Публикувано Юни 13, 201411 гд Ако си спомням добре следваща нова бета излиза 1 месец преди да изтече настоящата. Бета 1 на iOS 8 изтича на 16 Юли 2014. Понякога мисля излизаха и в предишният петък.
Публикувано Юни 13, 201411 гд http://www.thinkybits.com/blog/iOS-versions/ iOS 5 - 8 бети iOS 6 - 5 бети iOS 7 - 7 бети По груби сметки, с оглед на историята, Виктор едва ли е далече от истината.
Публикувано Юни 14, 201411 гд И на мен ми е интересно как реши, че ще са 8 бети? По това, което знаем като история ще пуснат новия модел в началото на септември, т.е. по твоя график излизат по-малко.
Публикувано Юни 17, 201411 гд добре де и в бета 2 не виждам възможност за хотспот нека някой ме светне къде е благодаря
Публикувано Юни 17, 201411 гд А да питам тези, които са без платен акаунт, имате ли Bug Reporter приложение? Интересно ми е, тъй като тая година реших да ставам пишман-програмист и им кихнах $100. От iOS 5 насам ползвам бета версиите и за първи път ми се появи такова приложение. Някой да сподели?
Публикувано Юни 17, 201411 гд http://bgr.com/2014/06/17/ios-8-beta-2-download-iphone-ipad/ Редактирано Юни 17, 201411 гд от slaf
Публикувано Юни 17, 201411 гд Най-сетне снимките при входящо обаждане са на цял екран. Евала! Другото което забелязах и не ми работеше при бета 1 е функцията за Сири при която когато е на зарядно телефона те слуша постоянно. Изпробвано, само да кажа "hey siri" и сам се активира. Редактирано Юни 17, 201411 гд от child
Публикувано Юни 17, 201411 гд А някой разбра ли защо няма quicktype за 5ца? Или просто аз не го намирам от къде се пуска? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 18, 201411 гд Автор Дайте време на разработчиците на приложенията да си ъпдейтнат програмите. При всяка бета е едно и също от тази гледна точка.
Публикувано Юни 18, 201411 гд Сърби ги задника да си купят кола прототип, движеща с революционно гориво и се дървят на бензинджията, що го няма в бензиностанцията
Публикувано Юни 18, 201411 гд А някой разбра ли защо няма quicktype за 5ца? Или просто аз не го намирам от къде се пуска?Sent from my iPhone using Tapatalk Аз открих какъв е проблема. Просто бях изключил ауто коректна и поради тази причина не се появяваше куиктайп. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 18, 201411 гд Автор Някой с повече информация относно новото в Apple TV при новата версия?
Публикувано Юни 18, 201411 гд Във Photos/Albums се появиха папки Slo-Mo, Bursts и Time Laps. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Юни 18, 201411 гд от chayanne
Публикувано Юни 18, 201411 гд Доста по-бъгава от 1-вата бета ми се струва: 1. Крашват ми 70% от приложенията, включително и тези, които са си вградени и Phone.app , Messeges.app и другите вградени. 2. В мултитаскинга не ми излизат снимките на контактите. 3. Във Phone.app повечето от изходящите ми обаждания нямат имена и излизат като "unknown" Нямам дев. акаунт, но с ъпдейт работи и при рестарт не се деактивира.
Публикувано Юни 18, 201411 гд Не е от бетата. Аз ги нямам изброените проблеми. За сега бъга, който открих, е че когато отворя контактите, директно ми отваря инфо за първия контакт. В контрол център ми се появи Tapatalk. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Юни 18, 201411 гд от chayanne
Публикувано Юни 18, 201411 гд Държи се добре с бетата, но все пак е бета има бъгове, но не толкова много колкото в бета 1 Sent from my iPhone using Tapatalk
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате