Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Честито на печелившите-iPad 2 и iPhone 4s.Дано да се забързат малко устройствата;)

• Отговори 1,6k
  • Прегледа 163,5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Батерията се държи много по-добре от всички фирмуери до сега! На 8.2 ми държеше 8 часа и 32 минути, сега с 8,3 държи 8 часа и 33 минути, че и някоя секунда отгоре. През нощта ми пада с половин процент

• После ходи обяснявай на младите, путетъпкател и курица в газете.

Добавени снимки

Публикувано

За джейлърите... Умната!

Публикувано

И аз си мислех да го спомена, ама ми стана неудобно, сори за пропуска.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Че то какво неудобно има.

Докато не направят така, че да мога да правя каквото си искам с телефона, ще джейлвам.

Много ме нервят вече с тия шибани ъпдейти, които запушват дупките!

Публикувано
Тази ъпдейт включва корекции на грешки, по-голяма стабилност и подобрения в производителността за iPad 2 и iPhone 4S
iClarified

Apple току-що пусна iOS 8.1.1. Вече беше съобщено, че най-новия фърмуер от Apple пачва Pangu iOS 8 Jailbreak.

Не е ясно кога или някога ще видим джейлбрейк за iOS 8.1.1, така че ние силно препоръчваме да актуализирате до iOS 8.1 докато все още можете. Прозорецът, който все още подписва iOS 8.1 може да бъде затворен всеки момент. Ние ще актуализираме този пост, докато получим потвърждение, че Apple вече не подписва iOS 8.1.

Публикувано

Е това е официалното де :)

Публикувано
Че то какво неудобно има.

Докато не направят така, че да мога да правя каквото си искам с телефона, ще джейлвам.

Много ме нервят вече с тия шибани ъпдейти, които запушват дупките!

Все още се уча, точно аз ли да ви напомням, че джейлна ще си замине, това исках да кажа, естествено трябваше да съобразя, че и нови потребители могат да попаднат на темата и да направят грешка да ъпдейтнат, а същевременно да искат да имат възможност за джейл, просто непрофесионално от моя страна, изгубила съм навици ;-)

Редактирано от dessyteneva

Публикувано

Ще свикнеш. Аз джейлвам от 2.0 :D

Публикувано

Хахахаха. Асене, Асене...Най - много инструменти за джейл имаше в периода до 1.1.4. За всяка стотична версия излизаше различен ;) По памет: STAR, iLiberty, ZiPhone...

Публикувано

Ти ме коментираш, някой ме трие :D:D:D

Твойто мнение като поставено по-грешка там. Здраве да е ;)

Публикувано

Мно'о важно, к'во ти дреме :)

Публикувано

Ич даже :p

Публикувано

Хаха :))))

Публикувано

Позачудих се аз, ама викам от бирата ще да е :)

Публикувано

На iPad някога имало ли е опция да се сменя от 3G на Edge? На скоро си взех нов и има само Enable LTE, а е с iOS 8.1.

Публикувано

Нищо ли не фиксва на други устройства, освен двете изброени? Направо да си напишат, че е за запушване на дупки, дейба. Мен джейла не ме вълнува, но ми се щеше да пипнат малко батерията на iPhone 6, че е трагедия.

Публикувано

На жената 6-цата 3 дена изкарва, денем разговори, калкулатори, вечер интернет, YouTube, прави му по 3-4 часа активно използване

Публикувано

E, 3-4 часа за 3 дни далеч не са активно ползване. Аз правя 6 часа на ден и изкарва до 21:00 най-много. HTC One M8 със същото ползване имах още 65% батерия по същото време. Уж iOS е най-оптимизираната система, която идеално се съчетава с хардуера, но въпросът с батерията си остава огромен проблем. Всеки с iPhone около мен, който го ползва активно, винаги мъкне кабел и зарядно и гледа да го включи някъде, та да е сигурен, че ще изкара деня.

Публикувано

Глупости!!!

Публикувано

Не казвам, че 4 часа е активно използване, а че го ползва по-толкова. Иначе ако твоя с 6 часа цъкане пада за ден, нейния с 4 би трябвало да е на 20-30%.... Моя кара поне ден, а аз го базикам постоянно, а все пак е 5s. А колкото до зарядното... Мъкне се какво да правиш. Ние едно от трите го държим постоянно в офиса ;)

Публикувано

Глупости!!!

Е, такива сте ми любими. Едносричен и с много удивителни. Кое е глупости, ще обясниш ли?

Публикувано

Едносрично - ползуванетоеважно!!!!

Публикувано

Аз от както съм със 6 не мъкна кабел на работа. Дори не съм си купувал още преходник за USA стандарта. Доволен съм и не се съобразявам.

Може и да са я пипнали.

http://www.redmondpie.com/ios-8.1.1-on-iphone-6-first-impressions-and-thoughts/

Публикувано

Антъни, ще прозвучи тривиално ( ама всички хора казват че им карат по над 10 часа юсидж ). Правил ли си чист рестор? Тези 6 часа вероятно са с всичко пуснато и постоянно ъпдейтване на мейли и приложения и може би постоянно ползване на 3G интернет с лошо покритие? Иначе няма особена логика да влачиш зарядно с теб нон стоп, особено на чисто нов телефон. Ако е вярно написаното отгоре, пробвай един ден да спреш всички проверки на мейли и приложения и виж какъв би бил резултата - ако имаш възможност за това разбира се. Лошия обхват също е сериозна причина за бързо падане на батерията, но там няма много възможност за корекция ако оператора ти няма добро покритие. В профила ти пише, че си с iOS 8.0.2. Ако е така и си пропуснал, в iOS 8.1 има добавена опция за спиране на 3G и пускане на Е. Аз основно съм на Е, защото и вкъщи и в офиса има уайерлес и изкарвам спокойно по 8-9 часа юсидж, а аз съм с iPhone 5s. Както всички казват на 6 и 6+ трябва да е още по-добре.

Публикувано

Това с батерия за кой път ще го обсъждаме. Всеки си полза по различен начин телефона, и използва различни функции. На едни ще им изкара и 3 дена а на други 1.

Аз лично за сега съм доволен от батерията, изкарва повече от 5-цата. За мен IPhone5 беше с най - кофти батерия, смениха ми го гаранционно и отново не ми харесва се държи и колко изкарва с един зареждане.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.