Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Два поста нагоре, ясно пиша защо ми е да спирам 3G-то. :)

P. S. Сложих 8-цата на iPad mini. Идентична е по новости с iPhone6....или с други думи - нищо смислено. :)

Извинявай, но когато започнах да пиша мнението си твоето все още не бе публикувано т.е. писали сме едновременно.

• Отговори 1,6k
  • Прегледа 163,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Батерията се държи много по-добре от всички фирмуери до сега! На 8.2 ми държеше 8 часа и 32 минути, сега с 8,3 държи 8 часа и 33 минути, че и някоя секунда отгоре. През нощта ми пада с половин процент

• После ходи обяснявай на младите, путетъпкател и курица в газете.

Добавени снимки

Публикувано

Г-н hgeorgiev,

Не съм на заплата. Още от сутринта започна обсъждането на тази възможност за спиране на 3G. Всичките БГ оператори са на едно ниво и със сигурност важи едно и също за тях. Не случайно звънях на М тел за да ги питам за тази опция и разбира се не бяха подготвени, но след направена проверка потвърдиха невъзможността за спиране на 3G при iOS 8. Ако Вас ви мързи да наберете 123 и да получите отговор, съжАлявам за Вас. Не очаквам да получите различен отговор. На мен поне ми казаха, че ще направят официално запитване към Apple. Виваком и това не могат да направят, защото не продават устройства на от Apple.

Пожелавам Ви лека вечер и успех!

Поздрави,

Публикувано

Още в първите минути след като пуснаха официално IOS8 не се стърпях и я сложих през ОТА.. апарата е 5, но снимки на цял екран при входящо или изходящо обаждане не се появяват :(.. това че премахнали Camera roll и Photo steam, също наистина не ми хареса, снимките в "облака" се стопиха от 1000 на 390 въпреки, че акаунта е закачен и на iPad :( ...но и забелязах че авто подсветката на екарна не се представя много коректно и телефончето се позабави мисля лекичко. Приложения който уж имаха ъпдейт като Facebook например доста по тежко зарежда и прелиставането е като на някой Андроид.. насечено :smile:)). Относно батерията мисля за сега няма коренна промяна за лошо или добро :smile:)) Забялязах също, че името на апарата се беше сменило само т.е. същото плюс това на края "(2)"

Редактирано от DaDurty

Публикувано

При мен, с изключение на проблема, който описах по-горе всичко друго е нормално. В интерес на истината имам усещане, че зарежда малко по-бавно Safari, но всичко останало е ОК, лаг има много лек, но аз не играя игри и нямам идея, как би било, ако го натоваря по-сериозно. За батерията нямам никакви наблюдения.

DaDurty, при мен при входящо обаждане има снимка на цял екран, която е оригиналната заложена в контакта. Може да видиш, коя е, когато кликнеш два пъти в кръглата снимка от контакта.

:heartbeat:

Публикувано

Здравейте, понеже от другия форум ми се изтри питането поради незнайни причини затова ще попитам тук.

Ще има ли проблем да ъпдейтна Iphone 4s с R-sim mini до IOS 8? Ще има ли обхват защото в момента карам с 2G като включа 3g ми изписва no service.?

Публикувано

Открих нещо много интересно, според епъл.. Банско не съществува, а Пловдив се е превърнал в провинция и се намира в Болгарiа! Според епъл отново, Ямбол се намира в държавата Bulgarien.

Резултатите ги намерих в Weather приложението на епъл.

3ea0e61aa58df61e1f59eed5266ffe08.jpg

319dfa732ccd60597a5bd217b710264c.jpg

Питам аз.. чичо Тими, така ли ще я караме бе мен..?

Със сигурност чичо Тими ням да ми отговори обаче за съжаление..!

П.С.

Проблема се оправя когато махнем БГ клавиатурата от settings>general>keyboard и добавяме градовете на латиница.

Изпратено от Елита на Елита, чрез TapaTalk :•)

Редактирано от negozanimavai

Публикувано

negozanimavai, информацията в iOS8 в Weather.app се взема от The Weather Channel, а не както бе досега от Yahoo! и може би от там идва "проблема"

Публикувано

Новата iOS 8 вече е налична от няколко дни и съвсем логично доста потребители бързат да ъпдейтнат своите устройства до последната версия на операционната система на Apple.В същото време обаче далеч не всеки изглежда толкова ентусиазиран и данните до момента показват, че скоростта, с която iOS 8 се възприема е доста по-бавна от това, което видяхме миналата година при появата на iOS 7.Разбира се, на този процес оказват влияние поредица от фактори - някои потребители навярно се притесняват, че новата операционна система ще има бъгове и изчакват, за да бъдат те отстранени; други пък навярно не са очаровани от това, че ъпдейтът до iOS 8 може да заеме почти цялата памет в iPhone, а някои просто търсят малко свободно време и стабилна WiFi връзка, за да осъществят ъпдейта.Но независимо каква е причината за изчакването, скоростта с която потребителите инсталират iOS 8 от самото начало е почти на половината на тази, с която те възприемаха iOS 7 миналата година. Това личи от данните на трафик анализаторите Mixpanel и Appsee, според които възприемането на новата версия към момента е около 16 или 17 процента. За сравнение през първите 24 часа от дебюта на iOS 7 този процент е бил около 38.

Източник: kaldata.com

Публикувано

Нормално на фона на това какво се случи миналата година...хората изчакват малко, за да нямат проблеми. А и все още доста хора ползват 4-ки, което изключва ъпдейта за тях.

Публикувано

То и тези, които имат 4S знаят за какво иде реч и излючват ъпдейт към iOS8 като опция...

Публикувано

Здравейте, понеже от другия форум ми се изтри питането поради незнайни причини затова ще попитам тук.

Ще има ли проблем да ъпдейтна Iphone 4s с R-sim mini до IOS 8? Ще има ли обхват защото в момента карам с 2G като включа 3g ми изписва no service.?

То е ясно защо са ти изтрили питането. Ако продължавате да питате преди да прочетете темата, то и тука ще се трият. 4S-ките да не качват iOS 8, дори и да са ФО (Фабрично Отключени). Дано да съм ясен и да няма друго питане.

Публикувано

negozanimavai, информацията в iOS8 в Weather.app се взема от The Weather Channel, а не както бе досега от Yahoo! и може би от там идва "проблема"

Абсолютно вярно. Аз чаках с нетърпение интеграцияна на The Weather Channel в новата ОС, ползвам това приложение от доста време и съм го избрал, защото ми допада най-много, и като коректност на информацията, и като интерфейс. Недостатъка му е, че не приема локации на латиница, ако си поиграеш и влезеш през руската им версия става, но… руски, украински…

За сметка на това намира такива села и паланки, че се изненадваш. Друга функция е, че има възможност за конкретна локализация, дори квартал, място в по-голям град и дава малко по-различна инфо., която е и по-точна, съответно.

Това, което според мен не е домислено е, че когато кликнеш в иконата на Weather за да получиш по-детайлна инфо. те препраща към сайта на The Weather Channel през Safari, дори и да имаш приложението!

Публикувано

Естествено, че скоростта на инсталиране на 8 е по-малка oт на 7, не защото изчаквали потребителите, просто миналият път имаше нов интерфейс за първи път!

Публикувано

Впечатлението ми е, че на 5-ца лагва леко и в началото батерията държеше малко, но след изключване на уиджетите и Handoff, и рестарт на телефона батерията влезе в норма. Дано лага се оправи в 8.1

Публикувано

Появи ми се много странен проблем. Когато ме търсят по телефона ми звъни и айпада. Това обаче не на всяко повикване. Интересното е, че ми изписва Call from iphone и ми го дава като facetime audio callа отсрещния телефон не е iphone. Има ли запознати с този проблем понеже не намирам нищо в нета за сега

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Хендофф е май това и е екстра, не проблем.

Публикувано

Как се предполага, че трябва да работи Spotlight Suggestion, активирам го и пак нищо не изкарва?!

Публикувано
Хендофф е май това и е екстра, не проблем.

Мерси. Това се оказа и има опция за изключването му.

Работи когато са в една и съща wifi мрежа

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Открих 2 нови неща в iOS 8:

1) Има възможност за скриване на снимка от галерията ни със снимки - задържане върху снимката и избиране Hide,оттам снимката отива в албум Hidden

2) Нова опция при Siri - "Hey Siri" (Settings>Siri>Allow Hey Siri) позволява чрез произнасяне на "Hey Siri" моментална връзка с него.

Публикувано

Моментална, когато е включен да се зарежда.

Публикувано

Тази сутрин се изненадах доста със това:

769e98c6bf0a42cc5e37e66cd41456c0.jpg

Май се оправи, след като го рестартирах.

На 5s усещам ЛАГ ... Телефонът е доста по муден от преди.

Публикувано

Рестартирай ааа ресторвай и ще се оправи ;)

Публикувано

Някои скрити функции при IOS 8

Публикувано

Някой с пад да каже дали има Хандоф?

В менюто на пада има това и под тях няма Хандоф както е на телефона?

Siri

Spotlight search

Публикувано

В Notes вече могат да се добавят снимки.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.