Публикувано Ноември 2, 201411 гд Добревски, вместо да си губиш времето и да слагаш убунту + боза, можеше да си хакинтошнеш щайгата отдавна.
Публикувано Ноември 2, 201411 гд Има доста материя в Google. Първо почни с това дали ти е съвместим хардуера.
Публикувано Ноември 2, 201411 гд Някой успял ли е да подкара AirDrop между iOS 8 и Yosemite? При мен не става, въпреки, че и двете страни би трябвало да работят - MacBook Pro Mid 2010 и iPhone 6.
Публикувано Ноември 2, 201411 гд При мен работи от компютъра към телефона, но обратно, не! Не мога да ги свържа и през блутуут.
Публикувано Ноември 2, 201411 гд Ахааам, чак сега зачетох задълбочено цялото инфо и там го пише това за Mid 2012, ако трябва да се връзва с iOS. А пък за между макове може и да е Late 2008 or newer. Ясно...ще се кара на Dropbox
Публикувано Ноември 2, 201411 гд Deskconnect е решението (за малки файлове, контакти, web страници ...). Не е нужна local wifi мрежа (просто връзка с нета).
Публикувано Ноември 3, 201411 гд Бъгче? Пробвайте последователно да си включите и изключите grayscale от settings-general-accessibility и активирайте спотлайт. От 5 дни ми е така. Предполагам ще се оправи с рестарт, но досега не съм правил.
Публикувано Ноември 3, 201411 гд Здравейте,има ли решение за "телефона продължава да звъни след slide to answer"?Някой бе написал,че го е имало на предишни версии на ios,но аз до този момент не съм се сблъсквал с подобен проблем.Случва се само когато телефона е заключен. Редактирано Ноември 3, 201411 гд от casa
Публикувано Ноември 3, 201411 гд mariankata, да докладвам - deskconnect работи много лесно и интуитивно; безплатно е, както за iPhone, така и за Мас; има нужда само от регистрация, посредство e-mail. Интересното е, че копира избрания файл, но не го запаметява, нито в едната, нито в другата посока, а трябва да се отвори и посочи, с кое приложение искаш да се отвори (за iPhone) или къде да бъде запаметено (за Mac). Има една функция "Call with a click", която е интересно и много удобна.
Публикувано Ноември 3, 201411 гд Приятели, да им "посмърдим" по-бързо да добавят български език - SwiftKey
Публикувано Ноември 3, 201411 гд Аз им писах и в сайта още преди месец и ми отговориха, че ще има български, но не се ангажират със срокове. Може би е по-добре там да ги спамим. Коментарите във феса надали ги четат. Не мога да разбера какво толкова им е трудно, при положение, че имат всички езици за Андроид? Едит: Хахаха, те пък взеха, че отговориха на коментара. Предлагат ни да ги спамим тук - iosreviews@swiftkey.com
Публикувано Ноември 3, 201411 гд Оп More languages are in development, including Bulgarian, but we do not yet have a definitive timeline for its release.
Публикувано Ноември 4, 201411 гд При мен Air Drop от Мак на Iphone 6 върви чудно ,някой може ли да ми обясни как бачка този icloud drive .Нещо не мога да го подкарам камо ли да го ползвам като дропбокса .
Публикувано Ноември 4, 201411 гд При мен Air Drop от Мак на Iphone 6 върви чудно ,някой може ли да ми обясни как бачка този icloud drive .Нещо не мога да го подкарам камо ли да го ползвам като дропбокса . https://dl.dropboxusercontent.com/spa/dxtpmhil2tslwkv/t9xyzc2d.jpg
Публикувано Ноември 4, 201411 гд И аз не мога да подкарам AirDrop.. iPhone 5 8.1, macbook air 2012' 10.10 Редактирано Ноември 4, 201411 гд от Monro
Публикувано Ноември 5, 201411 гд хаха , ще почерпя ми. Аз теб имам много да черпвам, върти ми се една идея но трябва да уцеля момента да я предложа...
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате