Alxx® Публикувано Март 14, 2013 Публикувано Март 14, 2013 Аз, съм с подобни на четворката при пуснато 3г нон - стоп. Не знам к'во им пра'йте на тия телефони. П.П. 3г я смачква, защото са ни смотани операторите. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 14, 2013 Публикувано Март 14, 2013 В какъв смисъл? Обхвата ли? Няма общо. Браузвай на 3g, на място с перфектен обхват и ако не замине за два, три часа батерията... Цитирай
Alxx® Публикувано Март 14, 2013 Публикувано Март 14, 2013 "Перфектен" обхват не е пълната скала - скалата е като слушането на радио, при всички може да показва пълно, но е ограничено обслужването по брой устройства и поток на данни Мрежите на наш'те червеи, отдавна са прескочили капацитета си. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 14, 2013 Публикувано Март 14, 2013 Е може, не знам. Много грее на 3g а това се отразява Цитирай
Alxx® Публикувано Март 14, 2013 Публикувано Март 14, 2013 В Унгария и Сърбия(в провинцията, обаче)на 3г си държеше колкото и без него, прави си извода. Цитирай
simba4 Публикувано Март 14, 2013 Публикувано Март 14, 2013 (редактирано) Не знам ама съм имал случаи с 3г изгася телефона на 6 процента Sent from my iPhone 4s(6.1.2) jailbroken using Tapatalk! Редактирано Март 14, 2013 от simba4 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 15, 2013 Публикувано Март 15, 2013 С 3-4 годишна батерия е нормално или ако е "сдала" по - раншко. Изчакай още година, да видиш 4с-а Цитирай
ayl Публикувано Март 15, 2013 Публикувано Март 15, 2013 Вече направих 4-ти заряд откакто имам 5-цата. Батерията се държи отлично. Последният път не загледах от бързане по мачовете, които вървяха, но преди това резултатите бяха: Usage: 7 Hours, 0 Minutes Standby: 4 Days, 11 Hours Current Period: 1 Hour, 56 Minutes Lifetime: 2 Hours, 27 Minutes Sent: 1,2 MB Received: 2,3 MB Всички нотификации включени, GPRS - включен (3G - изключено). Такива резултати имах преди на 4-ката, когато всичко вкл. и нета ми бяха изключени. Цитирай
iMarto Публикувано Март 15, 2013 Публикувано Март 15, 2013 4с без много човъркане ама като го метна повече от ден трудно. Цитирай
Addie de Arquette Публикувано Март 25, 2013 Публикувано Март 25, 2013 При нон-стоп използване на интернет и играене на игри съм доволна.. въпреки че, ако можеше да издържи 2-3 дни без да го зареждам щеше да е страхотно.. 1 Цитирай
simba4 Публикувано Март 25, 2013 Публикувано Март 25, 2013 Това за мен са реални резултати Sent from my iPhone 4s(6.1.2) Jailbroken using Tapatalk 2 Цитирай
ozone Публикувано Март 26, 2013 Публикувано Март 26, 2013 Постоянно е с вкл. wifi в нас, навън 2g , когато ми трябва включвам и 3g. Ползвам iBooks , Youtube , Viber , facebook и някои други за времето, новини и т.н. игри играя рядко. Като цяло съм доволен . 4-ка jail- нат. Sent from my iPhone 4 using Tapatalk Цитирай
kraskooooo Публикувано Април 15, 2013 Публикувано Април 15, 2013 Пичове незнам к'ви батерии имате, ама аз моя го зареждам понякога по 3 пъти на ден. Или нещо правите измама или моята батерия е нещо извън строя Цитирай
SpAwN Публикувано Април 16, 2013 Публикувано Април 16, 2013 Твоята е извън строя , освен ако не му топиш лагерите от тежки 3D игри, но дори и тогава е много 3 пъти заряд на ден (освен да геймиш по 14+ часа на ден Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Април 19, 2013 Публикувано Април 19, 2013 Всичко зависи от това колко се ползва. Вчера се прибрах от пътуване из Италия, където нон-стоп ползвах мобилен интернет и гпс. Зареждах я (5-ца) понякога по 3 пъти на ден с външна батерия. Разбира се не говоря за пълно 0-100, но все пак поне по 70%. На Гуугъл навигацията забелязах, че харчи най-много ток.. 1 Цитирай
raduloff Публикувано Май 5, 2013 Публикувано Май 5, 2013 (редактирано) . Добре е а? Редактирано Май 5, 2013 от raduloff 1 Цитирай
SpAwN Публикувано Май 5, 2013 Публикувано Май 5, 2013 (редактирано) Да, ако го ползваш като заместник на Нокиа 1110 , както аз правех преди време и стигах 4 дни standby и 8ч. usage time с 4S-ката.., а рекордът ми беше 8 дни standby и 5ч. usage, но нека бъдем честни- с такова потребление кому е нужно да се пръскат 1000+ лв.? Редактирано Май 5, 2013 от SpAwN Цитирай
kraskooooo Публикувано Май 8, 2013 Публикувано Май 8, 2013 Това e моят рекорд, до повече немога да го докарам. Ползван е със сигурност 6 часа за музика с кабел към aux входа на колата и да съм изцъкал един турнир на покер около 30-40 мин, другото е "ало- чао", събрани не повече от 30мин. разговори, 3G да е пускано събирателно около 30 мин. да речем, другото е нон-стоп на wifi. Това е второто ми най- добро постижение Ще направя някой друг тест тия дни и пак ще споделя Иначе, ако играя фифа13 (любимата ми игра) батерията за 3 часа я няма . Казвайте сега, добре ли е , зле ли е, или бива Това са резултатите след изиграването на 2-3 мача на фифа13, ровене в нета, youtube, facebook, twitter, tapatalk, и два покер турнира Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юни 2, 2013 Публикувано Юни 2, 2013 Някой има ли опит с по-мощни (на хартия) батерии за айфон, като тази например?: http://bit.ly/10Iz5u6 Писна ми всеки ден да го зареждам тоя телефон и смятам да я изпробвам, но дали действително ще ми се увеличи ползването х2... Sent from my iBrain using iFingers Цитирай
SpAwN Публикувано Юни 2, 2013 Публикувано Юни 2, 2013 (редактирано) Аз не бих рискувал.. Ако толкова ти е наложително повече ток - защо не помислиш за някой от battery case-овете (Mophie, PhoneSuite..)? Редактирано Юни 2, 2013 от SpAwN Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юни 3, 2013 Публикувано Юни 3, 2013 Защото уголемява телефона, придава тежина и не мога да го ползвам с новата си придобивка (stand за колело ). Имам външна батерия 12000 mah, но тя е само за по-дълги пътувания. Аз не виждам какъв точно ще е риска, понеже никъде не се продават 'оригинални' батерии за айфон. Въпросът е тази жълтата дали си отговаря на характеристиките. Не можах да намеря нито един отзив обаче.. Все пак мисля да я пробвам и ше пиша после как се държи. Sent from my iBrain using iFingers Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 3, 2013 Публикувано Юни 3, 2013 Не ми отваря линка. Ако е от тия златистите, твърдят за тях, че са корейски, с някаква нова технология при производството и са бая проценти по - мощни. Нямам личен опит. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.