Публикувано Ноември 22, 201411 гд ОК, да разбирам ли, че когато се включи са сефте новия дивайс и се въведе акаунта за iCloud цялата инфо, която е в него ще се прелее? И после, разбира се iTunes за приложенията… Мислиш ли, че има опасност да прелее грешки от стария в новия?
Публикувано Ноември 22, 201411 гд Аз като сменям устройства или firmware си ги set-вам as new device и после от settings си се log (in) -вам, за да не ми връща backup от icloud (a само контакти, бележки, календар..).
Публикувано Ноември 22, 201411 гд Е така де, но директно при активацията от телефона. Не да връщаш бекъп а се логваш в iCloud.
Публикувано Ноември 22, 201411 гд Сет ез ню, клауд за контакти и документи, iTools за приложенията барабар с данните. 5 минути.
Публикувано Ноември 24, 201411 гд Каква беше тая щуротия, която като ти звънят на единия телефон, ти звъни и другия...
Публикувано Ноември 27, 201411 гд Не успявам да настроя Exchange по никакъв начин. Чисто нов дивайс (iPhone 6), сетнах го, като нов, за да няма ядове, всичко "заспа", с изключение на два акаунта, които са през корпоративния Google и до сега ги ползвах през Exchange. "Затрих" всичко и пак наново, но реших да направя бекъп от предишния - пак не стана! Цял ден загубих, с какви ли не упражнения, но… "летва". Прочетох, много противоречиви инструкции в Google, едната посока е, че вече не се предлага тази услуга безплатно, но стария дивайс (iPhone 4S) си работи и сега, дори изтрих профилите и ги създадох наново; другата посока е, че трябвало някакъв сертификат, но не мога да "вдяна", дали Apple на Google да го дадат или обратното и нямам никаква "идея" как се прави това… както и да е... Някой с подобен проблем и/ или решение? Ще почерпя сериозно, защото предполагам, че не съм само аз в състояние, когато нещо не ми е ОК с техниката да не съм на себе си.
Публикувано Ноември 27, 201411 гд Google спря Exchange за у-ва след 2013-та. Каквото било- било. За нови у-ва- gmail app от AppStore. Редактирано Ноември 27, 201411 гд от SpAwN
Публикувано Ноември 27, 201411 гд с изключение на два акаунта, които са през корпоративния Google и При мен няма проблем през mail.app.
Публикувано Ноември 27, 201411 гд Да ексчейнджа на гоогле работи но само за корпоративни, както и за академичните домени (apps for education).
Публикувано Ноември 27, 201411 гд Искаш пуш - сваляш си гугълския мейл ап. Толкоз. Насилват да им се ползва тъпия софтуер. ЕК се готви да ги нагази за прекалено грубо пробутване на техните "услуги" при използване на търсачките и лично аз, се надявам да им свият малко сармите. И без това държавния департамент на щатите шпионира мейлите в гугъл с тяхно съгласие и сътрудничество.
Публикувано Ноември 27, 201411 гд Аз съм пуснал gmail пощите да препращат към icloud и си ползвам mail.app с push (ако те устройва).
Публикувано Ноември 27, 201411 гд Премислих го това, но… за сега оставам на варианта Gmail - Fetch 15 min. Предполагам, че ще "топи" батерията, ама… така е най-близко до това, което искам
Публикувано Ноември 28, 201411 гд Не разбирам...като са ви важни пощите,защо не ползвате gmail app,mailbox или другите подобни?!Баси и пуша!
Публикувано Ноември 28, 201411 гд Офтопик - от 12 години получавам смс на всеки мейл който получавам. Който го интересува да ми пише на лично за да му обясня. Смс-а идва до 10 сек след получаване на мейла в 99% от случайте. Тоя пуш яде батерия като бесен.
Публикувано Ноември 28, 201411 гд Асене, как да ти пусна лично, когато кутията ти е пълна? Моля, реши проблема и "драсни" до мен Не разбирам...като са ви важни пощите,защо не ползвате gmail app,mailbox или другите подобни?!Баси и пуша! Защото до сега всичко си вървеше перфектно. Всичко си идва директно на клиента в дивайса, свикнал съм... Принципно не ми допада и приложението на Google.
Публикувано Ноември 28, 201411 гд Asen_77, интересуваме това, което си написал за СМС мейл, но не ми разрешава да ти пиша лично съобщение ....
Публикувано Ноември 28, 201411 гд Изтрих съобщения и сега трябва да е ок. Ще ви пиша и на двамата сега.
Публикувано Ноември 28, 201411 гд След като от Щатите му прегледат коренспонденцията го известяват да си я прегледа и той.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате