The Shaman Публикувано Март 18, 2011 Публикувано Март 18, 2011 По-сладко ще е да ебнем Челси на финала 1 Цитирай
BardoSore Публикувано Март 19, 2011 Публикувано Март 19, 2011 Моята прогноза за шампион тази година е Мадрид. Абе важното е Барса да не станат, па който ще да е. Да вземеш да смениш аватара ли к`во?! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 19, 2011 Автор Публикувано Март 19, 2011 Да вземеш да смениш аватара ли к`во?! Нек'ва проблематичност ли имаш с моята прогноза?! То ако всеки път залагахме на наш'те си отбори, щяхме да фалираме досега.. 2 Цитирай
alex.7777 Публикувано Март 19, 2011 Публикувано Март 19, 2011 Юнайтед и Челси: Познаваме се добре 2 Цитирай
John Digweed Публикувано Април 5, 2011 Публикувано Април 5, 2011 4:0, имаме билет за 1/2 финал Цитирай
iHustle Публикувано Април 6, 2011 Публикувано Април 6, 2011 Гола на сезона определено е за Станкович http://www.youtube.com/watch?v=h4WLTCS8cyc втория мач ги бием с 5:0 и отиваме на полуфинал Цитирай
Grievous Публикувано Април 6, 2011 Публикувано Април 6, 2011 Фен съм на Юнайтед, но Лъчко, чиста дузпа си беше. Евра така го закопча с двата крака, че нямаше как да не се свири това. Тези на хлапето няма да ги коментирам, и двете бяха достойни за изпълнение на клоун. Единственния мач, който ще се решава на реванш. Цитирай
BardoSore Публикувано Април 6, 2011 Публикувано Април 6, 2011 За дузпата на Рамиреш и Евра...имаше, ама боли ме възпроизводителния орган! Сар е нумеро уно. Шест точки за Евра дето изкара топката от линията. Още един отличен за Гигс и асистенцията. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 12, 2011 Публикувано Април 12, 2011 Много добро мачле. Браво и на двата тийма! Цитирай
BardoSore Публикувано Април 12, 2011 Публикувано Април 12, 2011 Много правилен мач на Юнайтед, без разколебаване и поддаване на напрежението породено от пресата! Сар отново показа, че е номер едно в света, страхотно отиграване срещу Анелка. Шапки долу, че Рио изигра мача на един крак. Прекрасна средна линия, в която нямаше слаб футболист. Рууни отново беше "клониран" по целия терен, а Чичарито свърши своята работа, като беше на точното място в точния момент. С право най-силния футболист в редиците на Челси вкара и единствения гол за гостите. Миг на проблясък за лондончани и надеждата беше попарена за също толкова кратко време. Слаби Тери и Лампард. Рамиреш като един от най-активните и креативни на терена за своя тим направи най-лошото, което можеше. Торес е най-голямата дупка, която скоро съм гледал в Челси. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Април 12, 2011 Автор Публикувано Април 12, 2011 +1. Напълно се покрива с моето мнение за мача Бих добавил и доста добро съдийство! Много по-добро от това, което напоследък гледам във Висшата лига. Цитирай
Severus Публикувано Април 13, 2011 Публикувано Април 13, 2011 Този, който е взел малоумното решение Дроба да гледа мача от трибуните цяло полувреме да си носи отговорността. Идиот! Пожелавам успех на Man Utd. Статистиката е на тяхна страна. Последните години, всеки който ни елиминира взима Купата Мисията на другия англ. отбор ми се вижда невъзможна. Цитирай
WolfDale Публикувано Април 13, 2011 Публикувано Април 13, 2011 Аз също съм съгласен с BardoSore, само едно нещо ме издразни за пореден път - "Кавалито", който се беше пласирал страхотно (за n-ти път) на 5см от гол линията - "страхотни" умения има, тича като глух петел, а не може 1 топка да спре или да подаде като човек. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Април 13, 2011 Автор Публикувано Април 13, 2011 Извинявай, но 80% от головете на Бербатов са именно такива! Или я довкарва или я бутне от 5 см от гол линията! Най-важното за един нападател е да се пласира добре и да бележи. Така че с какво точно не ти харесва Чичарито? И ако говорим за търчане като муха без глава, погледай Парк малко Въпреки, че този сезон му е много добър (независимо от контузиите и отсъствието по време на азиатското), винаги е играл така! Цитирай
BardoSore Публикувано Април 13, 2011 Публикувано Април 13, 2011 Това момче е mexican и на практика вкара два гола. Вярно, има проблем със спирането на топката, но в завършваща фаза и при пласирането в наказателното е много добър. Освен това е бърз, издържлив и повратлив. Момчето е младо и показва супер потенциал, а и има още какво да научи. Цитирай
John Digweed Публикувано Април 13, 2011 Публикувано Април 13, 2011 С Schalke Schalke vs Man. United Real Madrid vs Barcelona Цитирай
Grievous Публикувано Април 13, 2011 Публикувано Април 13, 2011 Реал с тази игра няма да стигнат финал. Барселона пак ще ги пързулне. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 14, 2011 Публикувано Април 14, 2011 Имат три мача с тях да тренират 1 Цитирай
John Digweed Публикувано Април 14, 2011 Публикувано Април 14, 2011 Grievous, стига де. П.П, The Shaman не ли четири?! Цитирай
naidenoff Публикувано Април 14, 2011 Публикувано Април 14, 2011 Да предположим (евентуално) че Реал, минат през Барса. Това..., с условието че Меси има "неразположение" и няма да играе, а останалите са се събрали около тъч-линията и пият кафе. Но...., има едно НО. На финала, (евентуално) срещат МУ (не Милка.., а нашенско, от Своге....или по точно от Благоевград. Тоест.. югозападно-пиринско говедо.) и какво правиме....???? p.s Леле... ако пък се истресът на Шалке.... 1 Цитирай
John Digweed Публикувано Април 14, 2011 Публикувано Април 14, 2011 Ако стигнем до финала (дай боже )....... Бербатов да спира Реал. Но аз мисля че Шалке ще се класира.. П.П, не го понасям тоя Берб..... 1 Цитирай
alex.7777 Публикувано Април 14, 2011 Публикувано Април 14, 2011 Ахпер, ше те запозная с Бербо, много си е готин 1 Цитирай
John Digweed Публикувано Април 14, 2011 Публикувано Април 14, 2011 Може да е хубав човек, не знам. Ама е по-голяма принцесса (както каза Adamov) от Кристиано Роналдо. Но, екипа на Манчестър разбира повече от мене. П.П Ахперняк джан, съгласен съм 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.