Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Не мисля, че издадеността има нещо общо с flare-a. Корпусът не е като да пази сянка в предишните модели.

Редактирано от killer4o

• Отговори 1,6k
  • Прегледа 163,5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Батерията се държи много по-добре от всички фирмуери до сега! На 8.2 ми държеше 8 часа и 32 минути, сега с 8,3 държи 8 часа и 33 минути, че и някоя секунда отгоре. През нощта ми пада с половин процент

• После ходи обяснявай на младите, путетъпкател и курица в газете.

Добавени снимки

Публикувано

А кое има общо? Как на 4 айфона веднъж не ми се е случвало подобно нещо при снимане на видео, а сега при първото заснето с 6 се получава? Предполагам, че е или от самото сапфирено стъкло или от металния кръг.

пс. съжалявам, че съм го пуснал в тази тема, объркал съм се.

Редактирано от DreamcatcheR

Публикувано

Това сЪС звъненето на телефона на другите устройства при ОС 8 как е при вас? При мен звъни ми телефона приемем разговора, говоря 2 мин затварям а през цялото време мака ми звъни 2мин и след като съм приключил той продължава да звъни на пожар :tooth:

Редактирано от arm11

Публикувано

0a13ed24f471747a289d76cc12450981.jpg

Iphone 5 ios 8.0.2 не ми дава да пусна фенерчето.След рестарт се оправи

Публикувано

DreamcatcheR, не съм специалист, но не виждам как издадената камера би оказала влияние. По тази логика, dslr-ите с издадени обективи трябва да flare-ват нон стоп ;) Може да е нещо специфично за мястото, където снимаш - примерно да има отблясъци от стъкла, които попадат в обектива, а може и да е нещо, свързано със стъклото. За да провериш какъв е случаят, най-лесно да е сложиш 2та телефона 1 до друг и да снимаш с 2та едно и също видео.

Публикувано

В еуфорията, около включването на 2G, забравихте да кажете дали и как се е отразило на издържливостта на батерията след пача... Според мен, проблема е основно в иос-а, а не толкова във възможността да се превключва 2G/3G.

Моля за мнения, най-вече за 5/5С/5S

Thx

Публикувано

vladimirnn, аз съм с впечатление, че гласовата услуга е в различна лента от честотния спектър от тази за данни. Имаш сигнал, но лошо покритие G и ти прекъсва разговора? Не е VoIP, нали? Мисля, че дори и да изключиш т.нар. G няма да имаш отражение върху гласовия пренос. Освен това мисля, че "чертите", за които говориш се отнасят за сигнала за глас и текст на оператора, а не за сила и/ или качество на 3G.

Опитай

:idea:

Ами ти на база на какво градиш "впечатленията" си? На образование, знания, факти или дългогодишен опит в радио-мрежите (планиране, изграждане, развитие и поддръжка)??

No offence, ама човек като няма идея по-добре да не пише щото освен, че става смешно, някой пък го чете и той така решава, че знае, щото го е прочел във форум и то от потребител с много постове.. значи така трябва да е...

Защо да го правя? Та аз исках 2G. Просто съм меко казано учуден как този пач може да действа след рестор на чисто. Това някой може ли да го обясни.

Аз мога. Пача е просто команда, която променя опциите за работа на сима през нейният симтулкит. Т.е. не е свързан с опциите на телефона. Веднъж накарана картата да работи така, дори в друг апарат да я сложил ще продължи на 2G да стои докато не получи отново команда през симтулкита, която да промени приоритета и за мрежите, към които да се закача. Сим-тулкита от своя страна комуникира с подплатформа на обслужващият носител (оператора), която задава на ниво ейчелар как да се обслужи тази карта от влр-ите и биесесите им най-просто казано.

Публикувано

Не знам какво променя пача, но снощи ресторнах пак телефона и сега имам 3G. Необяснимо е това, което стана оня ден, но съм сигурен, че написаното от теб не обяснява случилото се. По-скоро е бъг в софта отколкото това.

Публикувано

A защо искате да спирате 3Г-то?

Защото

1. Не винаги ми трябва 3G (за по-бърз интернет)

2. Защото батерията изкарва повече (доста)

3. Защото, когато си на място където нивото на умтс (3Г) е ниско, а в радио фирмуера е зададено по-ниско (с висок приоритет) като ниво за преминаване към гсм (2Г) ти просто ползваш калпава услуга - разговорите са все едно нептун ти се обажда от морските дълбини...

Проблема е в това, че епъл са задали ниски нива за форсирано преминаване към gsm режим, а повечето ни станции са с претоварени сектори на ютран (3g) и по-този начин ти ползваш услугата в условия на слаб сигнал и претоварено от ползване обслужващо съоражение - което пък от своя страна води към няколко неизбежности:

Батерията се хаби повече (защото технологията работи по-този начин - ако някой иска мога да обясня, но ще е дълго...)

В повечето случаи разговорите са с по-ниско качество

Получава се осезаем дилей при инициирането им

Проявяват се аномалии по време на разговор (заглъхване, накъсване, забавяне, метален говор и т.н.)

Това са общо взето причините..

Не знам какво променя пача, но снощи ресторнах пак телефона и сега имам 3G. Необяснимо е това, което стана оня ден, но съм сигурен, че написаното от теб не обяснява случилото се. По-скоро е бъг в софта отколкото това.

Ами възможно е и да е бъг в софтуера. А има и неща, които са "необясними" без техническа проверка от страна на оператора. В един HLR се обслужват милиони клиенти. Непрекъснато във всеки един момент от тези милиони има хиляди, при които нещо не е наред при регистрациятата в мрежата. Възможностите са страшно много от дребни неща до по-сериозни. Лошото е, че един оператор няма физическа възможност да прави проверки и да отделя специално внимание на един юзър, пък да не говорим, че от поддържащият персонал има едва шепа хора, които са реално на ясно с командите и скриптовете от ейчеларите.. та има много случаи, при които клиенти се обръщат към операторите си, но не получават информация, казва им се, че няма проблем и т.н. - просто защото не могат да го видят. Но те обикновенно изпълняват команда "cancel location" през централа - което реално зачиства регистрацията на ms-a в текущият виелар и тя се инициализира отново, като шансовете нещо да се обърка вече са много по-малки.... Както казахме обаче, дори да не са забелязали проблем, той се отстранява при този процес... понеже обаче някои клиенти не забелязват проблем, или пък понеже имат проблем, който им пречи да се свържат с оператор да съобщят за него и т.н. и т.н. има автоматизирани команди (скриптове) които се изпълняват автоматично за определени групи клиенти на ротационен принцип (за по-сериозните платформи сроковете са 24-48 ч.) като по този начин всеки един получава автоматично опресняване на статусите в мрежата.

Та... ако е минала команда за опресняване на услугите на картата (в случаят не знам кой е оператора, на колко време ги опреснява и т.н.) но необяснимото явление получава своето елементарно обяснение - картата е просто "рефрешната" от обслужващите платформи на оператора и услугите, с които не е могла да се регистрира (в случая ютран достъпът и е пуснат автоматично) са се върнали към дефолтните им статуси.

Публикувано

certomaz, в това, което си написал по-горе не се съдържа нищо по отношение на коментара ми, а някакви въпроси, относно компетенцията ми.

Да, впечатления са, затова съм го и написал - нещо, което предполагам. Но ти не пишеш нищо, с което и аз, простия потребител да науча нещо.

Публикувано

"Новото" в 8.1 b1:

•The iBooks icon has been slightly refreshed.

•If you navigate to Settings > General > Keyboards, you’ll notice a brand new Enable Dictation toggle.

•The apps permissions screen has been slightly tweaked with new options.

•The Recently Added album in the Photos app has been renamed to Camera Roll and the My Photo Stream album also makes a dramatic return.

•When you’re selecting a new widget to place in Notification Center, the app icons are now larger than before, making things more prominent.

Публикувано

Този албум "recently deleted" няма ли как да го премахна, да го спра като опция или нещо такова?!

То аз изтрия ли ги тези снимки... значи не ги искам. Как може напук на всичко... да сложат и такава простотия?!

Публикувано

Снимките от този албум се изтриват автоматично след 30 дни. Случайно ако си промениш решението, да има как да ги върнеш.

Публикувано
http://unlockpro.ru/nano4g.html от сафари. Всичко "йес" и после в розата форс 2г.

Това вече работи и на iOS8.

Публикувано

Знам ;) Бачкаше на бетите, просто във финалната Епъл бяха резнали сертификата и беше въпрос на време да мушнат нов.

Публикувано

Епъл са просто като коне с капаци в някои отношения..., но пък в други са най-педантичните професионалисти, които съм срещал. Преди години бях командировка при тях за една седмица за тестове и подготовка за старта на един от моделите - ходил съм на нокиа на времето, на сони, на хтц... ама епъл просто като професионализъм, знания, желание, умения.. хората им са МАШИНИ! Отдадени на 110% на работата, като фанатици... просто каквото и да попиташ - знаят за продукта си на нива, които човек би предположил, че ще знаят само от тим хардуер, или от тим софт.. не те работят в страхотна симбиоза, какво прави другият, какво се случва и т.н. - просто нямам думи за тях.

Но лошото е както казах, че много трудно може да си променят мнението и още по-трудно да направят промяна, а за стъпка на зад да не говорим. Аз и много потребители, включително всички оператори и отделите за крайни устройства и симове са им писали за проблемите с 3G/2G и т.н., ама в крайна сметка никой не знае какво ще направят реално.. пък проблемът в глобален аспект е много сериозен.

Публикувано

Ще сложат пак тогъла, както беше когато излезе 4S - и тогава бяха махнали превключвателя, но след нададения вой, го върнаха бързо - бързо.

Публикувано

Дано да го върнат....

Публикувано

Сори, ако съм пропуснал в темата, но някой качил ли е осмицата на 5C (не S) да сподели как е?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Откакто качих 8-цата, при ъпдейт на приложения през iTunes, продълавам да имам нотификация върху иконата на App Store. В същото време като вляза в App Store, ми дава бутон open.

a9e0ea4930ba75fd81a98306bde2d32d.jpg

Публикувано

И при 7.х.х се е случвало.

Публикувано
Ще сложат пак тогъла, както беше когато излезе 4S - и тогава бяха махнали превключвателя, но след нададения вой, го върнаха бързо - бързо.

В 8.1 Beta:

c446a0965790caa6c6286d143630e23c.jpg

Публикувано

Сори, ако съм пропуснал в темата, но някой качил ли е осмицата на 5C (не S) да сподели как е?

8.0 не вървеше добре, според мен, с 8.0.2 нещата си дойдоха на мястото. От снощи сложих и patch-a за 2G/3G, което ще се отрази и на батерията, та вече лоши неща за Apple не мога да кажа :) С 8.0.2 тел. си хвърчи както 7.1.2 ако не и по-добре.

Единствено след ъпдейта ми е занулило Call Time - Current period/Lifetime, но това не ме интересува :)

Публикувано

Здраейте и от мен,

на 4S виваком,с 8.0.2 телефона работи добре,няма разлика от 7

1.като изключиш слайдъра на 3G директно си минава в Е

2.липсва в сетингс иконата personal hotspot(което мен лично ми липсва защото пада ми е само wifi)

3.когато го изключа от зарядното винаги иска парола за iCloud

4.батерята държи колкото и преди,горе доло 8-9 часа,но според мен това е индивидуално за всеки

Публикувано

Здравейте, понеже много се писа по съществуващи проблеми с новата iOS 8, тук искам да споделя, както и Вие само такива, каквито сме забелязали на своите устройства и мнения за евентуални решения за тях.

Аз използвам iPhone 4S и iPad Mini Retina, като скоро ъпдейтнах до 8.0.2 Ето и ето първите ми впечатления:

- Изтри снимките ми в папката Camera, но странно НЕ всички, а половината :( - това е при Wi-Fi ъпдейт от устройството директно.

- Някой приложения за социални мрежи забиват при обръщение към снимките ми, въпреки че имат достъп. Явно търсят папка с предишното и име, а сега се казва "Recently Added

- Забави се работата на телефона, като започна да насича плавното движение на дисплея! (вероятно вече се усеща бързодействието на процесора и липсата на видео ускорител).

- При търсене на контакти с бързата търсачка на основният екран, не зарежда винаги изображенията в контакта. - (след Restor) се оправи

- Автоматичното попълване на запазени имена и пароли се омаза! Има ги в настройки, но не ги попълва на всички места!

- Прави ми впечатление, че iPad-a е свързан в домашната Wi-Fi на 5 GHz, но няма интернет и не отваря страници, трябва да го рестартирам или да изключа и включа отново Wi-Fi от настройките за да се свърже, а инъче мрежата си работи от други устройства. Kogato e na 2.4 GHz няма този проблем.

- При еднократно натискане на централният бутон, много често започна да го приема за двукратно! Преди нямах този проблем.

- При приемането на входящо повикване има едно досадно забавяне от около секунда и малко, а при приключване на разговора също.

7-ма версия по ми харесваше!

Редактирано от dss

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.