Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Celeste Bluetooth File Sharing

Recommended Posts

Публикувано

GalaxyNET с 4.3.1 съм,пише го на профила ми,ама както ти казваш че трябвало да излиза сенд,не излиза,може би тряя инсталирам нещо,ама какво?

Публикувано

При мен работи два дена без никакви проблеми, пращах и получавах файлове, даже затворих на един с galaxy S устата, като му показах че iPhone има пълноценен bluetooth и точно бях решил да си я купя официално и тя просто спря да работи. Не намира устройства, не може да праща и получава нищо. Преинсталирах всички добавки на ново и пак греда. Чакам ъпдейт преди да си я купя.

Публикувано

Струва ли си покупката ? Не чувам добри отзиви за програмката !

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте, опитвам се да изпратя някоя песен от iPod, но не ми дава опция send. Като бях с FW 4.2.1 работеше.

Публикувано

При мен работи пушка,само че за да пратя мп3 или видео файл ползвам ifile!

Публикувано

Някой пробвал ли е celeste на 4.3.3, защото при мен след рестарта и после след респринга не ми изписва че е кракната и съответно не работи (всички нужни приставки са инсталирани) ?

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

На 4.3.3 не работи аз съм я платил и пак не работи :)

Публикувано

На 4.3.2 работи без проблеми - по описанието на Sladichuk®

Публикувано

Момчетата взеха парите и казаха "Ше видим..." :)

Публикувано

Откъде може да се купи?

Публикувано

Програми, които влизат в конфликт със Celeste:

1. iBluever

2. SBrotator

3. Barrel

Публикувано

Версията, която работи с 4.3 се намира в репото на BiteYourApple, добавяте в cydia - http://repo.biteyourapple.net/ и от там инсталирате Celeste for 4.3.1, след това пак от там Action Menu for Celeste. Правите рестарт, след рестарта респринг и вече имате напълно функционален bluetooth. Тествано и работи!

Внимание! Преди да инсталирате горните неща, изтриите (ако имате) вече инсталирани Celeste и Action Menu.

Публикувано

тествах за Iphone4 версия 4.2.1 / Инсталирах celeste Bluetooth file sher от repo-то на BiteYourApple работи само пращане ОТ IPHONE КЪМ (аз пробвах със Nokia E52) обратна връзка не можах да направя. Дава Unable to Connect но ми го намира в Bluetooth/settings. Някой случайно да е подкарал и обратната връзка ?

Публикувано

За сефтето, пробвай с друг айфон, после върви. Странно, нали?

Публикувано

Инсталирах я от репо-то на BiteYourApple на 3GS 4.3.3 и работи перфектно за сега! Пробвах с няколко телефона, изпраща и приема без проблем!!! :) :) :)

Публикувано

Реших да пробвам най-сетне и резултата: Bluetooth unavailable :blink:

WTF?!?

Разкарах я мнооого бързо!

Публикувано

Инсталирах я от репо-то на BiteYourApple на 3GS 4.3.3 и работи перфектно за сега! Пробвах с няколко телефона, изпраща и приема без проблем!!! :) :) :)

Много ми е интересно успя ли да пратиш .mp3 файл от iPod.app?

Публикувано

Аз си я закупих и пак не мога от iPod.app .

Публикувано

Още някой да ни информира?

Не ви и трябва iPod.app:

- Отваряте iFile, намирате папката с песните и цъкате избраната(за да видите имената, трябва да ви е настроен song titles - on в настройките) и от падащото меню избирате send via celeste(трябва в настройките на iFile да сте активирали external viewers).

Публикувано

Брат не им трябва ама са си платили за това :)

Публикувано (редактирано)

Защо ревете като сте с 4.3.3, а Celeste не е ъпдейтвана от 4.2.1 насам? Пробвайте къстъм версията, която ви казах в по-горния ми пост, тя е преправена за 4.3, за нея поне отзивите са повече положителни отколкото отрицателни. При мен си работи идеално!

Редактирано от Lyudmil
Публикувано

Прав си, Жоре. Ама, като са платили - нали знаеш къде трябва да се оплачат? Дадох жокер как да компенсират, засега.

Публикувано

Този блуутуут е голямо изср@@@но л@@@йно не си заслужава дори и да си го купиш (лично мое мнение ,който му харесва да си го ползва)

незнам дали тука е мястото но ..може ли да препоръчате някой друг блутут

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...