Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Jailbreak за iPhone2G/3G/3GS и iTouch1G/2G с Custom FW 3.1.x

Recommended Posts

Публикувано

Някой има ли някакви отзиви за тези fw за фабрично заключени 3G, които mupo е дал??

Публикувано
Някой има ли някакви отзиви за тези fw за фабрично заключени 3G, които mupo е дал??

Аз си свалих от SinfuliPhone и всичко си е ок.Само не ми изписва името на оператора иначе сигнала си е на фул макс.

Публикувано
Към всички с 3.1. И при вас ли липсва опцията AutoFill, даваща възможност за запомняне на пароли? При 3.0.x си я имаше в Settings/Safari.

Здравей колега, аз съм с 3GS с оригинален фирмуер 3.1 качен от Айтун ,и тази опция я има.

Публикувано

да питам и аз 2G 2.2.1 - за 3.1 трябва ли първо да мина през 3.0 или 3.0.1

или направо може 3.1

до 2.2.1 стигнах по правилата на форума

Публикувано

Не можах да намеря къстъм фърмуер какъвто искам и за това бих искал да поръчам един ако е възможно, разбира се. Това, което искам, е да бъде за 3г с активация и руут 500мб? Благодаря предварително.

Публикувано

ypetrov, направо на 3.1 можеш.

Публикувано
Към всички с 3.1. И при вас ли липсва опцията AutoFill, даваща възможност за запомняне на пароли? При 3.0.x си я имаше в Settings/Safari.

Аз съм с 3G и го имам AutoFill-a. С CFW на ereptor съм. Ако толова държиш да я имаш тази опция го използвай него ЦЪК

Публикувано

много ми се иска да си джейлбрейна телефона, не съм си запазвал никакви файлове от Сидия, нищо ...

с 3.1 НЕджейлбрейкнат, 3ГС

какво да правя, можете ли да ми помогнете някакси?

Публикувано

А ръчно? viewtopic.php?f=7&t=1425

Ако Да, то това би трябвало да ти помогне, за да се върнеш на 3.0. След това трябва да направиш jailbreak и чак тогава да си качиш custom FW 3.1

Публикувано

След като не можах да доунгрейдна, намерих MAC тъй че продполагам тегля pwnage tool-a от тази тема и следвам товаслед т2.?

Публикувано

След кратка борба открих вредителя причинил ми щетите (3 рестора за 2 дена). Червейчето е ImaSafari, малко на пръв поглед безобидно плъгинче което забранява показването на картинки в Safari. Казвам за да знаете ако попаднете в подобна ситуация.

Публикувано
След като не можах да доунгрейдна, намерих MAC тъй че продполагам тегля pwnage tool-a от тази тема и следвам товаслед т2.?

Единствения начин засега, за да си с jailbreak на 3.1 е да си качиш custom FW, но за да можеш да качиш custom FW трябва устройството ти да е jailbreak-нато. Точно затова трябва да downgrade-неш и да направиш jailbreak на по-старата версия, за да можеш да качиш custom FW.

А PwnageTool не е redsn0w за Mac, а е приложение за създаване на custom FW.

Надявам се вече е станало ясно, щото ми писна да го обяснявам на ЛС-та и тук тама в тази тема.

Публикувано
aliencheto, моя грешка. Ето какво намерих за теб

Custom FW 3.1 за iPhone 3G

• root: 768 Mb[/*:m:2fowjzdw]
  • С активация (т.е. за фабрично заключени и за телефони неизползвани със SIM картата с която са закупени)[/*:m:2fowjzdw]

Част 1

[download:2fowjzdw]http://rapidshare.com/files/280685245/iPhone1_2_3.1_7C144_Custom_Restore_768mb_Activated.part1.rar[/download:2fowjzdw]

Част 2

[download:2fowjzdw]http://rapidshare.com/files/280661047/iPhone1_2_3.1_7C144_Custom_Restore_768mb_Activated.part2.rar[/download:2fowjzdw]

• root: 1000 Mb[/*:m:2fowjzdw]
  • С активация (т.е. за фабрично заключени и за телефони неизползвани със SIM картата с която са закупени)[/*:m:2fowjzdw]

Част 1

[download:2fowjzdw]http://rapidshare.com/files/280744532/iPhone1_2_3.1_7C144_Custom_Restore_1GB_Activated.part1.rar[/download:2fowjzdw]

Част 2

[download:2fowjzdw]http://rapidshare.com/files/280751019/iPhone1_2_3.1_7C144_Custom_Restore_1GB_Activated.part2.rar[/download:2fowjzdw]

Не са правени от някой от форума, така че не мога да ти дам никакви гаранции, ако искаш изчакай някой да ти направи.

ipwntrolz, сигурен ли си, че си в DFU Mode? т.е. екрана ти черен ли е или ти показва кабел с иконата на iTunes?

Здравейте,

Дава ми някаква грешка в архива,можели някъде другаде да се качи Custom FW за 3G с активация?

Поздрави!

Публикувано

и аз това все още чакам.. опитах с един custom дръпнат от външен сайт и беше много зле.. върнах отново на 3.0 и чакам..

Публикувано

suncho, ти пробвал ли си го този fw? Кой го е правил?

ЕДИТ:Пробвах го, за сега всичко е ОК, имам си AutoFill, единствено не ми изписва името на оператора...

Публикувано

При мен всичко мина по вода с

Custom FW 3.1 за iPhone 3G by Aveliky

* root: 900 Mb

* Custom boot logo (Изображение)

* Без активация (т.е. за фабрично отключени и за телефони използвани със SIM картата с която са закупени)

* Инсталирани OpenSSH, Backgrounder, BossPrefs, SBSettings и сорса на SOSiPhone

download.gif

само не видях SBSettings :neutral:

Публикувано

Tова е първият който е дал mupo

Пробван е и работи.

•root: 768 Mb

•С активация (т.е. за фабрично заключени и за телефони неизползвани със SIM картата с която са закупени)

[download:lqhmgqr8]http://www.megaupload.com/?d=TJFDEXM0[/download:lqhmgqr8]MEGAUPLOAD

Публикувано

Ще си правя къстъм за 2G. На бенда трява да му дам да се ъпдейтне нали? Питам за да съм сигурен.

Публикувано

iTouch 2G който го закупих с firmware 3.1 чисто нов от епъл , за да го jailbrake трябва ли да го downgrade или направо с pwnage tool-a ? Благодаря ви предварително

Публикувано

4ovkata, коментирано е вече в темата.

PwnageTool does not support the iPod 2G with 3.1 software out of the box.

Edit:

Хората с проблеми при downgrade на iTouch 2Gen (като ipwntrolz) и хората с iTouch 2Gen 3.1.x OTB (като 4ovkata) явно съвсем скоро ще може да направите jailbreak.

post-38295-1282134456,2907_thumb.jpg1.jpg[/attachment:3i9z25zc]

post-38295-1282134456,1496_thumb.jpg2.jpg[/attachment:3i9z25zc]

3.jpg[/attachment:3i9z25zc]

Публикувано

Здравейте някой има ли на идея колко скоро ще има решение за оключване на фабрично заключените 3Г-та

Публикувано

Sladichuk:

"–Пенчо бре, чети!

Пенчо не чете.

–Пенчо бре, търси!

Пенчо пак не ще.

Пенча го мързи,

гледа да лежи..." Пенчо Славейков style

П.П. ПИШИ ГРАМОТНО!

Публикувано
Ще си правя къстъм за 2G. На бенда трява да му дам да се ъпдейтне нали? Питам за да съм сигурен.

:feedback:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...