Публикувано Октомври 21, 201411 гд Чист рестор към 8.1 и сетване като нов без връщане на никъкви бекъпи. Други бъгове няма. Даже бъгването на сетингс от 7.0 насам го няма ( при 7 и нагоре беше при инстал на туитър от сетингс менюто - при всички версии до 8; но 8.0.х - изключването на последната локация в менюто ( не я помня коя е). Засега 8.1 много добре работи при мен на 5S и мтел.
Публикувано Октомври 21, 201411 гд Хората които се оплакват от липса на месидж форуардинг: а, имате ли други епълски устройства със същия акаунт?
Публикувано Октомври 21, 201411 гд Точно се бях засилил да пища по темата и Alxx@-то ме превари. Ъпдейтнах, рестартирах, активирах, вкарах кода и всичко е ок. Не знам, обаче, защо ми дава да пращам съобщения само на регистрирани за iMessage. Ако си активирам на телефона варианта при невъзможност да прати iMessage да го мята обикновен дали ще мога да пращам всякакви? Your message could not be sent.+359 88 8000000 is not registered with iMessage.
Публикувано Октомври 21, 201411 гд Ха,добър въпрос- на моя тел всичко е наред,току що ъпнах на съпругата тел-а и там липсва.Да,тя няма друго устройство. Това към поста на Alxx Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 21, 201411 гд И аз мога да пращам само iMessage . Всичко ми е настроено както трябва. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 21, 201411 гд Точно се бях засилил да пища по темата и Alxx@-то ме превари. Ъпдейтнах, рестартирах, активирах, вкарах кода и всичко е ок. Не знам, обаче, защо ми дава да пращам съобщения само на регистрирани за iMessage. Ако си активирам на телефона варианта при невъзможност да прати iMessage да го мята обикновен дали ще мога да пращам всякакви? Би трябвало. Не знам само, дали не трябва компът да отговаря на условието за хендофф също и да са в мрежа едновременно.
Публикувано Октомври 21, 201411 гд Оф, за тоя хендофф изключих и като нищо при мен може това да е проблема. Някой с хендофф на компа ако обича да пробва и да сподели дали може да праща и нормални СМС-и.
Публикувано Октомври 21, 201411 гд Не съм на 8, ама по памет някъде по настройките за фейстайм и аймесидж се мъдреха бутони за прехвърляне на клетъчни обаждания и съобщения - нещо там?
Публикувано Октомври 21, 201411 гд Задал съм му да праща нормални СМС като са недостъпни другите, ама йок, пак не става.
Публикувано Октомври 21, 201411 гд А разгледа ли дали съвпадат акаунтите (при мен по едно време се разминаваха - на едното беше gmail, на другото icloud, нищо, че са едни и същи) и не сработваше (handoff в случая), докато не ги написах еднакво. Или пък днес на mac mini-то ми се беше изключил imessage акаунта без да съм го пипал. Минито е mid 2010 и там handoff няма, ама смс и звънене работят. П.п. Като беше изключен imessage на минито, не ми се появяваше в телефона. Като се логнах и: Редактирано Октомври 21, 201411 гд от mariankata
Публикувано Октомври 21, 201411 гд mariankata, това мисля, че Мас -а си го взима от iPhone, когато се правят настройките. Поне при мен така стана, аз не съм го писал. А и при мен прозорците са два, единият за FaceTime, другия iMassage с Accounts ведно. В Apple Support Communities може да погледнете по въпроса
Публикувано Октомври 21, 201411 гд То си го взима, ама го беше изключило без да пита. Прозорците са два, тоя горе е от imessage - settings. Редактирано Октомври 21, 201411 гд от mariankata
Публикувано Октомври 21, 201411 гд хм... Одеве като писах бях пробвал да пратя обикновен смс на номера на жена ми, която е с Андроид. Преди малко след 25-тата проба изтрих разговора с репликите и пробвах до другия ми номер и прати и получих съобщението без проблем. Може би след първия отказ да прати на жена ми си е запаметил Мак-а това, че юзера не е регистриран с iMessage и после си го караше по дефолт. Както и да е - праща си нормални смс-и Мак-а кат пич.
Публикувано Октомври 21, 201411 гд 8.1 е доста добър ъпдейт. Photos вече ми работи като на Apple устройство.
Публикувано Октомври 22, 201411 гд С 8.1 бъг при затваряне на повече от 1 приложение доста често някое от следващите остава прозрачно. Не е болка за умиране но дразни
Публикувано Октомври 22, 201411 гд Стои иконката на приложението но самия прозорец отгоре е прозрачен след работа ще направя и кача сшота Правиго при затваряне на 2 приложения едновременно, нл не всеки път Редактирано Октомври 22, 201411 гд от DidosZ
Публикувано Октомври 22, 201411 гд Батерията е много стабилна с 8.1, държи двойно повече спрямо 8.0.х .
Публикувано Октомври 22, 201411 гд С 8.1 бъг при затваряне на повече от 1 приложение доста често някое от следващите остава прозрачно. Не е болка за умиране но дразни Това при мен го имаше и на 8.0.2, сега на 8.1 ме съм го забелязал. Затваря ги коректно дори и при три наведнъж. Редактирано Октомври 22, 201411 гд от kaizera
Публикувано Октомври 22, 201411 гд И аз не съм забелязал подобно нещо. Пуснати са и повече приложения. Няма подобен проблем. И аз за батерията да кажа, че изглежда се държи доста по-добре сравнено с 7.1.2.
Публикувано Октомври 22, 201411 гд Дидо, това го имаше на 7.0.6 и 7.1 също. Ако е така, не съм обърнал внимание, но къде е тогава драмата? Нали всичко си бачка? ПС Саше, не съм уверен, че е към мен, ако съм сгрешил… извинение на всички за off topic -а.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате