N1k0lA Публикувано Април 10, 2011 Публикувано Април 10, 2011 Всъщност телефона си има bluetooth,това че не поддържа трансфер на файлове си е друг въпрос Цитирай
cvalio Публикувано Април 10, 2011 Публикувано Април 10, 2011 Да има - и каква работа върши ...? в сравнвнине с "другите" - само слушалка благодаря ! Цитирай
kawabiker Публикувано Април 10, 2011 Публикувано Април 10, 2011 (редактирано) Ех тоя блутуут , тцтцтц , защо се мъчите - нали има мейл и ifile , като с второто също може да изпращате файлове през блутуута , пък и снимки и картинки мисля че вече не са модерни , или поне аз така мисля де Редактирано Април 10, 2011 от kawabiker 1 1 Цитирай
Sladichuk® Публикувано Април 10, 2011 Публикувано Април 10, 2011 Я тези, дето се оплакват, че не им тръгват кракнатите версии, първо да качат това : actionmenupluspack.deb (58 KB) RockExtensions 1.01.deb (80 KB) и след това да качват Celeste от кракнатите, и да дадат отзиви какво става. Иначе – ето: Celeste 0.9.0-218 + depends HYI.rar (2 MB) Celeste 0.9.0-218 +depends iWOOWIZ.rar (2,8 MB) Celeste 0.9.0-218 +depends Sinful.rar (3,1 MB) 2 Цитирай
Mr.Phoenix Публикувано Април 10, 2011 Публикувано Април 10, 2011 (редактирано) Како, златна си ! Тръгна най- накрая "синия зъб" П.П. Действайте по описания начин от Кака ! Редактирано Април 10, 2011 от Mr.Phoenix Цитирай
orbitalen Публикувано Април 10, 2011 Публикувано Април 10, 2011 (редактирано) kawabiker, iFile може да изпраща файлове само към други iPad, iPhone и iPod-ове, поне до колкото ми е известно. А блутута си е много по-удобна екстра, поне що се отнася до прехвърляне на малки до средно големи файлове при срещи с приятели (а и не само) и пр. Какво става, когато някой твой познат ти каже "я каква хубава снимка, можеш ли да ми я пратиш?", а в същия момент нямате достъп до интернет, за да си я прехвърлите през e-mail? Защото от както имам iPhone на мен ми се е случвало няколко пъти и отговорът всеки път е един и същ. Редактирано Април 10, 2011 от orbitalen 1 Цитирай
Sladichuk® Публикувано Април 10, 2011 Публикувано Април 10, 2011 Птичко възкръсваща, бъди малко по– подробен за начинаещите.... Цитирай
Mr.Phoenix Публикувано Април 10, 2011 Публикувано Април 10, 2011 Първо сваляте actionmenupluspack.deb и го инсталирате след това повтаряте продцедурата и RockExtensions 1.01.deb . След като е готово избирате един от трите пакета по доло на Celeste, и го инсталирате. След като сте готови с процедурата по инсталирането на actionmenupluspack, RockExtensions 1.01 и Celeste правите рестарт на устройстовото ви и след това правите РЕСПРИНГ посредством Sbsettings . След тази процедура трябва да ви покаже Celeste was succesfully cracked ! Cracked by... еди кой си ! След като ви го покаже вече ще имате пълноценен bluetooth за работа с други устройства ! Цитирай
porosenoq Публикувано Април 11, 2011 Публикувано Април 11, 2011 Успях да подкарам celeste още преди седмица прочитайки ръководство в интернет. Забелязах обаче, че action menu не работи коректно. Не знам при другите дали има проблем, но аз съм убеден, че от него идва проблема. Често ми се случваше, като извадя телефона от джоба и на локскрийна ми излизаше този .. статус бар-а горе с часовника отляво.. разни такива бъгове. Отстраних action menu, celeste продължава да си работи, а бъгове не забелязвам. Нека и другите да споделят дали имат подобен проблем и каква точно роля играе action menu (освен, че action menu е едно от dependence-тата на celeste)? Също така имам наблюдения, че трансфер между два iphone-а не става поне при мен. Успях да си пратя файлове с една камара "Samsung" и "Nokia", но с iPhone със същата версия firmware, celeste и action menu, инсталирани по същия метод не успях. Цитирай
linkinpark79 Публикувано Април 11, 2011 Публикувано Април 11, 2011 Аз го подкарах почти.Изпращам но не мога да получавам,някой има ли идея къде е проблема. Цитирай
Mr.Phoenix Публикувано Април 11, 2011 Публикувано Април 11, 2011 Другия телефон нека пак ти прати файла, днес имах няколко неуспешни опита с приемане, но след един два опита приех файловете, а може и да не се разбира iPhone-ът ти с другия телефон . Цитирай
d236cgc Публикувано Април 11, 2011 Публикувано Април 11, 2011 И при мен работи по метода описан от Sladichuk. Пробвах го с laptop-a и с една Нокиа. Цитирай
Grievous Публикувано Април 12, 2011 Публикувано Април 12, 2011 Ето версията и на InsaneLyi, която не иска Action Menu Plus Pack. Поне сред добавките липсва, а работи на страх. Celeste инсталирате последна. Важно: За да се активира продукта е нужен интернет! Цитирай
GalaxyNET Публикувано Април 13, 2011 Публикувано Април 13, 2011 Значи до тук всичко добре, опитвам се да пратя снимка или мп3 на компа ми, но след като вкарам пин кода на компа телефона седи на конектинг ... и до там. Ако се опитам да пратя нещо на вече сдвоеният с компа телефон на телефона нищо не се случва. Идеи ? Цитирай
The Shaman Публикувано Април 13, 2011 Автор Публикувано Април 13, 2011 Да, да прочетеш темата за да видиш, че не си единствен. Явно е, че приложението е бъгаво, но право да се оплакват имат само онези, които са си го платили Цитирай
linkinpark79 Публикувано Април 13, 2011 Публикувано Април 13, 2011 Как да изпратя мп3 или видео файл? Цитирай
linkinpark79 Публикувано Април 13, 2011 Публикувано Април 13, 2011 Не става както останалите,не ми излиза меню ''изпрати'' никъде Цитирай
Mr.Phoenix Публикувано Април 13, 2011 Публикувано Април 13, 2011 Кой файлове от iPod.app или свалените от нета, които искаш да изпратиш през iFile ? Направи уточнение !!! Цитирай
GalaxyNET Публикувано Април 13, 2011 Публикувано Април 13, 2011 Не става както останалите,не ми излиза меню ''изпрати'' никъде Задръж с пръст върху песента която искаш да изпратиш. Цитирай
linkinpark79 Публикувано Април 13, 2011 Публикувано Април 13, 2011 (редактирано) И така не става,излиза ми някакво друго меню,иначе приемам всичко и това меню ми излиза само на снимките!От Айпода не мога да изпратя нищо Редактирано Април 13, 2011 от linkinpark79 Цитирай
GalaxyNET Публикувано Април 13, 2011 Публикувано Април 13, 2011 (редактирано) Пестете цитатите на преходно мнение! Е как че не става!? Влизаш в айпода, задържаш с пръст върху някоя песен и в най-ляво пише сенд ? Може би версията на софтуера ти е различна от 4.2.1, честно казано, незнам от коя версия нагоре излиза това меню. Редактирано Април 13, 2011 от Grievous Цитирай
venelin Публикувано Април 14, 2011 Публикувано Април 14, 2011 Не мога да го подкарам кракнато и това си е ..Ще взема да го купя накрая Цитирай
N1k0lA Публикувано Април 14, 2011 Публикувано Април 14, 2011 Добави в Cydia репо http://sinfuliphonerepo.com/ и я инсталирай от там. Цитирай
cvalio Публикувано Април 14, 2011 Публикувано Април 14, 2011 А това, че ще го купиш...няма да го подкара (вервай ми) Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.