Публикувано Юли 5, 201510 гд Само при мен ли я няма опцията за видеоклипове с 60 кадъра/секунда, помещаваща се в това меню ?Мисля, че в 8.3 я имаше ... Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Юли 5, 201510 гд от Максим Костадинов
Публикувано Юли 8, 201510 гд Приятели, днес пуснах клип в Спортал, (прилижението) и не мога да го завъртя. Не съм сигурен преди можеше ли, та въпроса ми е: Само при мен ли е така, нещо ново в приложението, или някоя настройка, която не съм видял?
Публикувано Юли 8, 201510 гд Сега пробвах при мен и се завъртя, но е клип от външен сайт който е качен в сайта. Може някой от техните да не се върти, но като цяло май си се въртят. Направи му един рестарт и тогава пробвай, но попринцип е бая бъгаво приложение. При мен доста често забива докато си работи, същото се получава и докато гледам клипове.
Публикувано Юли 9, 201510 гд Имам следният въпрос : Вчера бях на един язовир и направих снимки, които ми направи впечатление, че са кропнати и дори и на телефона в лендскейп режим не изпълва екрана.Помислих си, че аз не правя нещо, но пробвах да направя снимки, по време на заснемане на клип и ми направи впечатление, че снимките са наред, а не, когато се използва само Photo. Ето и примерни снимки : Това съм СИГУРЕН, че е нова промяна, защото помня, че правих страхотни пейзажи с миналите ми 5/5s по време на ловните сбирки ! Все едно снима 16х9 само в клиповете,но не и на снимките,направени с Photo,а не през опцията за снимка по време на клипа ! Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Юли 9, 201510 гд от Максим Костадинов
Публикувано Юли 9, 201510 гд Нямам спомени iPhone да е снимал 16:9.Никога не са изпълвали екрана.В Camera/Square/16:9 и готово
Публикувано Юли 9, 201510 гд Да, ама там качеството спада.Ако има вариант за туийк, който да "отключва" тая възможност, то бих джейлнал. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 9, 201510 гд А защо ви е да снимате в 16/9? Вместо да купувате приложения, дайте просто edit в camera roll и crop. Хем е non-destructive, хем не се занимавате да пускате отделно приложение. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 9, 201510 гд Именно. А да не говорим, че на жалъкси-тата така изкуствено увеличават МП-лите. Уж е 18МП, пък аз ако искам да снимам в 3/2, е ~12.
Публикувано Юли 9, 201510 гд Някoй с прoблеми с AppStore? С 8.4. Oт сутринта не мoже да инсталира нищo! И други ми писаха с прoблема.
Публикувано Юли 9, 201510 гд Оня ден имах същия проблем след джейл на 5c-то на жена ми. Оказа се че беше изчезнало от настройките Apple ID.
Публикувано Юли 9, 201510 гд Инсталирам без проблеми. Сега и преди 2 часа. Преди 2:30 - 3 часа имаше проблеми - не даваше да се logout-на от find my iphone, после се оправи. Редактирано Юли 9, 201510 гд от mariankata
Публикувано Юли 9, 201510 гд И аз имахобаждания за невъзможни ъпдейти (9). Лог аут, рестарт и лог ин, проблема си остава. Само върти кръгчето и въпросните приложения са сиви и не работят. Утре ще е при мен телефона за да опитам и аз.
Публикувано Юли 9, 201510 гд Проблемът се казва апсинк. И мен ме логаут-на от стора и после ъпдейти не ми излизат. Еб@хти, всичко заради едно неодобрено от Епъл приложение...
Публикувано Юли 9, 201510 гд Нямам прoблем с негo. След деинсталация на гoрнoтo, прoблема ми се oправи.
Публикувано Юли 9, 201510 гд При мен също бавно инсталираше и теглеше днес приложения от апстора (имам и апсинк, и добавката за free in-app purchases), но го отдадох на това, че бях на път из страната. Тази вечер в София също отне 1-2 опита да сложа един ап, но като цяло вече е ОК
Публикувано Юли 9, 201510 гд А защо ви е да снимате в 16/9? Вместо да купувате приложения, дайте просто edit в camera roll и crop. Хем е non-destructive, хем не се занимавате да пускате отделно приложение. Sent from my iPhone using Tapatalk Защoтo не искам да се занимавам с дoпълнителна oбрабoтка и защoтo искам избoрът за фoрмат да си е мoй, а не на Тим Кук. Аз снимките не ги разпечатвам, а ги гледам на кoмпютър, кактo и 99% oт хoрата на планетата. Искам да са ми на цял екран, а вече няма 4:3 мoнитoри. Дoри и фoтoапаратите имат oпция да си избереш фoрмата, тъй че явнo има и хoра, на кoитo така им харесва. Разбира се, щoм oт Епъл са решили, че не ми е нужнo, тoва безспoрнo е така и съм убеден, че ще пoлуча хиляди дoвoди кoлкo съм тъп да пoлзвам нещo пoдoбнo, нo аз държа да имам свoбoда да решавам.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате