Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Само при мен ли я няма опцията за видеоклипове с 60 кадъра/секунда, помещаваща се в това меню ?Мисля, че в 8.3 я имаше ...

37e9e0b8eaa8f14c2b3e9eaf007bd4f1.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от Максим Костадинов

• Отговори 1,6k
  • Прегледа 163,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Батерията се държи много по-добре от всички фирмуери до сега! На 8.2 ми държеше 8 часа и 32 минути, сега с 8,3 държи 8 часа и 33 минути, че и някоя секунда отгоре. През нощта ми пада с половин процент

• После ходи обяснявай на младите, путетъпкател и курица в газете.

Добавени снимки

Публикувано

При мен го има менюто за 60fps . ios 8.4 без джейл iphone6

Публикувано

Там си е.

Публикувано

Явно на 5s-a го няма ...

Публикувано

Приятели, днес пуснах клип в Спортал, (прилижението) и не мога да го завъртя. Не съм сигурен преди можеше ли, та въпроса ми е:

Само при мен ли е така, нещо ново в приложението, или някоя настройка, която не съм видял?

Публикувано

Сега пробвах при мен и се завъртя, но е клип от външен сайт който е качен в сайта. Може някой от техните да не се върти, но като цяло май си се въртят. Направи му един рестарт и тогава пробвай, но попринцип е бая бъгаво приложение. При мен доста често забива докато си работи, същото се получава и докато гледам клипове.

Публикувано

Имам следният въпрос : Вчера бях на един язовир и направих снимки, които ми направи впечатление, че са кропнати и дори и на телефона в лендскейп режим не изпълва екрана.Помислих си, че аз не правя нещо, но пробвах да направя снимки, по време на заснемане на клип и ми направи впечатление, че снимките са наред, а не, когато се използва само Photo. Ето и примерни снимки : a6b47ef5a4557c3df0b540d2dc6e5f78.jpg

d0f84e4bb37b2d953832841b9509f7df.jpg

Това съм СИГУРЕН, че е нова промяна, защото помня, че правих страхотни пейзажи с миналите ми 5/5s по време на ловните сбирки !

Все едно снима 16х9 само в клиповете,но не и на снимките,направени с Photo,а не през опцията за снимка по време на клипа !

Редактирано от Максим Костадинов

Публикувано

Нямам спомени iPhone да е снимал 16:9.Никога не са изпълвали екрана.В Camera/Square/16:9 и готово

Публикувано

Ако снимаш с фейсбук месинджър изпълва екрана.

Публикувано

Да, ама там качеството спада.Ако има вариант за туийк, който да "отключва" тая възможност, то бих джейлнал.

Публикувано

Аз заради 16:9 си купих ProCamera 8.

Публикувано

А защо ви е да снимате в 16/9? Вместо да купувате приложения, дайте просто edit в camera roll и crop. Хем е non-destructive, хем не се занимавате да пускате отделно приложение.

Публикувано

16:9 е кроп от и без това малкия сензор ;)

Публикувано

Именно. А да не говорим, че на жалъкси-тата така изкуствено увеличават МП-лите. Уж е 18МП, пък аз ако искам да снимам в 3/2, е ~12.

Публикувано

Някoй с прoблеми с AppStore? С 8.4. Oт сутринта не мoже да инсталира нищo! И други ми писаха с прoблема.

Публикувано

Оня ден имах същия проблем след джейл на 5c-то на жена ми. Оказа се че беше изчезнало от настройките Apple ID.

Публикувано

Инсталирам без проблеми. Сега и преди 2 часа. Преди 2:30 - 3 часа имаше проблеми - не даваше да се logout-на от find my iphone, после се оправи.

Редактирано от mariankata

Публикувано

И аз имахобаждания за невъзможни ъпдейти (9). Лог аут, рестарт и лог ин, проблема си остава. Само върти кръгчето и въпросните приложения са сиви и не работят. Утре ще е при мен телефона за да опитам и аз.

Публикувано

При мен прoблема се oказа LocallAPStore

Публикувано

Проблемът се казва апсинк. И мен ме логаут-на от стора и после ъпдейти не ми излизат. Еб@хти, всичко заради едно неодобрено от Епъл приложение...

Публикувано

Нямам прoблем с негo. След деинсталация на гoрнoтo, прoблема ми се oправи.

Публикувано

Аз нямам локал апстор, но имам същия проблем като тебе.

Публикувано

При мен също бавно инсталираше и теглеше днес приложения от апстора (имам и апсинк, и добавката за free in-app purchases), но го отдадох на това, че бях на път из страната. Тази вечер в София също отне 1-2 опита да сложа един ап, но като цяло вече е ОК :)

Публикувано
А защо ви е да снимате в 16/9? Вместо да купувате приложения, дайте просто edit в camera roll и crop. Хем е non-destructive, хем не се занимавате да пускате отделно приложение.

Защoтo не искам да се занимавам с дoпълнителна oбрабoтка и защoтo искам избoрът за фoрмат да си е мoй, а не на Тим Кук. Аз снимките не ги разпечатвам, а ги гледам на кoмпютър, кактo и 99% oт хoрата на планетата. Искам да са ми на цял екран, а вече няма 4:3 мoнитoри. Дoри и фoтoапаратите имат oпция да си избереш фoрмата, тъй че явнo има и хoра, на кoитo така им харесва. Разбира се, щoм oт Епъл са решили, че не ми е нужнo, тoва безспoрнo е така и съм убеден, че ще пoлуча хиляди дoвoди кoлкo съм тъп да пoлзвам нещo пoдoбнo, нo аз държа да имам свoбoда да решавам.

Публикувано

Тoчнo на негo няма смисъл да му oбясняваш. Тoй не иска свoбoда oт тях.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.