Публикувано Ноември 6, 201411 гд Може да звучи глупаво, но отправям едно питане: Преди можех да задавам след колко време да се заключи телефона със код, а сега на iPhone 6 и iOS 8.xx имам само една опция - Immediately Дали това е нормално и е заради Touch ID?
Публикувано Ноември 6, 201411 гд Да, заради Тъч АйДи-то е. Ако го изключиш, вече ще си имаш старите опции.
Публикувано Ноември 6, 201411 гд Ясно, така и предполагах. За сега така е по добре с него Sent from iPhone
Публикувано Ноември 7, 201411 гд Здравейте,моля за помощ.След рестор и ъпдейт към 8.1 на iphone 6 i iphone 4s iTunes не може да инсталира на телефона апове с голям размер. Пробвано е на Уиндоус и Мак.Пробвах и през iTools на Мак.Пробвах и с джейл и без джейл.iTunes е последна версия.Пробвах и със стара версия пак не става.С джейл също не успях да кача кракнати приложения ако са с голя размер.Моля за помощ.
Публикувано Ноември 7, 201411 гд Че има ли джейл за 8.1? А какво съобщение показва след като не може да качи приложението?
Публикувано Ноември 7, 201411 гд не съм, просто от дълго време вече не джейлвам и не следя новостите там. Когато го правех по якога минаваше дълго време в чакане за нова версия..... или така ми се е струвало
Публикувано Ноември 7, 201411 гд На 4s не показва нищо показва приложението на телефона,но не можеш да го отвориш.На iphone 6 пак така,а на кракнатите дава грешка 0xE8000006. Редактирано Ноември 7, 201411 гд от casa
Публикувано Ноември 7, 201411 гд Как да я разкарам тази"1",като няма какво да ъпдейтвам.А тези два апп-а стоят и след"open"и рестарт
Публикувано Ноември 7, 201411 гд /var/mobile/Library/Caches/търси папка или файл на апстор кеш(не я помня по памет), изтрий я и рестарт.
Публикувано Ноември 8, 201411 гд Случайно да е 64 или 128ГБ? Телефона имам предвид? Здравей,шестицата е 64bg,4s e 16gb.
Публикувано Ноември 8, 201411 гд Махни апсинк, рестартирай и пробвай пак. Докато инсталира тюнсът и се появи иконката на конкретното приложение екрана, цъкни я веднъж(докато инсталира, нищо, че е тъмна). После повтори синка още един път. Питах за паметта, защото не обърнах внимание, че и 4S фигурира в упражнението. Шестиците 64/128 са с TLC Nand flash и имат ядове с контролерите.
Публикувано Ноември 8, 201411 гд Здравей,4s се оправи като инстлирах приложението "fifa 14" от App Store.На iphone 6 обаче не мога да кача конкретно навигация "ТомТом Европа".И с апсинк и без него дава едно и също "1 item could not be synced.See iTunes for more information" и в Тюна дава грешка 0xE8000006.Пробвах и през AppCake пак не ще.Не е болка за умиране но ме дразни като не мога да направя нещо.Ако има решение ще съм много благодарен за малко помощ.
Публикувано Ноември 8, 201411 гд От днес съм горд собственик на iPhone 6 16GB Silvеr, много удобен в ръката. Дойде с iOS 8.0.2 Редактирано Ноември 9, 201411 гд от WULAS
Публикувано Ноември 13, 201411 гд С това Family sharing нещо не съм наясно!С една карта купуват всички или?!Иска ми кода на картата на жена ми,която е Organizer на шеринга!Въпреки,чи искам да купувам аз!
Публикувано Ноември 13, 201411 гд При вас как е с анимацията в Weather приложението, при мен нещо я няма. На старата 5-ца с 8.1 си има анимация а на 6-цата не? Някакви идеи? Правил съм чисти рестор без връщане на бекъп.
Публикувано Ноември 13, 201411 гд С това Family sharing нещо не съм наясно!С една карта купуват всички или?!Иска ми кода на картата на жена ми,която е Organizer на шеринга!Въпреки,чи искам да купувам аз! Иска ти кода, защото в другия случай ще чакаш разрешение за закупуване от нея. Органайзерът е и плащачът.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате