Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Jailbreak за iPhone2G/3G/3GS и iTouch1G/2G с Custom FW 3.1.x

Recommended Posts

Публикувано

sarttana,нищо не си сгрешил.CFW3.1.2 който си сложил оставя версията на модема старата и затова не се появява логото на оператора.

Решения:

1.Качваш програмката от cydia MakeitMine и сам пишеш оператора;

2.Ресторваш до официалниат FW3.1.2 и след това Jailbreak на ФО с blackra1n от GeoHot;

3.Сваляш си CFW 3.1.2 който ъпдейтва/вдига версията на модема.

Ако решиш да минеш на 3-ят вариант пиши на лични и ще ти кажа от къде да си дръпнеш такъв CFW.

Публикувано

Сложих къстъм-а на Aveliky iPhone1,1_3.1_7C144_Aveliky_2G_BGiPhone_Pack на 2G 8GB ФЗ. Защо в Itunes ми показва капацитет 6.69 GB :smile: така ли трябва да е ? Или мястото което ползва операционната система не се вижда ...

Публикувано

Да, така е. На мен при наличните 16GB ми показва само скромните 14...GB :smile:

Публикувано
Още малко custom FW с добавки:

- Cydia

- Mалкия дял 700мб.

- Добавени програми(при 3GS е премахната програмата Cycorder)

----------------------------------

iPhone 3GS Locked(фабрично заключени)

[download:3kih3ao4]http://dox.bg/files/dw?a=bf51a95768[/download:3kih3ao4]

iPhone 3GS Unlocked(фабрично отключени)

[download:3kih3ao4]http://dox.bg/files/dw?a=841212b7ad[/download:3kih3ao4]

Несъществуващ файл / папка - Някой да помогне.

Публикувано

като се опитам да сваля някой от къстъмите качени в ДОКС-а и ми изписва че няма такъв файл.. трябва ми 3.1.2 за 3Г фз. ако може да ми качите някаде другаде или да ми кажете някакъв начин да ги сваля от докс-а

Публикувано

Линковете за 2Г не бачкат! Някои да почерпи 3.1.2 ако може.

Публикувано

За iPhone 2G - Root partition 563MB

iPhone1,1_3.1.2_7D11_Custom_Restore_563MB.ispw (Размер: 257 217 465 bytes)

За iPhone 3G ФАБРИЧНО ЗАКЛЮЧЕНИ - Root partition 563MB

iPhone1,2_3.1.2_7D11_Custom_Restore_563MB_Activated.ispw (Размер: 255 020 022 bytes)

Съдържат:

- Стандартно boot и recovery лого

- Cydia

- OpenSSL

- OpenSSH

Публикувано

Оправени линкове!

Още малко custom FW с добавки:

- Cydia

- Mалкия дял 700мб.

- Добавени програми(при 3GS е премахната програмата Cycorder)

iPhone 3GS Locked(фабрично заключени)

[download:29icvwfp]http://www.2shared.com/file/8598739/d7d0578f/iPhone21_312_7D11_3GS_Locked_Pack.html[/download:29icvwfp]

iPhone 3GS Unlocked(фабрично отключени)

[download:29icvwfp]http://www.2shared.com/file/8598843/73186f6b/iPhone21_312_7D11_3GS_Unlocked_Pack.html[/download:29icvwfp]

Публикувано
Custom FW 3.1.2 за iPhone 3G by Aveliky

Този линк не работи, ще може ли негов мирър. Предварително благодаря.

Публикувано

Привет,

Интересувам се на 3GS ФЗ с 3.1 оригинален (така е купен) ще мога ли да кача 3.1.2 custom от Aveliky и да се отключи телефона защото от написаното (update 2) не става ясно? Не е джайлбрейкван и нищо друго не е правено на телефона.

Update 2:

Dev-Team пуснаха PwnageTool 3.1.4, чрез който вече може да се правят и custom FW 3.1.2

Ако сте с iPhone 3GS и вече сте качили оригинален FW 3.1/3.1.2 и нямате jailbreak ще можете да качите custom FW 3.1.x

Но ако сте качили оригинален FW на заключен 3G/3GS означава, че няма да можете да го отключите.

Ако сте направили jailbreak с blackra1n и имате проблеми с mobilesubstrate, winterboard, diskaid или ifunbox може да качите custom FW 3.1.x направен с PwnageTool 3.1.4 за да оправите тези проблеми.

Публикувано
Но ако сте качили оригинален FW на заключен 3G/3GS означава, че няма да можете да го отключите.

Отключване има само за 3.0! Качи му 3.1.2 кастъм и си търси турбосим.

Публикувано

Благодаря за отговора. При 3G ФЗ с 3.0.1 по същия начин ли стои въпроса? Къстъм на 3.1 ще оправи ли нещата?

Публикувано
За iPhone 3G ФАБРИЧНО ОТКЛЮЧЕНИ ? Някой ще ме почерпи ли с линк ?

Хайде - аз линк, ти - "Jack" :mrgreen:

3G 3.1.2 Custom by Aveliky за ФО

[download:b047u43p]http://www.2shared.com/file/8614424/4e0e22fd/iPhone12_312_7D11_3G_Unlocked.html[/download:b047u43p]

Mr.Profit - качи кастъм 3.1 или 3.1.2 за ФЗ и после от сидиа сложи ултрасноу, и си щастлив :)

Публикувано

• root: 700 Mb[/*:m:monoqk1k]
  • Оригинално boot logo[/*:m:monoqk1k]
  • Активация (т.е. за фабрично заключени и за телефони неизползвани със SIM картата с която са закупени)[/*:m:monoqk1k]

[download:monoqk1k]http://dox.bg/files/dw?a=39c2d16bd9[/download:monoqk1k]

несъществуващ файл / папка

Ако някой може да даде линк към този къстъм.

П.С. Благодаря на Aveliky, линка е оправен!

Публикувано

* root: 700 Mb

* Оригинално boot logo

* Без активация (т.е. за фабрично отключени и за телефони използвани със SIM картата с която са закупени) а аз искам това не се тегли нещо стига до някаде и ми дава грешка не иоже ли да се даде линк кьм dox. Bg

Публикувано

Аз преди два дни го дръпнах и нямах проблеми. Грешката трябва да е от теб.

Публикувано

Ако искате да имате лого на оператора теглите от Cydia Carrier Logo Fixer. Фикса е за firm 3.1+.

Публикувано

Здравейте.

Пиша, защото съм изправен пред следния казус. iPhone 3G ФЗ.

Беше с оригинален 3.1 и бейсбанд 7D11, версия на модем firmware 05.11.07.

Следвайки стъпка по стъпка ръководството в началото го докарах до възможност да му се инсталира custom 3.1.2. , което и направих. След инасталацията инсталирах през Cydia от 666 ultrasn0w и сега в полето за оператор горе в ляво пише "searching". Позволявам си да попитам за вашето мнение как да преборя този проблем, за да намери оператор (ако наистина съм отключил модема).

Благодаря предварително!

Публикувано
Ако искате да имате лого на оператора теглите от Cydia Carrier Logo Fixer. Фикса е за firm 3.1+.

След исталацията на този фикс, за оператор ми изписва Mobistar, с карта на М-тел съм. Нещо допълнително ли трябва да направя, за да ми изписва правилно оператора?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...