Публикувано Юли 2, 201510 гд Няма драми ако зареждаш всеки ден, ако зареждаш един път на 3 дена (на 8.1 и по-ранните версии до 4.1) и сега го правиш през ден, се набива на очи със сигурност. Аз лично съм разочарован от 8.2 насам.
Публикувано Юли 2, 201510 гд Моите уважения! Имал съм всички модели и почити не съм прескачал версия. Освен събота и неделя, други дни, не съм карал повече от ден, ден и половина. Ползвайте ги тия телефони, не мислете само как да изкарате повече дни.
Публикувано Юли 2, 201510 гд Току що качих 8.4 на пада и мимсе освободиха над 500 мб място. В момента се качва на телефона. И при двете устройства е ОТА ъпдейт от 8.3 без джейли. На телефона iPhone 5s дори и повече се освободиха. От 400 и малко свободни, сега имам 1,2 ГБ.
Публикувано Юли 3, 201510 гд http://technews.bg/a...-82666.html Има ли нещо общо с истината? Редактирано Юли 3, 201510 гд от venciradkov5
Публикувано Юли 3, 201510 гд Все пoвече "капацитети" в тoя нет, баси. Спoред един притежател, друг притежател... Баси смешниците.
Публикувано Юли 3, 201510 гд Четох някъде , че с новата 8.4 тайно НЕК въвежда електронно отчитане на тока посредством GPS и аксилометъра на iPhone и започва да въвежда поетапно такса зареждане на телефони и поради този факт са се договорили с Епъл за увеличена консумация на тока за да може да се стабилизират доставките на газ към Украйна и Молдова , в следствие на настъплението на слънчевите колектори от страна на Тибет !!! Според доста чужди сайтове проблема се решава като се слуша онлайн Apple Music само в Airplane mode и със слушалки от Samsung (в които има реверсивно съпротивление на 8.6 ома), щот по тоя начин се блокирал touch ID то, което влияе най вече на батерията на iphone и така кара по над 6 дни батерията !!! Редактирано Юли 3, 201510 гд от kawabiker
Публикувано Юли 3, 201510 гд Аз не съм правила рестор, ъпдейтнах ОТА и нямам абсолютно никакъв проблем с батерията... Нали все трябва да де вдига шум! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 3, 201510 гд Явнo не вярваш на мен, Деси и т.н. Никoй не казва, че те лъжат! Прoстo прoблема не е при всички.
Публикувано Юли 3, 201510 гд Аз не че невярвам, но досега винаги зареждам всяка нощ. И не ми дреме вечер, дали съм на 30 - 20 - 40 или 10%. Важното е да ми стига и да си ползвам всичко необходимо.
Публикувано Юли 3, 201510 гд Аз съм с 6ца качена на 8.4 и няма разлика в батерията от предходната версия цял ден яко разговори , чат и с пуснато всичко и съм на 21% в момента.
Публикувано Юли 3, 201510 гд Музикалната услуга точи и е съвсем нормално. Още един сървър, с който ви е скачен акаунтът и евентуалното ползване на стрийм обяснява нещата. Аз, заредих снощи до 90-тина %(не до край) и в момента съм на 38% с всичко пуснато. Имам бая разговори днес, плюс тропках игри половин час и гледах клипове в тубата. На 8.3 в подобна ситуация батерията щеше да е наполовина, не под 40%. Мисля да изключа акаунта в мюзик и да направя паралел. И без това не ползвам стрийма и радиото, имам си доволно голяма библиотека с музика.
Публикувано Юли 4, 201510 гд Винаги съм се чудил дали тези проблеми с батерията и не само не идват от това дали правиш рестор през мак или уиндоус. Писал съм го и преди, до 8.2 нощно време падаше с 3%, след тази версия - с 9-10%. Това е истинския показател за мен, защото през деня никога не може да се ползва два дена еднакво. Отминавам горните забележки ей така, но се чудя защо някой си мисли, че ако човек не ръчка 8-10 часа дневно телефона и няма фейсбук инсталиран или не е забол слушалките в ушите веднага след ставане и ги маха вечер, ако се сети , като си легне, ползва смартфона като нокия с фенерче?! Аз ползвам моя нормално, всичко без локациите (само за навигационните програми са ON) е включено. И се стремя да карам по 3 дена. До 8.2 ставаше без проблеми. Аз лично нямам време да си играя с телефона повече от час на ден, разговори - между 20 и 40-50 минути дневно, сърфирам си на компютрите в нас и на работата, гледам си телевизия на телевизора в хола, не на приложението на Булсатком и т.н. Мисля си, че всеки, който човърка по 8 часа на ден и зарежда всеки ден, се нуждае от "детоксикация" .
Публикувано Юли 4, 201510 гд Съгласен съм с теб, самo не ми е яснo oт какъв зoр, ще се "стремя" да зареждам през три дни, след катo мoга да гo правя всяка нoщ. Акo ще и да е на 50%. Oсвен икoнoмични и екoлoгични причини, други не ми идват на акъла
Публикувано Юли 4, 201510 гд Две причини веднага ти казвам: 1. Тока е достатъчно скъп. 2. Как иначе може да се озовеш на втория-третия ден с паднала батерия, като си навън някъде.
Публикувано Юли 4, 201510 гд Тoчнo тази причина спoменах и аз. Втoрата съм убеден, че няма как да ми се случи, нo тoва зависи oт начина на пoлзване, кoй, как е свикнал.
Публикувано Юли 4, 201510 гд Ако кажа, че батерията има брой цикли и ако не я бодеш всяка вечер когато е на 50% и ще ти изкара и следващия ден, защо да не я щадиш с зареждания. Имам 4-ка която ползвам от близо 4 години вече, в момента като втори служебен телефон и продулжава да ми кара 2-3 дни ( основно разговори и малко странични неща, като падне батерията на 5s-a ). Разбира се това е на Е и рядко на 3G, когато ми трябва. Покрай мен има доста хора който го бодят в зарядно телефона независимо на колко % е и смея да твърдя, че след ползване повече от година подобно зареждане влияе негативно колкото и всички да ме убеждават в противното. Аз лично зареждам винаги на червено, като поне един два пъти в месеца я оставам докрай, докато изгасне.
Публикувано Юли 4, 201510 гд И ние имаме телефoни, знаем кoе, как става. Имам 3gs, кoйтo зареждам кoгатo и кактo пoискам. На кoлкo цикли е не знам, нo батерията държи пo два, три дни. Телефoна ще ме кара гoдина, гoдина и пoлoвина. Няма да тръгна да си трoвя живoта със следене на батерия, цикли и кoлкo дни ми държи. Разни хoра...
Публикувано Юли 4, 201510 гд Честно казано отдавна съм приела батерията за консуматив, зареждам всяка вечер, независимо от процентите, за да съм сигурна, че на другия ден няма да се озова в неприятното положение да търся контакт. Отдавна не нося зарядно и не искам да пресмятам процентите и минутите. Истина е, че при нашите телефончета батерията не се сменя чак толкова лесно, но все пак се сменя, нали, значи ако не сменя телефона след година, което е много вероятно, то поне батерията му мога да заменя с нова и няма драма. Но много се отнесохме май, темата все пак е за ОС. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 4, 201510 гд Не всеки човек си купува нов iPhone всеки октомври като излезне новия модел. Поне в България за съжаление малко хора си го позволяват. Разбира се разни хора. Батерия се сменя, но с ментак за съжаление . За оригинална .... трудна работа.
Публикувано Юли 4, 201510 гд Както каза Деси, темата е за ОС, не за батерията Все пак, за хората, които се притесняват, Apple обявиха, че ще сменят батерията, ако капацитетът й падне под 80%. Така че ако имате Apple Care, поне 2 години няма нужда да се притеснявате за нея.
Публикувано Юли 5, 201510 гд Е, възможността да закупиш телефон с AppleCare не е ли запазена марка само на Apple Store ? В България все още не знам да има такъв официален ... Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 5, 201510 гд Това "пак офф" или "пак извън темата" не е оправдание да се продължава да се пише извън нея!
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате