Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Аз пък за първи път не спирам 3Г-то!Движа между 8-10 часа използване(wifi и 3Г)!Колкото и да ми говорите,батерията винаги ми е държала повече, когато съм с джейл и с туиковете които ползвам!

• Отговори 1,6k
  • Прегледа 163,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Батерията се държи много по-добре от всички фирмуери до сега! На 8.2 ми държеше 8 часа и 32 минути, сега с 8,3 държи 8 часа и 33 минути, че и някоя секунда отгоре. През нощта ми пада с половин процент

• После ходи обяснявай на младите, путетъпкател и курица в газете.

Добавени снимки

Публикувано

Батерията ще я обсъждаме всеки път, когато някой има проблем и не може да стоИ денонощтно във форума и да изчита всички мнения. Може и да уважаваме по-старите потребители все пак.

Публикувано

Някой може ли да сподели мнение относно батерията на 5S с новият фърм? :smile:

Редактирано от dobrewski

Публикувано

На iPhone 5s при мен с iOS 8.1 без джейл се държи дори и по-добре от колкото беше с 7.1.2.

Публикувано

На мен след ОТА ъпдейт ми се появи проблем с набирането...какъвто и номер да набирам , дори *88 ми дава CALL FAILED . Пробвах 2 пъти с включване и изключване на телефона, вадих сим картата, пробвах включен изключен мобилен( OFF, само 2Г, само 3Г, ЛТЕ, всичките комбинации) и така не става. Четох за подобен проблем на потребител на AT&T - https://discussions..../thread/6676608

Някакви идеи ?

бтв. Това ми се случи и на 8.1 или 8.0.2 ще ви излъжа, но тогава се оправи с рестарт на телефона.

п.п . Мен могат да ме набират, логично се замислих дали е платена сметката - платена е, никви задължения, но пък дори да не беше , нямаше да има проблем с *88, а и щеше да казва, че са ми ограничени изходящите

п.п2 Телефона до 8.0.2 дойде след чист рестор, след това само ОТА към 8.1 и сега 8.1.1 , не съм Jailbreak-вал никога

Редактирано от danson

Публикувано

Не че нещо, ама Мтел не спират ли двустранно?

Публикувано

Провери за всеки случай прехвърлянето на повикванията.

Публикувано

Не знам дали сте забелязали, но дори cellular data да е изключено, ако е избрано 3G, телефонът си движи на 3G мрежа. Всмисъл не ползвате нет, но пак сте на 3G => батерията пада по-бързо, особено в места с по-лошо покритие (дори чертичките да се водят 4 например). Аз поне така си разсъждавам..

А, да. И аз щях да питам защо на iPad няма опция за смяна 3G-2G. Не че много би ми трябвала, но...

Публикувано

Прегледах настройките за прехвърляне и като цяло другите настройки...нищо нередно и всичко си е както преди, аз не съм и пипал преди проблема :smile:

п.п. сега пък успях да набера....явно при тях е проблема....еми поне, ако някой друг има подобен проблем да знае да не бърза с изводите и ресторването, а да изчака малко да се "намести" оператора

Редактирано от danson

Публикувано

Не знам дали сте забелязали, но дори cellular data да е изключено, ако е избрано 3G, телефонът си движи на 3G мрежа.

Логично. И преди беше така, ако оставиш 3г/лте бутона включен. За iPad има немного удобно решение - пач за турбосим, който реже всичко над едж мрежа.

Публикувано
Антъни, ще прозвучи тривиално ( ама всички хора казват че им карат по над 10 часа юсидж ). Правил ли си чист рестор? Тези 6 часа вероятно са с всичко пуснато и постоянно ъпдейтване на мейли и приложения и може би постоянно ползване на 3G интернет с лошо покритие? Иначе няма особена логика да влачиш зарядно с теб нон стоп, особено на чисто нов телефон. Ако е вярно написаното отгоре, пробвай един ден да спреш всички проверки на мейли и приложения и виж какъв би бил резултата - ако имаш възможност за това разбира се. Лошия обхват също е сериозна причина за бързо падане на батерията, но там няма много възможност за корекция ако оператора ти няма добро покритие. В профила ти пише, че си с iOS 8.0.2. Ако е така и си пропуснал, в iOS 8.1 има добавена опция за спиране на 3G и пускане на Е. Аз основно съм на Е, защото и вкъщи и в офиса има уайерлес и изкарвам спокойно по 8-9 часа юсидж, а аз съм с iPhone 5s. Както всички казват на 6 и 6+ трябва да е още по-добре.

С 8.1 съм, а вече с 8.1.1. Всичко ми е включено непрестанно, защото за мен това е начина за ползване на смартфон. Искам като се кача в колата да се закача автоматично към блутут и аудиосистемата, да мога да отворя сайт без да превключвам на 3G и т.н. Не искам да се превръщам в роб на батерията и да мисля постоянно затова. Бизнеса ми изисква да съм постоянно достъпен по всички възможни начини на съвременното общество. Не случайно дадох пример с предишния ми телефон, обект на подигравки от iOS юзерите. Никога не ми е забивал, лагвал или правил проблеми, нито съм мислил за батерията. Не мога да кажа на черното бяло само заради някаква фенбойщина. Да, 6 ми харесва адски много, красив, лек и удобен, ама е време да се спре с митовете за невероятната симбиоза между хардуер и софтуер на Епъл, защото в момента имам много повече дребни проблемчета отколкото съм имал с флагманите на андроид. И тук дори не слагам различните ограничения, които съществуват просто от инат, защото някой се смята за по-умен от клиентите си и иска да им налага какво и как да ползват.

Публикувано

Темата мисля е за iOS8. Моля не я обръщаме пак на айфон срещу всички останали. Батерията е компонент, по който винаги може да се изразяват субективни мнения. Най-честото срещано такова е, че тя е по-добра спрямо 5 и 5с. Аз също вече не нося зарядно в мен през деня, а ръчкам доста и нищо не спирам освен блутут-а, защото много рядко го ползвам. Може при Anthony да има и дефект не знам ( htc скоро не съм ползвал)

Редактирано от drjivago

Публикувано

А на някой да му се е случвало алармата да не му звъни? Вече за 4ти път ми се случва. Чета по чуждестранните форуми, че и на много други им се случва. Обсъждали ли сте го тук? С iph5 8.1 съм.

Публикувано

Не ми се е случвало, дори сега след като видях въпроса нарочно я оставих да звънне - без проблем. Също iPhone 5, 8.1.1

Публикувано

Оправен ли е тъпият проблем - да продължава да звъни, когато си вдигнал?

Публикувано

И аз се чудех, ама още никой не ми е звънял...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Ми, да ти звънна, ако няма кой. :D

Публикувано

Ако настроя алармата за след 2 мин и моята звъни, но ако е за след по-дълго време, 20-30 мин и през това време не си пипал телефона все едно крашва. Светва и до там, нито звук, нито нищо.

Публикувано

В такава ситуация само рестор ти е решението!И set as new!

Публикувано

Моята аларма беше от обяд за 17ч и си звънна, явно нямам проблем. @uomoto, може защо не ;-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Моята крашва от време навреме и след рестор и set as new.. Бъгче, заради което се оспах 2-3 пъти. Прави го, когато си реши .

Публикувано

Аз за будилник ползвам 4S, на 7.1.2 :D

Публикувано

Аз нямам проблеми с алармата. :tooth: Само да не забравиш да го заредиш (навиеш).

e4a9c74d79d68148.jpg

Публикувано

Тва на 8.1 ли е :)

Публикувано

Ти се бъзикаш, ама аз от години настройвам и телевизора да се включи, ако случайно алармата не се задейства :-)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.