Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Добревски, вместо да си губиш времето и да слагаш убунту + боза, можеше да си хакинтошнеш щайгата отдавна.

• Отговори 1,6k
  • Прегледа 163,5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Батерията се държи много по-добре от всички фирмуери до сега! На 8.2 ми държеше 8 часа и 32 минути, сега с 8,3 държи 8 часа и 33 минути, че и някоя секунда отгоре. През нощта ми пада с половин процент

• После ходи обяснявай на младите, путетъпкател и курица в газете.

Добавени снимки

Публикувано

Как ?

Публикувано

Има доста материя в Google. Първо почни с това дали ти е съвместим хардуера.

Публикувано
Публикувано

Някой успял ли е да подкара AirDrop между iOS 8 и Yosemite? При мен не става, въпреки, че и двете страни би трябвало да работят - MacBook Pro Mid 2010 и iPhone 6.

Публикувано

Macbook Pro Mid 2012 е изискването.

Публикувано

При мен работи от компютъра към телефона, но обратно, не! Не мога да ги свържа и през блутуут.

Публикувано

Ахааам, чак сега зачетох задълбочено цялото инфо и там го пише това за Mid 2012, ако трябва да се връзва с iOS. А пък за между макове може и да е Late 2008 or newer. Ясно...ще се кара на Dropbox :)

Публикувано

Deskconnect е решението (за малки файлове, контакти, web страници ...). Не е нужна local wifi мрежа (просто връзка с нета).

Публикувано

mariankata, ще се пробва! ;)

Публикувано

Бъгче? Пробвайте последователно да си включите и изключите grayscale от settings-general-accessibility и активирайте спотлайт. От 5 дни ми е така. Предполагам ще се оправи с рестарт, но досега не съм правил.

IMG_0405.jpg

Публикувано

Това го има още от 8.0. Писахме някъде дори.

Публикувано

Здравейте,има ли решение за "телефона продължава да звъни след slide to answer"?Някой бе написал,че го е имало на предишни версии на ios,но аз до този момент не съм се сблъсквал с подобен проблем.Случва се само когато телефона е заключен.

Редактирано от casa

Публикувано

mariankata, да докладвам - deskconnect работи много лесно и интуитивно; безплатно е, както за iPhone, така и за Мас; има нужда само от регистрация, посредство e-mail. Интересното е, че копира избрания файл, но не го запаметява, нито в едната, нито в другата посока, а трябва да се отвори и посочи, с кое приложение искаш да се отвори (за iPhone) или къде да бъде запаметено (за Mac). Има една функция "Call with a click", която е интересно и много удобна.

Публикувано

Приятели, да им "посмърдим" по-бързо да добавят български език - SwiftKey

Публикувано

@casa, за сега няма решение.

Публикувано

Аз им писах и в сайта още преди месец и ми отговориха, че ще има български, но не се ангажират със срокове. Може би е по-добре там да ги спамим. Коментарите във феса надали ги четат. Не мога да разбера какво толкова им е трудно, при положение, че имат всички езици за Андроид?

Едит:

Хахаха, те пък взеха, че отговориха на коментара. Предлагат ни да ги спамим тук - iosreviews@swiftkey.com

Публикувано

Написаха мейл за спамене :smile: Огън! :smile:

iosreviews@swiftkey.com

Публикувано

post-63-1415043010,1046_thumb.jpg

Оп

More languages are in development, including Bulgarian, but we do not yet have a definitive timeline for its release.

Публикувано

При мен Air Drop от Мак на Iphone 6 върви чудно ,някой може ли да ми обясни как бачка този icloud drive .Нещо не мога да го подкарам камо ли да го ползвам като дропбокса .

Публикувано

При мен Air Drop от Мак на Iphone 6 върви чудно ,някой може ли да ми обясни как бачка този icloud drive .Нещо не мога да го подкарам камо ли да го ползвам като дропбокса .

https://dl.dropboxusercontent.com/spa/dxtpmhil2tslwkv/t9xyzc2d.jpg

Публикувано

И аз не мога да подкарам AirDrop..

iPhone 5 8.1, macbook air 2012' 10.10

Редактирано от Monro

Публикувано

Почерпи за рожденния ден и може да тръгне...евентуално :tooth:

Публикувано

хаха :bday01b: , ще почерпя ми.

Аз теб имам много да черпвам, върти ми се една идея но трябва да уцеля момента да я предложа...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.