Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Само при мен ли го няма? За това с хоум бутона става въпрос.

• Отговори 1,6k
  • Прегледа 163,5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Батерията се държи много по-добре от всички фирмуери до сега! На 8.2 ми държеше 8 часа и 32 минути, сега с 8,3 държи 8 часа и 33 минути, че и някоя секунда отгоре. През нощта ми пада с половин процент

• После ходи обяснявай на младите, путетъпкател и курица в газете.

Добавени снимки

Публикувано

"Проблема" или настройката?

Публикувано

Проблема.

Публикувано

Аз също го нямам. Просто някой си е барал настройките.

Публикувано

Нещо, за което бях чел по английските сайтове, пробвах миналата седмица.

Когато двама възрастни искат да използват Family sharing за покупки с една кредитна карта могат да направят следното:

1. Този, който ще е в ролята на искащия покупки си сменя датата на раждане през appleid.apple.com, така че да става на 18 години след 1 ден. Например днес е 6 октомври 2014, значи слага дата на раждане 7 октомври 1996.

2. Този, който ще си споделя картата го добавя във Family Sharing (може да го е добавил и преди това) и активира "Ask to buy". Ако другият човек е бил добавен преди да си смени датата на раждане, сега тази опция ще се появи за него в настройките на Organizer-a на групата.

3. Датата на раждане се сменя отново и Ask to buy остава активно. Ако обаче бъде изключено, ще трябва тази процедура да се направи отново, за да може да се включи.

На мен това например ми е много полезно, защото искам жената да може да си купува приложения, но да не регистрира своя карта.

Това, което не ми хареса е, че Ask to buy работи дори и за безплатните приложения. Ясно, че някои родители биха искали напълно да контролират какви приложения инсталира детето им, но доста по-удачно би било това да е допълнителна опция за включване.

Публикувано
Fakoni, защо реши,че лагва при всички? Аз нямам проблем с Photos!

Четох за този проблем в испански форуми и от там реших, че проблемът е при всички.

Направиха чист рестор в магазина и сега нямам ЛАГ в сафари, явно трябва да преинсталирам Маверика на mbp-то.

Публикувано

Може аз да не съм разбрал, но опцията " Ask to buy" не е ли само за разрешение за съответната покупка!? Т.е., ако не е включена и има добавен член от семейството, то той ще може да ползва твоята карта за покупки. Не виждам смисъл от цялата гимнастика с датите, освен ако не те е страх, че жена ти, като влезе в Апстор с твоята карта, ще се чувства, като на разпродажба в мола…

Публикувано

Ако не е включено Ask to buy не може да си купи нищо, освен ако сама не си добави кредитна карта в акаунта. Гимнастиката е, защото нямам нищо против жена ми да си купува някои неща от store-a, но все пак искам да знам какво купува в момента, в който го купува, а не след няколко дни от фактурата.

Публикувано

Някъкви отзиви за бетата на 8.1? Струва ли си да се качва или да чакаме официалния релийз след месеци?

Публикувано

Чак пък месеци ;)

Публикувано

Писаха , че на 20.10 ще пуснат 8.1, ама до колко е истина не знам, свикнала съм да следя слуховете ;-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Силно се надявам да е скоро, че ми бъгясва много вече. Крашва ми Settings и не е на ниво и след чист рестор .

Публикувано

Днес за сефте ми крашна и на мен Settings.

Публикувано

При мен засега само Сафари крашва чат пат.

Публикувано

Защо толкова бързо ще изстрелят 8.1? Помните ли, че 7.1 излезе два месеца по - късно мисля.

Публикувано

Сетингс крашва заради iCloud, при спрян нет няма да го прави. Пипнали са "ънлокърите" и сега затварят "дупки". Има крашове и в клауд сървиса на мак по същата причина.

Публикувано

нещо с ротейшъна някой дали откри, или е дефектен телефона

Публикувано

Писах вчера по въпроса, трябва да е някъде по-горе.

Не е телефона, според мен си е от iOS -а.

Публикувано

За ротейшъна зависи какво разбираш под проблем, понеже аз не разбрах от обяснението. При мен също екрана не влиза в пейзаж веднага и трябва да го върна в портрет, след което пак да завъртя в пейзаж. Това ми се случва във всички апликации, най-често в Messages.app. Дори при завъртане от портрет в пейзаж, за да започна да пиша съобщение, ми се активира диктейшън за секунда без да съм натиснал бутона.

iOS 8.1 също така идва толкова рано заради Apple Pay, който обещаха да стартира през октомври.

Публикувано

Да споделя и аз впечатления от новата iOS 8. След чист рестор (понеже бях със джейл на 7.1.2) всичко си работи перфектно. Нямам лагове забавяния и тем подобни.Батерията също се държи добре. Единственото бъгаво нещо , което ме дразни е апликацията за времето. Наистина е отвратителна. Въобще не знае къде се намирам :biggrin: Извода за мен е.........чист рестор без връщане на никакви бекъпи.

Публикувано

Полезно;)

Публикувано

Мислех да направя тема специално за това. Насъбрал съм доста впечатления и приложения. Някои вече ги махнаха от стора за съжаление.

Публикувано

Ще сме благодарни ако ги споделиш. Bing translator вече го няма в стора :(

Публикувано

Launcher, също си замина.

Ползвам и това:

Vidgets by Less Code Ltd

https://appsto.re/bg/zLnF1.i

8.1 b2 излезе апропо.

Публикувано

TranslateSafari - Translate Extension for Safari by BorG Technology Corp.

https://appsto.re/bg/Dm3X2.i

Ползва Bing и Google Translate

Sent from my iPhone using Tapatalk

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.