Публикувано Ноември 18, 201411 гд Аз пък за първи път не спирам 3Г-то!Движа между 8-10 часа използване(wifi и 3Г)!Колкото и да ми говорите,батерията винаги ми е държала повече, когато съм с джейл и с туиковете които ползвам!
Публикувано Ноември 18, 201411 гд Батерията ще я обсъждаме всеки път, когато някой има проблем и не може да стоИ денонощтно във форума и да изчита всички мнения. Може и да уважаваме по-старите потребители все пак.
Публикувано Ноември 18, 201411 гд Някой може ли да сподели мнение относно батерията на 5S с новият фърм? Редактирано Ноември 18, 201411 гд от dobrewski
Публикувано Ноември 18, 201411 гд На iPhone 5s при мен с iOS 8.1 без джейл се държи дори и по-добре от колкото беше с 7.1.2.
Публикувано Ноември 18, 201411 гд На мен след ОТА ъпдейт ми се появи проблем с набирането...какъвто и номер да набирам , дори *88 ми дава CALL FAILED . Пробвах 2 пъти с включване и изключване на телефона, вадих сим картата, пробвах включен изключен мобилен( OFF, само 2Г, само 3Г, ЛТЕ, всичките комбинации) и така не става. Четох за подобен проблем на потребител на AT&T - https://discussions..../thread/6676608 Някакви идеи ? бтв. Това ми се случи и на 8.1 или 8.0.2 ще ви излъжа, но тогава се оправи с рестарт на телефона. п.п . Мен могат да ме набират, логично се замислих дали е платена сметката - платена е, никви задължения, но пък дори да не беше , нямаше да има проблем с *88, а и щеше да казва, че са ми ограничени изходящите п.п2 Телефона до 8.0.2 дойде след чист рестор, след това само ОТА към 8.1 и сега 8.1.1 , не съм Jailbreak-вал никога Редактирано Ноември 18, 201411 гд от danson
Публикувано Ноември 18, 201411 гд Не знам дали сте забелязали, но дори cellular data да е изключено, ако е избрано 3G, телефонът си движи на 3G мрежа. Всмисъл не ползвате нет, но пак сте на 3G => батерията пада по-бързо, особено в места с по-лошо покритие (дори чертичките да се водят 4 например). Аз поне така си разсъждавам.. А, да. И аз щях да питам защо на iPad няма опция за смяна 3G-2G. Не че много би ми трябвала, но...
Публикувано Ноември 18, 201411 гд Прегледах настройките за прехвърляне и като цяло другите настройки...нищо нередно и всичко си е както преди, аз не съм и пипал преди проблема п.п. сега пък успях да набера....явно при тях е проблема....еми поне, ако някой друг има подобен проблем да знае да не бърза с изводите и ресторването, а да изчака малко да се "намести" оператора Редактирано Ноември 18, 201411 гд от danson
Публикувано Ноември 18, 201411 гд Не знам дали сте забелязали, но дори cellular data да е изключено, ако е избрано 3G, телефонът си движи на 3G мрежа. Логично. И преди беше така, ако оставиш 3г/лте бутона включен. За iPad има немного удобно решение - пач за турбосим, който реже всичко над едж мрежа.
Публикувано Ноември 18, 201411 гд Антъни, ще прозвучи тривиално ( ама всички хора казват че им карат по над 10 часа юсидж ). Правил ли си чист рестор? Тези 6 часа вероятно са с всичко пуснато и постоянно ъпдейтване на мейли и приложения и може би постоянно ползване на 3G интернет с лошо покритие? Иначе няма особена логика да влачиш зарядно с теб нон стоп, особено на чисто нов телефон. Ако е вярно написаното отгоре, пробвай един ден да спреш всички проверки на мейли и приложения и виж какъв би бил резултата - ако имаш възможност за това разбира се. Лошия обхват също е сериозна причина за бързо падане на батерията, но там няма много възможност за корекция ако оператора ти няма добро покритие. В профила ти пише, че си с iOS 8.0.2. Ако е така и си пропуснал, в iOS 8.1 има добавена опция за спиране на 3G и пускане на Е. Аз основно съм на Е, защото и вкъщи и в офиса има уайерлес и изкарвам спокойно по 8-9 часа юсидж, а аз съм с iPhone 5s. Както всички казват на 6 и 6+ трябва да е още по-добре. С 8.1 съм, а вече с 8.1.1. Всичко ми е включено непрестанно, защото за мен това е начина за ползване на смартфон. Искам като се кача в колата да се закача автоматично към блутут и аудиосистемата, да мога да отворя сайт без да превключвам на 3G и т.н. Не искам да се превръщам в роб на батерията и да мисля постоянно затова. Бизнеса ми изисква да съм постоянно достъпен по всички възможни начини на съвременното общество. Не случайно дадох пример с предишния ми телефон, обект на подигравки от iOS юзерите. Никога не ми е забивал, лагвал или правил проблеми, нито съм мислил за батерията. Не мога да кажа на черното бяло само заради някаква фенбойщина. Да, 6 ми харесва адски много, красив, лек и удобен, ама е време да се спре с митовете за невероятната симбиоза между хардуер и софтуер на Епъл, защото в момента имам много повече дребни проблемчета отколкото съм имал с флагманите на андроид. И тук дори не слагам различните ограничения, които съществуват просто от инат, защото някой се смята за по-умен от клиентите си и иска да им налага какво и как да ползват.
Публикувано Ноември 18, 201411 гд Темата мисля е за iOS8. Моля не я обръщаме пак на айфон срещу всички останали. Батерията е компонент, по който винаги може да се изразяват субективни мнения. Най-честото срещано такова е, че тя е по-добра спрямо 5 и 5с. Аз също вече не нося зарядно в мен през деня, а ръчкам доста и нищо не спирам освен блутут-а, защото много рядко го ползвам. Може при Anthony да има и дефект не знам ( htc скоро не съм ползвал) Редактирано Ноември 18, 201411 гд от drjivago
Публикувано Ноември 18, 201411 гд А на някой да му се е случвало алармата да не му звъни? Вече за 4ти път ми се случва. Чета по чуждестранните форуми, че и на много други им се случва. Обсъждали ли сте го тук? С iph5 8.1 съм.
Публикувано Ноември 18, 201411 гд Не ми се е случвало, дори сега след като видях въпроса нарочно я оставих да звънне - без проблем. Също iPhone 5, 8.1.1
Публикувано Ноември 18, 201411 гд Оправен ли е тъпият проблем - да продължава да звъни, когато си вдигнал?
Публикувано Ноември 18, 201411 гд И аз се чудех, ама още никой не ми е звънял... Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 18, 201411 гд Ако настроя алармата за след 2 мин и моята звъни, но ако е за след по-дълго време, 20-30 мин и през това време не си пипал телефона все едно крашва. Светва и до там, нито звук, нито нищо.
Публикувано Ноември 18, 201411 гд Моята аларма беше от обяд за 17ч и си звънна, явно нямам проблем. @uomoto, може защо не ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 18, 201411 гд Моята крашва от време навреме и след рестор и set as new.. Бъгче, заради което се оспах 2-3 пъти. Прави го, когато си реши .
Публикувано Ноември 18, 201411 гд Аз нямам проблеми с алармата. Само да не забравиш да го заредиш (навиеш).
Публикувано Ноември 18, 201411 гд Ти се бъзикаш, ама аз от години настройвам и телевизора да се включи, ако случайно алармата не се задейства :-)
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате