Публикувано Септември 24, 201411 гд Някой пробвал ли е вече дали работи Ask to buy? Интересува ме и дали хората, които са добавени като Adult трябва да използват Ask to buy или само децата? В iOS8 явно пак има проблем с Find Friends както беше с iOS7 в началото. Трябва апликацията да е стартирана и да е ъпдейтнала локацията, за да ме намери другия iPhone в семейството. Icco, най-вероятно е заради iCloud backup. След ъпдейта до 8 на първите 2-3 зареждания ми искаше паролата, за да направи backup.
Публикувано Септември 24, 201411 гд Ще се опитам да намеря кореспонденцията с Apple, но тази поща вече не я ползвам и… Писах им, защото имах проблем с въвеждането на картата, отговориха ми, че за регистрация и/ или конкретна покупка искат валидна КРЕДИТНА КАРТА, цитирам по памет. Даже ми бяха изпратили линк с конкретна точка от условията им. Освен това по номера на картата ми обясниха, че има начин да разберат от кого и къде е издадена и гледат след това и адреса да отговаря на тази локация по някакъв признак… Ще потърся.
Публикувано Септември 24, 201411 гд Преди съм имал проблеми с карти на пощенска банка. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 24, 201411 гд Eдин въпрос: всички приложения от iWork в App Store ги имам в клауда,но сега забелязах че Pages ми е станала платена.. имах я преди инсталирана на 4S-a,сега не съм я слагал на 5S,но е станала платена.Как мога отново да я имам в клауда и да я инсталирам? P.S теглим 8.0.1 Редактирано Септември 24, 201411 гд от dobrewski
Публикувано Септември 24, 201411 гд Като почнеш да сваляш ще ти каже, че вече си я платил. Това е че не мога да я сваля,пише ми 9,99$
Публикувано Септември 24, 201411 гд Много скоро след финална версия вадят ъпдейт. Нещо не ми се нрави. Сякаш вече не си изпипват нещата, а бързат да спазят срокове на всяка цена без да да е завършена iOS-a.
Публикувано Септември 24, 201411 гд OTA e спрян, защото от там стават проблемите. Направете Рестор и Set As New.
Публикувано Септември 24, 201411 гд Аз го направих ОТА, масово пишат, че поблемите със сензора и загубата на мрежа са с шестиците.
Публикувано Септември 24, 201411 гд Автор Основно при 6 и 6 Plus. При 5 и 5S няма проблеми. При 4S нямам наблюдение.
Публикувано Септември 24, 201411 гд OTA e спрян, защото от там стават проблемите. Направете Рестор и Set As New. На 5-ца не в спрян. Ъпна се и засега няма забележки. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 24, 201411 гд Дано и да няма, защото загуба на сигнала не е сред най-приятните изживявания все пак...
Публикувано Септември 24, 201411 гд На 5s не мога да ъпдейтна. Интересното е, че и през туньо не става. там вади надпис, че 8 е последната версия. Май са си го повърнали, както каза някой по-горе
Публикувано Септември 24, 201411 гд Да спрян е ъпдейта, мой познат с 3 апарата не го допусна на нито един
Публикувано Септември 24, 201411 гд Ще си позволя да цитирам един колега от друг форум, който казваше че в change log на IOS 8.0.1 трябва да пише : - Оправен е проблемът, позволяващ Ви да се обаждате на приятелите си. - Оправен е проблемът, позволяващ Ви да отключвате телефона си чрез Touch ID. След лесно огъващите се 6 Plus-ки сега и това...
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате