Публикувано Септември 28, 201411 гд Перчи, Сафари не ми е крашвал нито при 8, нито при 8.0.2 пък и което и да е друго приложение. Така, че споко Колега, късметлия си. При мен ( чист рестор без връщане на back up ) и при 8.0 и при 8.0.2 ( даже 8.0.1 ) все има крашове при Safari ( не винаги , рядко, но ги има ) при iPhone 5... не знам какво се случва, но не ми пречи, просто констатирам за колегите, да не се учудят ако стане нещо.
Публикувано Септември 29, 201411 гд Имам проблем с новата ios 8.0.2. на iphone 5. При започване на разговор се включва спийкър-а на телефона. Сензора за близост се активира прекалено късно. Много неприятно особенно когато работя с много хора в една стая.
Публикувано Септември 29, 201411 гд Успях да махна 3G-то на 6-цата (8.0.2), ако някой има ядове с 3G и слаб сигнал ще пиша как да мине само на 2G. За забавянето на вх. повиквания при закл. апарат само епъл могат да помогнат.
Публикувано Септември 29, 201411 гд Тцъ, пачът който спомена Веско. На грабул в София ще е тегаво, че тук бавната е почти изцяло GPRS(няма EDGE) и си е жива подигравка.
Публикувано Септември 29, 201411 гд Гърците никога не съм ползвал, другите два според личен опит са ок.
Публикувано Септември 29, 201411 гд След ъпдейта на 8.2 се оказва, че са ми изчезнали избраните за нотификация от приложението на Live score by Eurosport! Ползвам такива и през друго - 365, там настройките си стоят, но… няма известяване! Никъде не забелязах да има инфо за подобен проблем. Ако някяй се чуди лечението е просто - всичко наново и си бачка перфектно.
Публикувано Септември 29, 201411 гд Имам проблем с интернета , има ли го някъде на бг хост , 8.0.2 за 5-ца искам да сваля ?
Публикувано Септември 29, 201411 гд Ще помоля и за премахване 3г на виваком, ако някой знае - да напише.
Публикувано Септември 29, 201411 гд http://unlockpro.ru/nano4g.html от сафари. Всичко "йес" и после в розата форс 2г.
Публикувано Септември 29, 201411 гд Да споделя и аз как е 4s с 8.0.2. След инсталирането малко трудно потегли, но след малко рзцъкване се едно "сработи". Малко насича скролването в Safari i FB. Но, определено батерията е по-добре. Да видим за напред как ще е
Публикувано Септември 29, 201411 гд Розата не работи с iOS 8. Това е друга алтернатива: http://www.miamiaven...nstructions.pdf Не съм го тествал Sent from my iPhone
Публикувано Септември 29, 201411 гд И аз стигнах до този вариант, тъкмо да го постна и гледам, че си ме изпреварил. На iphone 5 с 8.0.2 работи.
Публикувано Септември 29, 201411 гд RoseTool е пълен т@шак, не си губете времето. Става с това - https://mega.co.nz/#...uazUc7gCpaB0Dmg Качвате го през iTunes и го инсталирате на айфона, пускате го и избирате форс 2Г... за момента май няма друг вариант, но този при мен бачка без проблем. Не иска джейлбрейк, нищо... аз го ползвам на 6-ца с 8.0.2 Редактирано Септември 29, 201411 гд от certomaz
Публикувано Септември 29, 201411 гд Предния пост не прочете ли, та "няма друг вариант"? П.П. И розата ще проработи, само й трябва нов сертификат.
Публикувано Септември 29, 201411 гд RoseTool е пълен т@шак, не си губете времето. Става с това - https://mega.co.nz/#...uazUc7gCpaB0Dmg Качвате го през iTunes и го инсталирате на айфона, пускате го и избирате форс 2Г... за момента май няма друг вариант, но този при мен бачка без проблем. Не иска джейлбрейк, нищо... аз го ползвам на 6-ца с 8.0.2 Тоя патч за който си дал линк е същия от варианта на Веселин, който ползвам и аз
Публикувано Септември 29, 201411 гд Имам проблем с 6 и синхронизиране с туньо. Явно е доста разпространен, защото има десетки страници теми в apple discussions, но тук никой не се е оплаквал. Синк-а забива на частта с качване на приложения и винаги на второто или третото. Рестартирах всичко и няма промяна. Това ми е първият синк и телефонът беше зададен като нов. Малко преди това бях ъпдейтнал ОТА на 8.0.2.
Публикувано Септември 29, 201411 гд Аз на 6 с 8.0 нямам проблем. Вече два дни се чудя дали да кача на 8.0.2, ама за сега изчаквам.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате