Публикувано Септември 21, 201411 гд И аз имам проблем с S4 съм и сега не ми дава от messengerа да пускам от къде пиша в чата демек примерно когато си пиша с някого не показва от къде пиша пускам го пак не става само в мен ли е този проблем дали се обясних добре не знам дано сте ме разбрали За 4Sи iOS8 се писа доста. Пиши малко по-грамотно, че ми трябва преводач за да те чета.
Публикувано Септември 21, 201411 гд За мен говори за локейшън, че не му се активира. Може би това има предвид. А и s4
Публикувано Септември 21, 201411 гд Като стана въпрос за снимките при позвъняване - една част са ми малки, друга на цял екран. Без значение отключен-заключен телефон. За контактите с малка снимка, такава е запаметена в контакта. Смени снимката с голяма и ще е ОК.
Публикувано Септември 21, 201411 гд Ludaka, има ъпдейт на Messenger, който оправя този проблем. Също така виж дали от Privacy->location services си му позволил да ти ползва локацията.
Публикувано Септември 21, 201411 гд Първият "тест" на батерията с iOS 8.Постоянно включено 3G и чат-пат wi-fi. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 21, 201411 гд 4s досега няма голяма разлика при мен с ios7.Само забавянето при вдигане
Публикувано Септември 21, 201411 гд а не приемам аз "няма". Бравос! Аз съм същия, но понякога има проблеми, които са над мен, като компетенция или умение, а други нямат технологична възможност да бъдат решени. Явно този е от първият тип, за мен. Не отчетох, че има приложения, които "теглят" снимки и ги налагат в контактите… при мен това се получава с linkedIn, а при Viber и WhatsApp е още по-голяма мазнята... Последните показват, и снимката, която има контакта в самото проложение, и тази, която има дивайса в контакта! Хубаво е, че си намерил решение, възможността за добра къстъмизация е важна за всички.
Публикувано Септември 21, 201411 гд 3G-то определено си е проблем, когато за weekwnd-a отиваш на място с по-слаб обхват - оказва влияние на батерията (за което не са виновни Apple, а мобилните ни оператори, но е гадно, че Apple са премахнали тази възможност). И да, поне на мен с 5C ми насича доста повече от 7.1.2, всъщност преди въобще не съм усещал насичане при работа.
Публикувано Септември 22, 201411 гд Ако е толкова зле, спираш Cellular, и си готов. мхм, а ако спра целия тел. забелязах, че нищо не насича, но малко се губи идeята. Редактирано Септември 22, 201411 гд от mishellbg
Публикувано Септември 22, 201411 гд Ами тогава спираш да ревеш като жена и се жалваш на арменския поп, не тук. Ние можем да дадем само съвет
Публикувано Септември 22, 201411 гд Не съм ревал, просто отбелязвам Забравих, че тука или добро или нищо за iPhone... - ПЕРФЕКТЕН е, почти никакви забележки Редактирано Септември 22, 201411 гд от mishellbg
Публикувано Септември 22, 201411 гд Тва пък какво общо има с писаното от мен? Ще опитам малко по-простичко... Ти питаш, ние/аз даваме съвет. Понякога, колкото и да не ти харесва, не можем да направим повече от това Тогава отиваш при арменския поп, в случая Apple и ревеш там или пък чакаш да го фикснат! Къде видя да им адвокатствам?!
Публикувано Септември 22, 201411 гд Е, нали това казах и аз, отбелязвам, че нещо не е както трябва, вие давате съвет - прави се, че всичко е ОК, та мерси за съвета Прав си, че със същия успех ще мина и при арменския поп, само дето не съм си заврял главата някъде и на черното бяло не мога да кажа, сещаш ли се
Публикувано Септември 22, 201411 гд Бях много радостен, когато Епъл въведоха Family sharing в iOS8. Да, ама не мога да го настроя. Проблемът е, че иска да имаш въведена кредитна карта. Акаунта ми е в щатския стор, в който имам кредит за купуване на приложения. Не ми дава да си въведа българската карта, като пише, че има несъответствие с това, което съм дал като информация и данните от банката ми. Името, улицата и града са еднакви, разликата е само в страната и щата Има ли начин да се заобиколи? Вариант, за който се сещам е някой приятел от щатите да ми вземе една карта от супермаркет с някакъв баланс вътре, да ми прати цифрите и просто да я въведа. Но не знам с имената и данните тогава как ще се процедира..
Публикувано Септември 22, 201411 гд Може ли да помоля някой да направи рестор от ДФУ към iOS 7.1.2 и да каже дали се е получило?
Публикувано Септември 22, 201411 гд Ако въпроса е дали все още се подписва 7.1.2 - да, подписва се и мисля, че няма да има проблем да се ресторне.
Публикувано Септември 22, 201411 гд Бях много радостен, когато Епъл въведоха Family sharing в iOS8. Да, ама не мога да го настроя. Проблемът е, че иска да имаш въведена кредитна карта. Акаунта ми е в щатския стор, в който имам кредит за купуване на приложения. Не ми дава да си въведа българската карта, като пише, че има несъответствие с това, което съм дал като информация и данните от банката ми. Името, улицата и града са еднакви, разликата е само в страната и щата Има ли начин да се заобиколи? Вариант, за който се сещам е някой приятел от щатите да ми вземе една карта от супермаркет с някакъв баланс вътре, да ми прати цифрите и просто да я въведа. Но не знам с имената и данните тогава как ще се процедира.. Ако имаш разминаване в имена, номер на картата и адреси, абсурд е да те допусне да я регистрираш въобще. И не само в стор-а, а където и да е. пп. Да не говорим за верификационния код, а и системата отчита коя карта е дебитна и коя кредитна.
Публикувано Септември 22, 201411 гд Може ли да помоля някой да направи рестор от ДФУ към iOS 7.1.2 и да каже дали се е получило? Преди около час на една 5s-ка стана. Ето тук може да следите: http://theiphonewiki.com/wiki/SHSH Редактирано Септември 22, 201411 гд от georgilsfc
Публикувано Септември 22, 201411 гд Добре де, ако има някой по-вещ може ли да каже защо толкова дълго стои прозореца за рестор към 7.1.2 ? Може да ми отговорите и на ЛС, но ми е адски интересно...
Публикувано Септември 22, 201411 гд И какво толкова ти е интересно в тоя "прозорец"?!?! За първи път ли е или ти за първи път чуваш? На мен ми е интересно, какво толкова интересно има?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате