Публикувано Октомври 20, 201411 гд Мога ли да помоля, някой с iPhone 5s и оператор МТел да потвърди, че всичко е наред със спирането на 3G/2G? Присъства в менюто и наистина работи. Благодаря предварително!
Публикувано Октомври 20, 201411 гд При мен след ъпдейта няма опция за смяна от 3г на 2г,а само Enable 4G.Не знам дали не се дължи на оператора (GiffGaff-O2 UK),но в момента нямам друга сим карта под ръка да пробвам с нея.
Публикувано Октомври 20, 201411 гд Да , 4G e.Това ме наведе на мисълта , че може да се дължи на оператора.
Публикувано Октомври 21, 201411 гд Имате ли в Settings --> Messages -меню - Text Message Forwarding ? За да се появи трябва да получаваш месиджите на е-мейл. Поне при мен тогава се появи.
Публикувано Октомври 21, 201411 гд С тази безплатна програмка можете да си ровите по папките на iCloud Drive-a и да отваряте файловете с различни приложения, които имате инсталирани: Cloud Drive Explorer https://itunes.apple...d921748552?mt=8 Тази програма я няма в БГ стора. Дали има друга някоя подобна? И защо Apple не пуснат своя програма да виждаш всички файлове от iCloud Drive-a на iPhone и iPad.
Публикувано Октомври 21, 201411 гд Странно, когато колегата пусна линка я имаше и я пробвах, сега ако следвам линка я няма, останала ми е само в списъка с изтеглени. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Октомври 21, 201411 гд от dessyteneva
Публикувано Октомври 21, 201411 гд Няма такова нещо. Значи аз съм специален. С имейл: Без: Редактирано Октомври 21, 201411 гд от x3mbiker
Публикувано Октомври 21, 201411 гд Не си специален, а трябва да се вкара e-mail, за да се активира. След това може да се изключи мейла.
Публикувано Октомври 21, 201411 гд На жена ми, с имейл, без имейл, няма и няма. 5-ца, мтел, друго какво да ви кажа бяла, хахахахх
Публикувано Октомври 21, 201411 гд И при мен го няма, има два въведени имейла, петица, Глобул. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Октомври 21, 201411 гд от dessyteneva
Публикувано Октомври 21, 201411 гд Сега спрях iMessage, пускам, активира се и опцията изчезна и при мен хахахх След рестартиране на телефона се появи отново!
Публикувано Октомври 21, 201411 гд На мен днес ми беше неактивно менюто за включване на интернета от оператора. Докато не рестартирах си стоеше бледо и не реагираше.
Публикувано Октомври 21, 201411 гд Преди малко говарих по телефона, получих сигнал, че ме търси някой, махнах телефона от ухото - екрана черен, не се включи от сензора. Още два пъти по време на следващия разговор същото. Някой с такъв бъг да е забелязал?
Публикувано Октомври 21, 201411 гд Само на мен ли сензора за близост ми свети в червено, забелязва се само на тъмно и ме дразни. Може би до сега е светило, но не съм го забелязал. Идеи?
Публикувано Октомври 21, 201411 гд Не си го забелязал. А аз забелязах, че последно време задаваш странни въпроси!
Публикувано Октомври 21, 201411 гд Преди малко говарих по телефона, получих сигнал, че ме търси някой, махнах телефона от ухото - екрана черен, не се включи от сензора. Още два пъти по време на следващия разговор същото. Някой с такъв бъг да е забелязал? При мен днес имаше подобен пробем. Единия път при водящо втория път при изходящо. Както говоря и телефона почва да звъни. Поглеждам звъни ми човека с който говоя. Вдигам и питам "какво става" отсрещната страна отговаря "не знам загуби се нещо". Реално за тях разговора само заглъхва без да се разпада. Рестартирах след втория път и за сега не го е правил повече, а днес беше натоварен ден и си поговорих доста. Друг еднократен проблем беше телефона звъни екрана не реагира. Включвам дисплея, той е на лок сриин и шах, не мога да вдигна. Но след 3-4 сек се появи повикеането на дисплея и вдигнах. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 21, 201411 гд Предлагам, тези които имат проблеми да напишат как са преминали към iOS 8! Давам пример: 1. Чрез Ъпдейт(от 7 или 8). 2. Чист рестор с връщане на бекъп. 3. Чист рестор и настройване като нов(Set As New).
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате