Публикувано Юни 27, 201510 гд Лошото е, че и на 3Г и на Wi-Fi не ги намира. Днес пробвах на една 6-ца и същият проблем и там.Аз от 8.2 на 8.3 минах OTA и нямах ядове, но вчера направих рестор и това се получи.
Публикувано Юни 27, 201510 гд Да сега Враца ми излиза, но преди имах Криводол а сега не , в сайта на The Weather Channel го намира а на телефона не, но както и да е .Благодаря
Публикувано Юни 27, 201510 гд Само ако си на място. В търсачката на Уедър не излизат. Пиша само от личен опит Когато си на място, излизат и малки села, напр. Копчелии(до Габрово), но пуснеш ли търсене за да ги добавиш в списъка - забрави! Навремето на Яху уедър(докато Уедър.ап го ползваше за сорс) също го нямаше Габрово, но сега с Уедър ченъл е още по -зле.
Публикувано Юни 28, 201510 гд С Yahoo Weather търсачката беше в пъти по-добре. Сега някои места ги намира само на кирилица, други на латиница, а трети - не ги намира изобщо. Това са ми наблюденията за България, за чужбина не знам как е. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 28, 201510 гд Има и село Аспарухово, да не би него да ти е засякло? Квартала малко не ми се вярва.
Публикувано Юни 28, 201510 гд И улици изписва понякога Път №5 до Габрово, един булевард в Ниш, Сърбия...
Публикувано Юни 30, 201510 гд 9.99$ на месец за един абонамент ,като първите 3 месеца е Free и има family абонамент за 14.99$ на месец до 6-ма членове.
Публикувано Юни 30, 201510 гд Така и не намерих има ли начин да се активира само пробния период, без абонамент за след това. Аз не слушам музика на телефона и не ми се дават 5 евро само да видя как изглежда услугата. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 30, 201510 гд Какво стана с Apple Music?Цени? Няма го в България. Или поне при мен не излиза. Може би защото съм с iOS 9 / El Capitan.
Публикувано Юни 30, 201510 гд Това е на 8.4, а иначе ако дадеш на go to my music отдолу вече го има радиото и connect Разбрах как стават нещата с траяла - абонираш се и веднага на мейла получаваш съобщение с линк, в който можеш да управляваш абонаментите и от него изключваш автоматичното подновяване след трите безплатни месеца. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 30, 201510 гд Доста хора се оплакват от батерията след преминаване към 8.4 ...?! Кога пък успяха да тестват? )))
Публикувано Юни 30, 201510 гд Рано е да се каже. А и в момента всички си ровят по телефоните, нормално да пада по-бързо Що се отнася до Apple Music, цената за БГ е доста добра. Мислех, че ще ни ударят с 10€/месец. При този случай ще си преместя акаунта в БГ стора, защото поне за момента новата услуга много ми харесва и съм готов да заменя Спотифай. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 30, 201510 гд Много ми е интересно Apple Music с каква база музика разполага?Може ли да се сваля и как стои въпроса с Apple Tv?Ако има някой да сподели,ще съм благодарен
Публикувано Юни 30, 201510 гд Много ми е интересно Apple Music с каква база музика разполага? С целия Айтунс каталог от 37милиона трака+някой албуми екслузивно като Д-р Дре the Chronic. . Spotify с 30милиона трака а Tidal на Jay-z който е най новия апп за стреам музика има 25милиона трака. Не знам Алекс се обърка нещо с тия 25к. Sent from my iPhone using Tapatalk
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате