Публикувано Октомври 14, 201411 гд Само да споделя, че съм с Iphone 5 и откакто качих 8.0.2 телефона ми е за боклука. Аз 80% го ползвам само за разговори батерията ми издържаШЕ 2-3 дена, но уви сега и 24 часа неможе да докара. Забива когато и както си прецени по 10 пъти минимум на ден. Батерията преди ми е стояла на 1-2 % по сумати време, а сега стигне ли 10% вече немога да го ползвам само го отключвам и сам изгасва, а сложа ли го на зарядното тръгва от 20-30 % направо за секунди. Вчера му трябваха 5 часа да се зареди стигна 99% и след 40 мин го изключих, защото нямах нерви да го чакам повече. Което и приложение да отворя забива и 2 пъти го ресторнах изцяло ефекта е 0ла подобрение. След 1м ще станат 2 год откакто го имам никакви дертове, но сега се замислям за друг след тази 8мица където незная колко е сполучлива.
Публикувано Октомври 14, 201411 гд Преинсталирай го на ново и на чисто и тогава виж дали проблемите ще продължат. Според това което казваш за батерията, най-вероятно тя е за смяна. Все пак и тя има брой зареждания и живот и след като е вече на 2 години, може би е редно да помислиш за смяната. Предполагам че доста от проблемите ти биха се решили ако преинсталираш телефона на чисто.
Публикувано Октомври 14, 201411 гд Хора, не може просто така да си пляскате каквото ви е на душата, без да обясните кое, как сте направили!!! Първо казваш, че 8 е винона за ядовете ти, но накрая вече не си много сигурен дали е това?! Така е, със сигурност е след ъпдейта/рестора, който си направил, но това не означава, че е виновна операционната система! Та ти ъпдейтна ли? Ресторна ли? Върна ли бекъп? Настроил ли си локейшъни, нотификации, други благини, които хабят батерия, но ти не ползваш както сам каза??
Публикувано Октомври 14, 201411 гд The Shaman извинявам се че ти влезнах в темата и си казах мнението. Телефона ми е с нова батерия, всичко излишно ми е спряно и настроено, изглежда нямаме право да се оплакваме щом е Iphone. Не ползвам телефона, защото таблета ми е винаги в мен. До преди 8 цата пак пиша батерията ми издържаше 2-3 дена понякога и повече, но вече не и трябва да се примиря да не ядосвам други като теб. Asen_77 ще пробвам. Редактирано Октомври 14, 201411 гд от IIphone
Публикувано Октомври 14, 201411 гд Емил Петров Влизаш в настройки на Cellular Data Network и въвеждаш в Personal Hotspot APN - на оператора си и си готов! Тогава се появява в менюто.
Публикувано Октомври 14, 201411 гд IIphone, ти не ни ядосваш, а ни взимаш за мезе! Научете се да се оплаквате, след като направите чист рестор и Set As New!
Публикувано Октомври 14, 201411 гд IIphone, защо не провериш тук да не би телефона ти да влиза в тази програма... http://bgiphone.com/topic/28895-apple-стартира-безплатна-програма-за-подмяна-на-бат/
Публикувано Октомври 14, 201411 гд Той е писал, че е с нова батерия. Аз вярвам, че колегата си въобразява. Телефона, за да държи 3 дена батерия, трябва да стои в чекмеджето. Телефона ми е с нова батерия, всичко излишно ми е спряно и настроено, изглежда нямаме право да се оплакваме щом е Iphone.
Публикувано Октомври 14, 201411 гд Само на разговори кара 6-7 часа юсидж и 3 дена. Но другите неща за ползване трябва да са силно ограничени. Разбира се това е само на Е, не на 3G. Може би ако преди е бил основно на Е, сега когато не може да го изключи при iOS 8... и се намира на место с по-лошо 3G покритие се получава този ефект да не може да изкара повече време от 1 ден.
Публикувано Октомври 14, 201411 гд Аз няма да се намесвам защото градския освен, че не разбра опита ми да му помогна, отново не сподели нищо от това, което го питах.
Публикувано Октомври 14, 201411 гд Просто мисля, че ако някой нещо сподели не е важно веднага да бъде нападан. Да телефона ми издържа 3 дена и пак уточнявам ползвам го само за разговори, и батерията ми е на няколко месеца Нова. Всички странични приложения и настроики са ми ограничени или спрени. Чета във форума от повече от година, но 1-2 пъти пиша и ми е за последно, исках да си кажа и моето мнение но явно неможе.
Публикувано Октомври 14, 201411 гд Iphone издържа 3дни ако е на 2g. 3g-то си дърпа прилично особенмо ако трябва и да обикаляш на колко време е батерията не е важно, ако си е на доста цикли живота и намаля. Edit: сега видях че си с 5ца айфона страдащ от батерия доори и от безплатната смяна на батерията, на баща ми също не изкарва много. Редактирано Октомври 14, 201411 гд от DidosZ
Публикувано Октомври 15, 201411 гд Някой с проблем със силата на звука при нотификациите? Пищи на макс при мен винаги
Публикувано Октомври 18, 201411 гд Някой знае ли дали може да се изключи папката Recently Deleted във Photos.app?
Публикувано Октомври 18, 201411 гд Grievous, аз също се тормозих по въпроса. Мен ме притесняваше факта, че когато изтрия снимка тя си седи в нещо, като "кошче" и пак е видима, поне известно време докато системно не се заличи. Аз не намерих начин да се изключва тази папка, но решението, което имам е да изтривам фотосите от самата папка ръчно. Става! Дано съм бил полезен.
Публикувано Октомври 18, 201411 гд Сега, когато в новата ОС има папка iCloud реших да пробвам, как работи. Да, ама… никъде в iPhone не мога да открия къде е тази папка? Мислех, че е на принципа на DropBox -а, ама май не е. Или през някое приложение да мога да преглеждам като през браузър. Някой да помогне, моля.
Публикувано Октомври 18, 201411 гд The Shaman, имам предвид, че на Mac -а във Finder in Sidebar си има папка iCloud. Рекох си, че трябва да има нещо подобно и в iPhone под някаква форма или…? Grievous, искам да виждам не само снимките, а и други файлове, които има там.
Публикувано Октомври 18, 201411 гд Доколкото разбирам, за момента снимките от фотострийма се виждат само през Aperture/iPhoto (както си беше). Това е докато не пуснат новата Photos за Mac. Иначе Cloud Drive си е като дропбокс, във Finder излиза папка iCloud Drive, от която се виждат файловете в облака, но това не включва фотострийма. Има вариант за ползване на Preview, но ми се вижда малко тъпо, защото става само за компютри.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате