• После ходи обяснявай на младите, путетъпкател и курица в газете.

Добавени снимки

Публикувано

8.2 излиза с часовника.

8.3 добавя wireless Apple car play.

8.4 се говори, че ще добави ново стрийминг приложение ала спотифай.

via Tapatalk

Публикувано

Поне нещо добавят и има ъпдейти постоянно. :) Като гледам другите как циклят на едно място ......чак жал ми става. :tooth:

Публикувано

То и смартфони има от началото на 21-ви век още, ама...:D

Публикувано

Всяка система се развива по различен начин, на мен лично ми харесват редовните ъпдейти, не е нужно да се чака с месеци и едва ли не да се молиш на производителя да ти поддържа апарата. iOS е малко по-затворена система, но пък може да се разчита на стабилност и качество, което е ценно, честно казано нищо не ми липсва след прехода от андроид. Между другото първото най-ярко впечатление за мен, след миграцията, беше точно от ъпдейта, казаха датата и часа и дойде точно тогава, е не се размина без някои бъгчета, ама това май никой не подминава.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

8.3 отдавна го има при някои други.

Извинявам се ама,

Apple car play, къде го има при други

Редактирано от drjivago

Публикувано

Тoй прoстo адвoкатства, бoг знае на кoй

Публикувано

Ами, щото "андроид плей" няма в БМВ или Волво, например. Виж, в соцваген викат щяло да има.

Публикувано

Това, което според добавя 8.3 е wireless CarPlay, което Android Auto не го поддържа, а други CarPlay алтернативи май няма. 8.2 добавя поддръжка на Watchkit, което пак не е нещо, налично за други устройства.

Публикувано

Спират да подписват 8.1.2

Публикувано

Не знам кой са другите дето циклят на едно място, ама това което предлага 8.2 и 8.3 отдавна го има при някои други. Не е лошо да си разшириш мирогледа. Иначе ъпдейтите са хубаво нещо защото оправят недоизпипани неща в системите. Спор няма!

Ами другите са останалите операционни системи. Хубаво е , че ми се правиш на учител .......ама мирогледа ми е доста широк. Точно поради причината , че използвам още две операционни системи. ;)

Редактирано от aserrr

Публикувано

Файда, че ги има тия иновации, щом не работят коректно :D

Публикувано

Макс , кое визираш ,че не баца коректно ?

Публикувано

Леко с цитатите!

Казвам го примерно.Доста от нещата са "иновативни,но неправилно работещи" , докато не се интегрират в iOS. Защо ми е да знам,че мога да правя нещо с телефона, при положение,че ще е бъгаво или прочие ? Не мисля, че и ситуацията в горния казус ще е различна.

Публикувано

Пак не ми отговори кое не ти бачка ама квото е ;)

Щото от нововъведенията в 8 iOS си бачкат без да бъгясват / сиреч "коректни са" / !

Редактирано от kaizersoze

Публикувано

Веднага ти казвам какво не ми бачкаше в G3-йката - лазерния автофокус, за който понякога съм чакал по 3-4 секунди,за да фокусира съвсем нормална снимка през деня ? Нима това не е софтуерен проблем , който го оправиха с 4.4.4 ЧАСТИЧНО, разбира се? Веднага ти казвам с Galaxy S5-цата , на който пръстовия отпечатък хич го нямаше в началото,след пуснат ъпдейт леко се подобри, но нямаше абсолютно никаква допирна точка с Touch ID. Това искам да ти кажа, че предпочитам да нямам нещо, ако не работи коректно. Досега нито 1 път не ми е спичал TouchID-то, дори и в началото с 5s-а, когато имаше пак някаква еуфория,че не бил отчитал правилно.

П.С : А,да и 0,3-те секунди автофокус на S5 са просто мит, това забравих да кажа.

Редактирано от Максим Костадинов

Публикувано

Да не съм объркал форума ??? Кво ми разправяш за робокопите?

А и темата е за iOS 8 !

10953180_1005794496102202_6172424779794323373_n.jpg?oh=a900fad6360b1eb67aa7d04ac35e16d3&oe=55906EFA&__gda__=1432384682_afd000e4446f5ce6ca2c59f102f11ac2

Публикувано

Именно. Аз виждам "захранка" по адрес на роботите, а ти?

Публикувано

Явно не сме се разбрали нещо... Визирам хората,които искат да ми "разширят мирогледа" и да съм бил гледал,че тия неща примерно ги било имало в Android устройствата много преди Apple да реши да ги интегрира.Няма значение - живи и здрави ! :)

Публикувано

Ако се връзваш на всяка мисъл на бат ГОШО - може и името да си смениш не само мирогледа ;)

Публикувано

Айде да се придържате към темата!

Публикувано

Привет момчета!От 1-2 дена наблюдавам,че като си заключа телефона сигнала за заключването идва 1-2 секунди след като е изгаснал дисплея.Някой с подобен "проблем" или е от мен нещо?

Публикувано

Случвало ми се е преди на петицата, но май няма закономерност, може би когато влизам от вън от студеното, поне тогава съм забелязала.

Публикувано

На 4-ворката на жена ми и сега го прави това. Мислех си щото е по бавен .....ама май не.

Публикувано

Преди iOS 7 се случваше само на 3/3ГС, а сега на всички.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.