Публикувано Октомври 4, 201411 гд Страхотна опция, но… ако решиш да ползваш приложението, което си скрил, как и от къде го "вадиш"?
Публикувано Октомври 4, 201411 гд Рестартираш телефона и всичко си идва по местата. Това бях писала преди време за него, имаше го и при седмицата. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 4, 201411 гд Не съм пробвала, така пишеше в статията, "до следващия рестарт". Можеш да пробваш, скрий една иконка примерно и рестартирай :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 4, 201411 гд Чудите се какви забележки да търсите, че викам малко да раздвижа темата, понеже още никой не е попитал "Абе кога ще има джейл"
Публикувано Октомври 4, 201411 гд И след всеки рестарт ли трябва да ги крия? Ако да, гадно. Отговора е "да"
Публикувано Октомври 5, 201411 гд Днес намерих един много гаден бъг в 8.0.2 на мини 1ва генерация изразява се в това, че като ми звънне алармата сутринта и не мога да слайдна да я спра. Някой друг с такъв проблем ?
Публикувано Октомври 5, 201411 гд Дфу + Рестор 8.0.2, iPhone 5 ! При входящо повикване, понякога слайда замръзва и не мога да вдигна. Решението е хард ресет. Има и още един проблем... при натискане на хоум бутона "веднъж" се стартира мултитаскинга, много дразнещ бъг. Не мога да настроя и Spotlight
Публикувано Октомври 5, 201411 гд Длъжен съм да те питам, защо ти е това DFU? Първия ти проблем съм го срещал и преди 8! Когато се получи, пробвай да натиснеш Power бутона веднъж, като за спиране на звука на звъненето и пробвай да слайднеш тогава. Home бутона има настройки за бързина на натискане в Settings- General- Accessibility- Hime- click Speed. Виж да не е това проблема. Ако не, може и да е хардуерно, бутон. Spotlight също има настройки. Казано накратко, проблемите ти не идват от iOS8, най- вероятно.
Публикувано Октомври 5, 201411 гд дфу защото бях с джейл... Spotlight при настройване крашва и ме връща на началния екран... пп: след настройване на хоум бутона, проблема продължава Редактирано Октомври 6, 201411 гд от R3trO
Публикувано Октомври 5, 201411 гд Няма значение, че си с джейл. Сваляш фирмуера, натискаш шифт+рестор и ресторваш.
Публикувано Октомври 5, 201411 гд Аз забелязвам, че приемането на повикване има едно досадно забавяне от около секунда и повече, а при приключване на разговора също около 2 секунди зависва.
Публикувано Октомври 5, 201411 гд Да, Тони, споменахме го в началото и до колкото разбирам е останало и при бетата на 8.1, за съжаление.
Публикувано Октомври 5, 201411 гд И както се обсъждаше до момента е свързано основно с един оператор - Виваком!
Публикувано Октомври 5, 201411 гд И аз имам забавяне, на Глобул съм. Честно казано на 7.1.2 не беше така, не се забелязваше толкова осезаемо при мен. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 5, 201411 гд Аз съм на Мтел, тъй че явно го има при всички оператори. Не е болка за умиране, но определено дразни, при положение, че всичко работи и се отваря много мазно. Дано го фикснат в 8.1.
Публикувано Октомври 5, 201411 гд Има го и на Ментел и то отдавна. За 6 версия не помня , но на 7- мица си беше със забавяне.
Публикувано Октомври 5, 201411 гд При мен от както сложих 8 малко да го пипна за 2-3мин и батерията пада с 5-10% , а вчера го излизам гледам че е на 14% отварям вайбъра да пиша и телефона падна !?......
Публикувано Октомври 5, 201411 гд Iphone 6, някой да има проблем с ротацията на екрана в различни приложения? Редактирано Октомври 5, 201411 гд от slaf
Публикувано Октомври 5, 201411 гд Мдаммм… 6+, както и 4S при първоначално стартиране на някои приложение има забавяне на отиентирането на екрана. Аз мислех, че това е проблем само на по-стария модел и реших да не му се сърдя, но… оказва се, че и най-сериозната машинка на компанията прави същите номера и на същите приложения, едното, от които е WatsApp (мисля с най-голямо забавяне). Всъщност ми отне време за да разбера, че не е проблема, в кокретния дивайс, но това не прави "екстрата" по-малко дразнеща Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 5, 201411 гд Има и още един проблем... при натискане на хоум бутона "веднъж" се стартира мултитаскинга, много дразнещ бъг. Това се получава и при мен!
Публикувано Октомври 5, 201411 гд Четете ли изобщо! Длъжен съм да те питам, защо ти е това DFU?Първия ти проблем съм го срещал и преди 8! Когато се получи, пробвай да натиснеш Power бутона веднъж, като за спиране на звука на звъненето и пробвай да слайднеш тогава. Home бутона има настройки за бързина на натискане в Settings- General- Accessibility- Hime- click Speed. Виж да не е това проблема. Ако не, може и да е хардуерно, бутон. Spotlight също има настройки. Казано накратко, проблемите ти не идват от iOS8, най- вероятно.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате