Публикувано Юни 20, 201411 гд Доста по-бъгава от 1-вата бета ми се струва: 1. Крашват ми 70% от приложенията, включително и тези, които са си вградени и Phone.app , Messeges.app и другите вградени. 2. В мултитаскинга не ми излизат снимките на контактите. 3. Във Phone.app повечето от изходящите ми обаждания нямат имена и излизат като "unknown" Нямам дев. акаунт, но с ъпдейт работи и при рестарт не се деактивира. С рестор към 7.1 + ъпдейт към Бета 2 ли мина или направо върху Бета 1?
Публикувано Юли 5, 201411 гд Пих една студена вода малко аз. Бях качил бетата, писна ми, и сега ресторнах със 7.1.2, обаче като се опитам да върна бекъп от iCloud ми казва, че ми трябва iOS 8 за тях. Редактирано Юли 5, 201411 гд от mupo
Публикувано Юли 5, 201411 гд Що не забранявате бекъпа на осмицата и да си пазите от 7? За какво изобщо ви е бета8?
Публикувано Юли 5, 201411 гд Що не забранявате бекъпа на осмицата и да си пазите от 7? За какво изобщо ви е бета8? И аз това се питах цял ден. Но човек се учи от грешките си.
Публикувано Юли 5, 201411 гд Следващата бета не излиза ли утре? Или беше в другата Събота? По неписано правило следващата излиза 30 дни преди 07 Август и обикновено е вторник.
Публикувано Юли 7, 201411 гд Дам. Върнаха Personal Hotspot, но трябва да се въведат настройки в Cellular за да се появи в Settings. Може да се включи iCloud Drive, но иска Yosemite, което ме спира. Ето какво са открили дотук MacRumors: http://www.macrumors.com/2014/07/07/ios-8-beta-3-tidbits/
Публикувано Юли 7, 201411 гд Днес е 7ми и Apple си поддържат ритъма и актуализират точно 1 месец преди изтичане на последната бета. Тази изтича на 21 Август, така че следващата вероятно ще е за 21 Юли или във Вторник. @kal1ch дори и на iOS6 без настройки не ми излизаше в Settings. Вероятно е до оператор. На сегашният ми нямам настройки и излиза веднага, но на предишният не. Редактирано Юли 7, 201411 гд от iPhoneman
Публикувано Юли 9, 201411 гд В бета 3 са добавили разговори чрез Wi-Fi безплатно,но само за потребителите на T-Mobile.Казва се че качеството е по-добро от facetime,което е доста интересно.Лично аз не виждам смисъл да качвам iOS 8 бета. Още : http://iph0nehax.com/ios-8-beta-3-enables-wi-fi-calling-feature/ Редактирано Юли 9, 201411 гд от wabbittPG
Публикувано Юли 9, 201411 гд Аз съм с IOS 8 и Yosemite.Ако телефона ми е на 3G или Wi-Fi,при входящо повикване звъни и на компа.Как да я махна тази досадна опция?
Публикувано Юли 9, 201411 гд Settings > Facetime > iPhone Cellular Calls Най-досадното е, че като затворя на някой докато ми звъни, iPad-а продължава да свири докато не затворя и от него.
Публикувано Юли 9, 201411 гд Малееее, представяте ли си да не го отстранят в официалния iOS 8. Ще е забавна работа ...
Публикувано Юли 21, 201411 гд Beta 4 изтича на 4 Септември, ако няма нещо непредвидено Beta 5 излиза на 4 Август. Бързат
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате