Публикувано Декември 11, 201411 гд Добре де, че се сетих. Говорите за натоварени клетки, но защо проблемът в "вдигането" го нямам при отключен телефон ?! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 23, 201411 гд Ето начин за активиране на Family Sharing за USA стора, ако нямате щатска кредитна карта и billing адрес. След доста търсене и пробване се оказа по-лесно и всъщност напълно безплатно. Доста от вас знаят за FreeMyApps - събират се точки като се изпробват iOS приложения за 30 сек. Има и тема по въпроса, където може да прочетете по-обстойно за това как да ви изкарва повече приложения за проба (щатско прокси/впн). Kогато се съберат 3000 т. (става доста бързо), един от вариантите за награда е виртуална карта Виза с 10$ баланс. Малко на сляпо се доверих, но взе че стана. Когато се redeem-ва кода, се прави регистрация на един сайт и там въвеждате щатски адрес, който след това ще сложите и в туньо в частта за плащане (важното е да съвпадат). Има един недостатък и той е, че не може да се добавят средства към тази карта. Аз лично ползвам store credit чрез gift cards (натрупани пак от FreeMyApps или купени през ebay). Във всеки случай, всички приложения излизат по-евтино от българския магазин. Редактирано Декември 23, 201411 гд от DreamcatcheR
Публикувано Декември 30, 201411 гд Здравейте, тъй като се сблъсках с проблем при ползването на интернет в роуминг след ъпдейт на 8.1.2, пиша как се решава: След ъпдейта при 5s, 6 i 6 plus настройките за ползване на cellular data в роуминг вече са само ръчни и докато не ги въведете, при всеки опит да ползвате приложение използващо нет ви дава съобщение, че не сте абониран за услугата независимо, че сте в 3G или LTE мрежа. За целта се влиза в Settings - Cellular - Cellular Data Network, и на CELLULAR DATA се въвежда APN. За мтел е - inet-gprs.mtel.bg Хотспот опцията също липсва. За да се появи, трябва да следвате стъпките описани по-горе и на HOTSPOT да въведете отново същият APN на оператора. След това в Settings - Cellular опцията вече е достъпна. Надявам се да съм била полезна. Весели празници!
Публикувано Декември 31, 201411 гд Tози проблем с приемането на разговор го имам и аз.Дори бях набеден,че не мога да си вдигам телефона правилно Ще се поровичкам малко из нета да видя дали ще мога да открия нещо,което би било полезно И един офтопик - имам чувството,че хоум бутона ми леко потъна,но не съм сигурен дали не е просто "филм".
Публикувано Декември 31, 201411 гд не е присто филм, така е и моят потъна и сега има един много лек празен ход, ама много малко, но не е стегнат както преди. Редактирано Декември 31, 201411 гд от bache_kolio
Публикувано Декември 31, 201411 гд не е присто филм, така е и моят потъна и сега има един много лек празен ход, ама много малко, но не е стегнат както преди. Разбирам.Мен не ми създава проблеми,просто всеки път като го натисна и се сещам.Явно трябва да свикна
Публикувано Декември 31, 201411 гд И моя си потъна от както го взех, но не е нещо фрапиращо. Работи си нормално. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Декември 31, 201411 гд от WULAS
Публикувано Януари 6, 201511 гд Някой има ли следния случай и съответно решение..? Айклауд ай ди - то е с гмейл поща. Като се включи айклауд и се включи плъзгача за синхронизиране на ноутс иска да се създаде нов айклауд акаунт. Телефонът е 5С и се опитваме с айпад мини ретина да ги синкнем. Всичко останало се синхронизира.
Публикувано Януари 6, 201511 гд Иска да ти създаде iCloud mail, защото бележките се пазят в мейла. Акаунта ще си остане gmail-ският.
Публикувано Януари 7, 201511 гд Точно! Това при положение, че искаш notes, да се синхронизира с iCloud. Иначе си имаш notes които се синхронизират с gmail. Контакти, календар, бележки и имейл, можеш да ги включиш от Mail приложението.
Публикувано Януари 7, 201511 гд Синхронизацията на ноутс с джимейл не е ли еднопосочна? В смисъл имаше няква драма ама сега не мога да се сетя точно.
Публикувано Януари 7, 201511 гд Данке на всички, обаче проблемът е, че има такъв мейл с айклауд, но то дава възможност само да се създаде нов. Като се вкара тоя дето съществува, дава, че е зает. Редактирано Януари 7, 201511 гд от newabv
Публикувано Януари 7, 201511 гд Не е. Всичко се връща в телефона. Прав си ,просто бележки от други не IOS дивайси които ги има в пощата не ги синхронизира с телефона.
Публикувано Януари 7, 201511 гд Данке на всички, обаче проблемът е, че има такъв мейл с айклауд, но то дава възможност само да се създаде нов. Като се вкара тоя дето съществува, дава, че е зает. Аз ли не можах да схвана? 1 iCloud акаунт направен с gmail. 2 В секцията iCloud слагаш отметка на mail и създаваш такъв в iCloud. Новосъздадения имейл отговаря на същото Apple ID. 3 Всички полета в iCloud могат да бъдат включени (мейл, контакт, календар, бележки) и вече ще се се синхронизират. Ако и така не става, изпрати ми данните, искам да пробвам.
Публикувано Януари 9, 201511 гд Получи се като се махнат всички акаунти и се сложат наново, започвайки от мейла в айклауд.
Публикувано Януари 9, 201511 гд Здравейте! Имам едно леко запитване: има ли начин,когато си нагласям алармата да ми показва колко време остава до нейното звънене?Може би това е единственото,което ми липсва от андроида
Публикувано Януари 9, 201511 гд Ако не използваш аларма, а таймера Т.е искаш утре да се събудиш по това време , нагласяш таймера така : И резултата е този : П.С : Колега, при тебе си го пише, защото си джейлнал и сложил туийк. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Януари 9, 201511 гд от Максим Костадинов
Публикувано Януари 9, 201511 гд Бях пускал тема с такъв туик, потърси я или просто младежа от горе да каже той какво ползва.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате