Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Сефте :tooth:

• Отговори 1,6k
  • Прегледа 163,5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Батерията се държи много по-добре от всички фирмуери до сега! На 8.2 ми държеше 8 часа и 32 минути, сега с 8,3 държи 8 часа и 33 минути, че и някоя секунда отгоре. През нощта ми пада с половин процент

• После ходи обяснявай на младите, путетъпкател и курица в газете.

Добавени снимки

Публикувано

:tooth:

Към DidosZ ;)

Публикувано

Когато пращам снимка по facebook messanger най-отгоре ми показва всички видеота, заснети от телефона и чак след това ми дава да избирам снимка. Преди снимките и видеотата бяха подредени по дата а не разделени на снимки и видеота.

Публикувано

А бе не знам аз, ама сутринта преди да изляза ми звъня няколко пъти телефона и дори да приема разговора от него, на Мак-а продължава звъненето неограничен период от време, докато не му набия червената слушалка.

Едното обаждане го канселирах от телефона и по същия начин на компютъра продължи звъненето над 10 минути.

Довечера ще пробвам с приемане и канселиране на обаждането от Мак-а да видя телефона дали ще продължава да звъни.

Публикувано

Сефте :tooth:

Ейййй… ИзЕдохте ме беееее! :smile:

Подозирам началството, че иска да ме накара да се спра на 6+, че с този малък екран не съм догледал целия диалог в темата

Публикувано

Това с незатварянето на приложения от мултитаскинга ми се е случвало на всеки iOS от 7.0 насам. Най-вече на iPhone. Получава се при по-бързо swipe-ване.

Как се радвам, че вече е излязъл джейл! Точно умувах дали да ъпдейтвам iPad-a..

Публикувано

И к'ва файда от него ;)

Публикувано

Едно добро начало!Ония охлюви 4 месеца ги чакахме!Че позираха тук там....

Публикувано

Това, че е излязъл, е добре, защото дори и в момента да не е готов за крайния потребител, много скоро ще бъде! А по-добре да знам, че скоро ще има, вместо да се надявам да излезе по Коледа...

Публикувано

И аз съм на мнение ,че по добре да го има отколкото да го няма. Значи се работи по въпроса :smile: Надявам се до седмица да има читав джейлбрейк.

Публикувано

Джейлът е читав, та знае ли се. Дивелъпърите трябва да си нагодят нещата, не друго.

Публикувано

Не съм споменавал дали е читав, дали е по-добре да го има или не. Просто аз отдавна свикнах без него :)

Публикувано

Относно iOS 8.1 на iPhone 5:

Инсталация

Направих чист рестор без да връщам бекъп от предходната версия (iOS 7.1.2).

Скорост на работа

Апаратът се държи доста добре с последната версия на iOS. Има някои забавяния в настройките, но ако изключим това, не забелязвам други лагове и крашове. Единствено, понякога (много рядко), екранът "замръзва" за няколко секунди.

Това обаче не пречи за цялостното изживяване и определно все още сме в играта.

Приложения

Всички приложения, които използвах на iOS 7 си работят нормално, без никакви проблеми.

Батерия

Издръжливостта на батерията е един от най-важните фактори за мен. Имам добри новини, тя се държи повече от перфектно, със средни резултати от около 6:30 - 7:30 часа използване. Абсолютно идентично с резултатите, които постигах с iOS 7.1.2.

Яко, нали?

Извод

Силно препоръчвам да направите чист рестор, без да връщате бекъп от по-стара версия на iOS. Така вероятността всичко да работи без проблем е доста по-голяма.

Лично за мен този ъпдейт, не ми носи много нови функции, които да ми влизат в употреба, но вярвам, че за вас не е така (особено за тези, които са с повече от едно Apple устройство).

Определено ще имаме още една година бърз и читав телефон.

Ъпдейтвате Ресторвайте смело :smile:

*

Не се опитвам да си наложа мнението относно тази версия, просто споделям лични впечатления, които могат да бъдат полезни за тези, които все още стоят на iOS 7.

Sent from my iPhone

Публикувано

Веско, последно да ресторваме или да ъпдейтваме?! :)

Публикувано

Ресторвайте, ресторвайте... :D

Публикувано

Нема да ресторвам..,нема да ъпдейтвам,защото не мога..:),..ще си седа на г*зо и ще чекам да падне някоя 6-ца от небето..;)

Публикувано

Iphone 5, бях със 7.04. Бекъп, рестор и ъпдейт до 8.1 После като дадох да ресторне бекъпа не иска да ми качва музиката обратно. Първоначално показва примерно 294 песни, 2,2GB, но след като върне всички Apps спира и даже не показва, че има и музика да връща, а го дава фрии спейс.

Публикувано

Облакът не бекъпва музика. Само плейлисти на платени неща. Писано е 67164546752147521 пъти.

Публикувано

На PC-то бекъпнах, където е и всичката музика :/

Публикувано

Off: заеби музиката, честит ти гол в Ш.Л.

Публикувано

Ммммдаммм… welcome to the club ;)

Публикувано

Облакът не бекъпва музика. Само плейлисти на платени неща. Писано е 67164546752147521 пъти.

Така е по - ясно, да?

Публикувано

Може да съм претенциозен, но го мисля: Лага на старите устройства е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО дразнещ. Б.х маа му ! Как 3Gs - a издържа 3 или 4, не помня вече колко, нови операционни системи. Желанието на Apple да продават новите си продукти е огромно. (Че и FindMyiPhone деактивираха за старите версии)

Само 6-цата се държи добре на 8-мия шит. На никой около мене не съм препоръчал ъпдейт към 8.

Който си вземе ново устройство - за него е ясно.

Публикувано

С iPhone 5 няма никакви грижи с ios 8, особенно след последния ъпдейт литна, така добре не е работил и със 7-цата

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.