Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Нищо ненормално в греенето при записване на огромно количество данни.

• Отговори 1,6k
  • Прегледа 163,5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Батерията се държи много по-добре от всички фирмуери до сега! На 8.2 ми държеше 8 часа и 32 минути, сега с 8,3 държи 8 часа и 33 минути, че и някоя секунда отгоре. През нощта ми пада с половин процент

• После ходи обяснявай на младите, путетъпкател и курица в газете.

Добавени снимки

Публикувано

Някой има ли преки впечатления от 8.0.2 на 4S? Прочетох няколко англоезични коментара из нета, в които се твърди, че бил вървял значително по-добре от 8, но все още съм склонен да се съмнявам.

Публикувано

Върви по-плавно спрямо 8, но малко мудно спрямо 7.1.2 особено Safari. Усеща се леко лагване, нищо храпиращо.

Публикувано

След ъпдей към 8.0.2, през телефона, сега не може да се стартира. Показва бял екран с ябълка и след известно време се показва син екран и до там... Процедурата стартира на ново, вече над час се мъчи и няма стартиране. В същото време Power+Home също не помага, води само до нов рестарт и после пак син екран! Компютъра изобщо не го засича!

Редактирано от kaizera

Публикувано

iOS 7.1.2 vs. iOS 8.0.2 на iPhone 4s.

Публикувано

Идеално се представя!

Публикувано

Но не по-добре!

Публикувано

Не видях забавяне кой знае колко, като се има предвид и различните анимации при 8 и човешкия фактор...

Публикувано

Знам, че е субективно, но аз не съм усетил никакаква промяна, в каквато и да е посока. На срещата го разцъкаха с 8.0 и впечатленията бяха, че наистина няма проблем, лаг, накъсване и др. подобни. Батерията - същия ден забелязах, че падна с около 40% на някакви минути, без да го ползвам, но сега с 8.2 нямам подобни наблюдения.

Публикувано

След ъпдей към 8.0.2, през телефона, сега не може да се стартира. Показва бял екран с ябълка и след известно време се показва син екран и до там... Процедурата стартира на ново, вече над час се мъчи и няма стартиране. В същото време Power+Home също не помага, води само до нов рестарт и после пак син екран! Компютъра изобщо не го засича!

Вкарай в дфу - ще го засече. Ако ти плюне грешка 9 обаче, не му давай много надежди.

Публикувано

Успях да го вкарам recovery mode, после нямаше проблем. Единственото нещо беше, че нямаше изключване, а безкрайно рестартиране.

Редактирано от kaizera

Публикувано

Моля за помощ. При мен след инсталирането на iOS 8 на 5ца ми се скриха повечето снимки. Останаха ми стотина които мога да пращам и препращам другите ми изчезнаха от основната папка. Моля за съвет ако някой знае как могат всички да ми се върнат в основната папка. Цял ден се ровя но нищо не направих.

Публикувано

Иди на Albums и там ще си ги намериш.

Публикувано

Какво ще кажете, има ли забавяне в 8.0.2, спрямо 7.1.2 за 5S ? Струва ли си ъпдейта, благодаря за мненията предварително :)

Публикувано

Никакво забавяне. Струва си. : )

Публикувано

При работа няма забавяне. Единствено при мен мисли понякога при отваряне на интернет страници през WiFi. Леко, но го усещам. Не знам може и да е от мрежата у нас, на друга не съм го пробвал.

Публикувано
  • Автор

От твоята мрежа си е - никакви ядове нямам аз.

Публикувано

Има много досадно забавяне на 5S с всички 8.х до момента при заключен телефон и входящо обаждане. Вчера ми заби два пъти на произволни екрани в сетингс и тъча не даваше признаци на живот 20-тина секунди! Последва краш и затваряне на сетингс. Кекава ОС ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

На мене пък на 7.1.2 започна главоломен краш на половината приложения и хард ресет не помогна, ядосах се и качих на 8.0.2...

Публикувано

8.0 вървеше идеално сега с 8.2 започна да лагва в сафари от време на време.

Публикувано

Шамане, като качи до 8.0.2 оправи ли се това с 1-2 секунди продължаване на звъненето след като вдигнеш на входящо повикване? При мен намаля и е под секунда, но все още си го има. Започвам да си мисля, че е заради новите анимации, които са се отразили и на Phone.app.

Публикувано

Крашовете на Safari и още някое друго приложение си ги има и при iOS 8.0.2 така че... споко. :D

Публикувано

Антоне, прав си, наистина намаля!

Перчи, Сафари не ми е крашвал нито при 8, нито при 8.0.2 ;) пък и което и да е друго приложение. Така, че споко ;)

Публикувано

При мен като чели изчезна лагването при входящо повикване, обаче вече 3 пъти респрингва за 2-3 дена откакто сложих 8.0.2 (и при 8.0 го имаше). Май се получава при изход от Сафари. Преди малко ресторнах и ще видим дали ще изчезне. Някой друг с проблем с респрингване ?

Преди само ОТА съм ъпдейтвал откакто съм го купил 5S-а.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.