Публикувано Септември 17, 201411 гд Или не съм те разбрал, или Enable LTE трябва да пуска/спира 3G, което не е така.
Публикувано Септември 17, 201411 гд Какво очакваш от стария бъндъл на глобул? Ако не го ъпдейтнат, ще е така. Този, сегашния е от 2012-та още.
Публикувано Септември 18, 201411 гд След пускането на iOS 8, вече има приложния ползващи TouchID, като 1Password примерно - Изключително удобство!
Публикувано Септември 18, 201411 гд Alxx, това, което казваш е логично и беше първото нещо, което си помислих и аз, но реално не е така. Възможно е, разбира се, бъндълите на и на трите ни оператора да не са ъпдейтнати. Между другото снощи спрингборда ми крашна няколко пъти и то предимно при опит за приемане на новите условия на App/iTunes/iBooks Store. Най-накрая в iOS8 функцията за големина на шрифта работи правилно. В 7 намаляването беше минимално между най-големия и най-малкия. Не ми се върнаха всички снимки от бекъпа, включително фото стрийма, но предполагам, че е нормално при натоварването на сървърите снощи. iOS8 явно е доста по-голям, понеже гледам, че storage capacity ми падна от 13,3 на 12,7ГБ след ъпдейта.
Публикувано Септември 18, 201411 гд Звъннах до МТел да ги питам, защо не спира 3G. Очаквам обаждане от техническия им отдел.
Публикувано Септември 18, 201411 гд Бих се зарадвал на съвет дали наистина има нужда от ъпдейт за 5S . Запазва ли се производителността, издръжливостта на батерията ? Да, знам, че е много рано за такива заключения, но аз след вчерашния рестор към 7.1.2 забелязвам подобрение на батерията ми след зареждане, ще кача снимка и когато падне, за да се види отново Usage :
Публикувано Септември 18, 201411 гд Автор Как се не научихте,че след рестор винаги се усеща подобрение - най-малкото не сте набъхтили телефонът ви с хиляди щурави неща.
Публикувано Септември 18, 201411 гд Disable 3G при мен от 7.1.2 го няма... При други имаше ли го, че да очаквате в 8.0 да седи?
Публикувано Септември 18, 201411 гд Само при мен ли е този бъг, когато пусна spotlight? Редактирано Септември 18, 201411 гд от Donchew
Публикувано Септември 18, 201411 гд Ако го включите и изключите, променя ли се? При мен (4S) дори при изключен бутон за 3G в началото, в бара си стоеше свързано към 3G. Когато го включих и изключих се промени към EDGE. Много симпатична функция за EU Internet са добавили
Публикувано Септември 18, 201411 гд Искам да направя последен рестор с 7.1.2,дали го разписват още или ще качи 8.
Публикувано Септември 18, 201411 гд Миро, дори да го подписват, трябва да свалиш фърмуера за версия 7.1.2 и да ресторнеш с него. iTunes ще ти свали актуалния фърмуер, т.е. iOS8
Публикувано Септември 18, 201411 гд Disable 3G при мен от 7.1.2 го няма... При други имаше ли го, че да очаквате в 8.0 да седи? Оператора ти поддържа 4G. Може би затова не спира 3G, приема го за бавната мрежа. Майтапа на страна, аз още съм на 7.1.2. и на Мтел си работи коректно. Спира 3G и оставя на Е. Но това е в България, в Австрия явно е различно.
Публикувано Септември 18, 201411 гд Някой има ли идея, как да махна нотификациония център при заключен екран? В 7-цата имаше опция, но тук на 8-цата не я виждам?
Публикувано Септември 18, 201411 гд Как се не научихте,че след рестор винаги се усеща подобрение - най-малкото не сте набъхтили телефонът ви с хиляди щурави неща. Миналата седмица отново беше ресторнат с нов ipsw и батерията ми даже не се зареждаше до 99% Щом го казвам, значи съм го проверил и не го говоря,ей така от немане на работа ! А и в двата случая телефонът беше отново зареден със същите приложения, така че ....
Публикувано Септември 18, 201411 гд Изключително грозно... Aз от кога приказвам, че всичко погрознява с колосални темпове... дизайна на iOS, дизайна на телефона, часовника е същия shit. Джонито просто не става, без надзора на Стив. Toва като OFFTopic Иначе, iCloud Drive го намирам за доста безполезен. След като от телефона или таблета няма достъп до папките правени на компа, за какъв чеп ми е това нещо. Редактирано Септември 18, 201411 гд от kaizera
Публикувано Септември 18, 201411 гд Забелязах че,когато получа нотификейлън я от ФБ или СМС отгоре в бара ми излиза,но не се маха докато не го натиснеш.Вероятно е бъг,дано в следващите версии изчистят всички бъгове. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 18, 201411 гд Официално от МТел: При iOS 8 няма опция за изключване на 3G и не може да се изключи. Мрежата на МТел се оптимизира постоянно за да предложим по-добро покритие на нашите клиенти. Щели да продължат да търсят решение на проблема и да ми се обадят отново ( но всички знаем че това няма да стане ).
Публикувано Септември 18, 201411 гд Има ли опция да се избира, кои контакти да ти излизат отгоре, при мултитаскинга. В повечето случаи favorites и recents се припокриват и няма нужда от двете Редактирано Септември 18, 201411 гд от kaizera
Публикувано Септември 18, 201411 гд При липсата на опция за спиране на 3G, следва интересния въпрос - При липса на 3G мрежа, дали ще прехвърля на Е или ще ми изпише че нямам интернет. Ако може някой с iOS 8 да го тества - в някой асансьор или може би в някое от подземните нива на моловете. Не знам къде другаде освен в по-малки населени места с липса на 3G покритие. Този въпрос ми зададоха от МТел дали мога да го тествам и с любезното момиче стигнахме до извода, че е редно МТел да отправи запитване към Apple. Тя се съгласи с мен, че в случая запитване от тяхна страна би било доста по-силно, от няколко запитвания от нас потребителите. Да се надяваме, че наистина ще отправят запитване към Apple.
Публикувано Септември 18, 201411 гд Това е от 4S-а на приятел: VIVACOM 4S: Явно само при 5/5S го няма. Странно. Sent from my iPhone
Публикувано Септември 18, 201411 гд Disable 3G при мен от 7.1.2 го няма... При други имаше ли го, че да очаквате в 8.0 да седи? При мен (4s) си го има. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 18, 201411 гд При всички с версия на iOS 7.1.2 го има. Тук обсъждаме iOS 8. П.С За българските оператори става на въпрос.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате