Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Може да звучи глупаво, но отправям едно питане: Преди можех да задавам след колко време да се заключи телефона със код, а сега на iPhone 6 и iOS 8.xx имам само една опция - Immediately :) Дали това е нормално и е заради Touch ID?

• Отговори 1,6k
  • Прегледа 163,5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Батерията се държи много по-добре от всички фирмуери до сега! На 8.2 ми държеше 8 часа и 32 минути, сега с 8,3 държи 8 часа и 33 минути, че и някоя секунда отгоре. През нощта ми пада с половин процент

• После ходи обяснявай на младите, путетъпкател и курица в газете.

Добавени снимки

Публикувано

Да, заради Тъч АйДи-то е. Ако го изключиш, вече ще си имаш старите опции.

Публикувано

Ясно, така и предполагах. За сега така е по добре с него :)

Sent from iPhone

Публикувано

Здравейте,моля за помощ.След рестор и ъпдейт към 8.1 на iphone 6 i iphone 4s iTunes не може да инсталира на телефона апове с голям размер.

Пробвано е на Уиндоус и Мак.Пробвах и през iTools на Мак.Пробвах и с джейл и без джейл.iTunes е последна версия.Пробвах и със стара версия пак не става.С джейл също не успях да кача кракнати приложения ако са с голя размер.Моля за помощ.

Публикувано

Че има ли джейл за 8.1?

А какво съобщение показва след като не може да качи приложението?

Публикувано

@dss, проспал си ;)

Публикувано
:) не съм, просто от дълго време вече не джейлвам и не следя новостите там. Когато го правех по якога минаваше дълго време в чакане за нова версия..... или така ми се е струвало ;)
Публикувано

На 4s не показва нищо показва приложението на телефона,но не можеш да го отвориш.На iphone 6 пак така,а на кракнатите дава грешка 0xE8000006.

Редактирано от casa

Публикувано

Случайно да е 64 или 128ГБ? Телефона имам предвид?

Публикувано

Как да я разкарам тази"1",като няма какво да ъпдейтвам.А тези два

апп-а стоят и след"open"и рестарт438a1f6031f76324c6db3a98d97ee1f8.jpg

Публикувано

/var/mobile/Library/Caches/търси папка или файл на апстор кеш(не я помня по памет), изтрий я и рестарт.

Публикувано

Случайно да е 64 или 128ГБ? Телефона имам предвид?

Здравей,шестицата е 64bg,4s e 16gb.

Публикувано

Махни апсинк, рестартирай и пробвай пак. Докато инсталира тюнсът и се появи иконката на конкретното приложение екрана, цъкни я веднъж(докато инсталира, нищо, че е тъмна). После повтори синка още един път.

Питах за паметта, защото не обърнах внимание, че и 4S фигурира в упражнението. Шестиците 64/128 са с TLC Nand flash и имат ядове с контролерите.

Публикувано

Здравей,4s се оправи като инстлирах приложението "fifa 14" от App Store.На iphone 6 обаче не мога да кача конкретно навигация "ТомТом Европа".И с апсинк и без него дава едно и също "1 item could not be synced.See iTunes for more information" и в Тюна дава грешка 0xE8000006.Пробвах и през AppCake пак не ще.Не е болка за умиране но ме дразни като не мога да направя нещо.Ако има решение ще съм много благодарен за малко помощ.

Публикувано

Оторизиран ли е iTunes с акаунта ти?

Публикувано

От днес съм горд собственик на iPhone 6 16GB Silvеr, много удобен в ръката. Дойде с iOS 8.0.2 :)

Редактирано от WULAS

Публикувано
Оторизиран ли е iTunes с акаунта ти?

Да.

Публикувано

С това Family sharing нещо не съм наясно!С една карта купуват всички или?!Иска ми кода на картата на жена ми,която е Organizer на шеринга!Въпреки,чи искам да купувам аз!

Публикувано

При вас как е с анимацията в Weather приложението, при мен нещо я няма. На старата 5-ца с 8.1 си има анимация а на 6-цата не? Някакви идеи?

Правил съм чисти рестор без връщане на бекъп.

Публикувано

Има си я, но като Slo-Mo. :D

Публикувано

Да бях се сетил, че съм включил Reduce Motion :biggrin:

Публикувано

С това Family sharing нещо не съм наясно!С една карта купуват всички или?!Иска ми кода на картата на жена ми,която е Organizer на шеринга!Въпреки,чи искам да купувам аз!

Иска ти кода, защото в другия случай ще чакаш разрешение за закупуване от нея. Органайзерът е и плащачът.

Публикувано

Така де, внимавай какво купуваш. :tooth:

Публикувано

Няма да я бъде тая!!!

Публикувано

c67af1e4b344ae571c817e5f876c5e01.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.