Публикувано Декември 3, 201411 гд ...При локнат скрийн си го имам забавянето, когато вдигам при позвъняване , докато при отключен екран го нямам ... И при мен е така. Според мен логиката на забавянето, ако има някаква логика, е да имаш време ако искаш да отхвърлиш разговора с червения бутон. При отключен екран няма забавяне защото са два бутона - зелен и червен. Редактирано Декември 3, 201411 гд от drpetar
Публикувано Декември 3, 201411 гд Аз откакто съм с 6 го нямам този проблем!Какво беше...звъни,вдигаш и продължава да звъни?Чакай да се набера от другия номер да видим)))
Публикувано Декември 3, 201411 гд Аз на МТел го нямам този проблем и не съм го имал никога. На виваком го имам с iPhone 4 iOS 7.1.2 но е пренебрежимо малко.
Публикувано Декември 3, 201411 гд При 6-цата при мен проблема изчезна - без значение отключен ли е или не Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 4, 201411 гд Както казах,при Теленор,iPhone 6,8.1,джейл го няма този проблем!!!При iPhone 5 8.1.1 също!Ако искате да си решите проблема,започвате по тези стъпки!Вие решавате коя първо
Публикувано Декември 4, 201411 гд Аз не виждам стъпки - Теленор iPhone 5, проблемът си е на лице с 8.1.1. Ако имаш предвид да го джейлна, защото не видях твоя дали е така, не мисля че това е решение. Явно забавянето е на лице при различни модели, на различни оператори на произволен принцип, поне аз това виждам от всичко изписано до сега. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 4, 201411 гд Четох по разни форуми, проблемът го има по целия свят с различни версии на iPhone. Най-ранните мнения, които намерих са от 2010 година. Най-вероятно причината е в това, че има забавяне в обработката на пакетите, които си разменят телефонът и мобилната мрежа. Факт е, че повечето мобилни мрежи в света не са оптимизирани за смартфони въпреки огромната им популярност в последните 5 години. Както при всичко на този свят за някои има проблем, за други няма.
Публикувано Декември 4, 201411 гд Защото има разлика в това как комуникират различните смартфони с мобилните мрежи. При iPhone има разлика и в размера на пакетите, които изпраща и получава.
Публикувано Декември 4, 201411 гд Щом телемор го предлага, логично е да си пригоди мрежата.Същото важи и за ментел.
Публикувано Декември 4, 201411 гд Малко извън темата, но да си попитам. Не си спомням, четох ли го някъде или стана лафа в разговор, но Теленор били пуснали официално допитване до Епъл за превод на iOS на български ? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 4, 201411 гд Това и на 8.1 си е така... Значи пак няма да има бързо спиране и пускане на 3G от CCSettings...пфууу
Публикувано Декември 4, 201411 гд Малко извън темата, но да си попитам. Не си спомням, четох ли го някъде или стана лафа в разговор, но Теленор били пуснали официално допитване до Епъл за превод на iOS на български ?Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 4, 201411 гд Тези пак ни "взимат за мезе", за какви усилия точно става въпрос? Дрън - дрън... Имат официални взаимоотношения с Apple, но нямат дивайси, онези другите ги няма "в статистиката", но имат и ги предлагат с 30 -на % надолу и с много по-изгодни условия. Кой, какъв е, нямам идея, но това е абсурд!
Публикувано Декември 4, 201411 гд при положение че повечето тук ползваме iPhone от години защо ви е българско меню да развали целия интерфейс с перфектен превод или???
Публикувано Декември 4, 201411 гд Въпросът е принципен. След като официално се продава в България, трябва да има. Кой ще го използва, е друг въпрос.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате