Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

TomTom for iPhone

Recommended Posts

Публикувано

Аз съм на 82% и свалям с 1МБ/с, но ъплоуда ми е жалък, че съм на БТК в офиса.

Публикувано

Сваляш на чужд гръб, а не даваш. Кърпел. :)

6rhojc.jpg

Публикувано

Свалих го и го инсталирах. Имам чувството, че ми лагва леко. Ще го тествам довечера, че ще ходя до Ловеч.

Публикувано

И да ходиш и да не ходиш, пак ще падате. Дано те забие в некоя гора.

П.П. Замети. :)

Публикувано

Здравейте, в темата прочетох, че нямало други БГ гласове, но в един друг форум намерих женски БГ глас за ТомТом, който работи прекрасно. И исках да попитам дали мога да публикувам линка към въпросната тема от където можете да изтеглите готовите файлове, които следва само да копирате по познатия начин.

Публикувано

Свалих го и го инсталирах. Имам чувството, че ми лагва леко. Ще го тествам довечера, че ще ходя до Ловеч.

Обади ми се да ти дам DVD-то с по-новите карти, за тези коментарите не са много добри :biggrin:

CUSTOM MAPS 1.5 missing lots things can you please official please

Thanks

Публикувано

Не знам за картите, ама днес я пробвах и верно провлачва. Нищо общо с 1.4.1 и ръчно добавените камери и ПОИ не се виждат. Май не е "третирана" като хората.

Публикувано

Още едно отрицателно мнение. Задръжте с качването на 1.5 за момента

Публикувано

Картите са наистина много бедни. Странно ми е как липсват половината адреси, които бяха налични в предишната версия. Говоря за Виена, която традиционно е 100% покрита.

Лично аз връщам на 1.4.1 до по-добри времена rolleyes.gif

Публикувано

Сложени са грешни карти. За това има проблеми.

Публикувано

В коя версия са грешни? На Canoli или тази в Demonoid?

Публикувано

Правилните карти мисля, че са в моите шотове, защото там Western Europe 1.5 (official) и Eastern Europe 1.5 (official) картите са v855.2937. Виж на твоята с коя версия е.

Публикувано

Линкът, който аз съм качил е със същата карта и си е постничка.

Публикувано

И аз нямам ядове с official.

Публикувано

В пиратския залив излезе iPhone TomTom Europe 1.5 Radar Speed Cameras Map 8.55.2885 ipa

Вътре са допълнително са добавени:

- Карти на Гърция и Турция

- Премиум гласове от Star Wars

- Zip code and postal code for United Kingdom and Netherlands

- Radar Safety Speed Cameras with Red Light Cameras at Intersections

Торент

Публикувано

То целият thepiratebay е долу. Изчакай да го пуснат пак и ще зареди връзката.

Публикувано

Теглиш, защото си изтеглил торента преди да падне сайтът. Те сийдърите си стоят. :mellow:

Публикувано

Здравейте. Имам следния въпрос: Пътеката var/mobile/Application/XXXX/TomTom.app/TomTomMаp я нямам, създадах такава папка и след като разархивирах зипа с камерите получените файлове ги сложих там, но камерите не ми излизат. Някой да даде Жокер??? Благодаря предварително!!!

P.S При мен обаче самия ТомТом в iTunes ми излиза под името Europe и пътеката е var/mobile/Application/XXXX/Europe.app/ , но вътре няма папка от сорта на EuropeMap да не би папката да трябва да се казава EuropeMap. Има папка от сорта на Central_Western_Europe2GB и там бяха всички такива файлове (Safery_Cameras_UK_TomTom...) и аз ги сложих там но не излязаха. Направих експеримент и пуснах един маршрут до Италия и също нямаше камери никъде по целия маршрут. Kато го преименувам на Tomtom и като го add-на в itunes пак илиза като Europe

1.Здравейте съфорумници, съжалявам, че досаждам, но имам същия проблем и на iPhone 4. Свалих последната версия на TomTom на canolli и в iTunes ми излиза, като Europe и нямам папка EuropeMap, а папката се казва Central_Western_Europe2GB и като сложа камерите в нея не ми излизат.

2.На том тома може ли като на iGo да се слагат релефи 3D сгради или не

Публикувано

Виж в настройките, дали си дал да ти показва камери и всички видове POI.

П.П. За 3D терена не съм наясно, май не може. Питай Thunder дали го е правил - той и е най - големият фен.

Публикувано

Safety Camera и Speed Limit са ми на ON, но не ги виждам

Публикувано

Кои камери ползваш? Моите или други? Вземи прочети какво пише на последния ред от подписа ми.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...