Lyudmil Публикувано Юни 7, 2011 Публикувано Юни 7, 2011 Подкрепям напълно gorgior, по тая бета ще се правят още много промени до есента, ако беше стабилна iOS щяха преспокойно да я пуснат много по-рано. Ако си бета тестер донякъде е разбираемо иначе просто си даваш кинтите на вятъра. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 7, 2011 Публикувано Юни 7, 2011 99$ беше за най-ниския достъп, прави сте. Това с 299 включваше всичко, свързано с разработката на iOS, плюс пакета за разработка на приложения. Порови в горните постове имаше линк към такава страница. Цитирай
SpiceBoy Публикувано Юни 7, 2011 Публикувано Юни 7, 2011 (редактирано) Вече имам Developer акаунт, но е за Safari. (На който му трябва Developer Preview на Safari 5.1, да казва.) Редактирано Юни 7, 2011 от SpiceBoy Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юни 7, 2011 Публикувано Юни 7, 2011 И аз мисля че не се бара, ама дали не се е чуло отнякъде? Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 7, 2011 Публикувано Юни 7, 2011 Много ми е интересно, как би сработил тандемът iPhone 4+ iOS5b и tiny umbrella при рестор и запазване на ББ Цитирай
ayl Публикувано Юни 7, 2011 Публикувано Юни 7, 2011 (редактирано) Пепи мисля че модема в бетите не се бара. @ ayl за к'ъв К** ти е да даваш 100$ за да видиш някаква бъгава бета. Помоли някой колега да ти даде временен акаунт, щом е толкова зор! Бе вие парите за нищо си ги нямате май?! Прав си. Заради това нетърпение и постоянно чакане на нещо ново "избягах" от htc и техния свят с cooked rom-ове и тем подобни, но май пак съм попаднал от трън та на глог. Както и да е, ако отзивите са положителни, ще го качвам и аз. Пък ще видиме - ако някой може да даде временен акаунт - ОК - има бутилка уиски от мене, ако не - ще се регистрирам. Даже ако кажете, че лага от 4.3.х липсва, направо ще го качвам . Редактирано Юни 7, 2011 от ayl Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 7, 2011 Публикувано Юни 7, 2011 Ако има смелчаци с iPhone 3GS ФО, да задържат малко. Имам една налудничава идея Цитирай
bgdn Публикувано Юни 7, 2011 Публикувано Юни 7, 2011 Честно казано в момента изобщо не разбирам защо се натискате на бетата? Примерно Contract Killer крешира. Даже аз който имам няколко iPhone (различни генерации), няколко iPad-a (пак различни генерации) и iPodTouch (да - няколко бройки и различни генерации). Та дори и аз съм го сложил на един девайс (iPodTouch4G) за да може да го разгледам и да видя новото без да се притеснявам че ще ми се спъне основната работа. Бетата е създадена за да може когато излезе (септември) с новия телефон масовия потребител да може да го използва заедно с iOS5 приложения. Затова в момента разработчиците имат достъп до "извора" за да може да се нагласят и настроят приложенията за новата ОС. Да, в момента няколко потребителя имат достъп до бетата, защото са прибавени към моя акаунт. И в това няма нищо лошо... 3 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Юни 7, 2011 Публикувано Юни 7, 2011 Някой би ли помогнал с Developer акаунт? Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 7, 2011 Публикувано Юни 7, 2011 Я, пробвайте без акаунт : iPhone2,1_5.0 Качвате САМО с рестор и задължително в ДФУ. Тези с ФЗ, ДА СТОЯТ НА СТРАНА ОТ ТОЗИ ФЪРМУЕЪР. Цитирай
Nistel Публикувано Юни 7, 2011 Публикувано Юни 7, 2011 Ще може ли да се активира? Някой по-горе беше писал, че може да се инсталира, но няма да може да се активира ако нямаш валиден акаунт. Споделете как се държи на 3ГС - логично би било да е по-лагаво дори от 4.3.3 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 7, 2011 Публикувано Юни 7, 2011 Аре някой с 3GS да го пробва. Кой чакате? Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Юни 7, 2011 Публикувано Юни 7, 2011 Аз ще тествам фрима на Alxx®,и после ще кажа дали става не за Дев акаунт.Но това ще е след 19 часа.Ако някой тества преди това да каже! Цитирай
ayl Публикувано Юни 7, 2011 Публикувано Юни 7, 2011 Следя тази тема и досега не видях някой, който е качил бетата, да даде отзиви как се държи и става ли за всекидневна употреба, дали забива и как се държи батерията. Не видях и шотове на инсталация на телефон, а само на айпад. Интересното тук е някой да сподели впечатленията си, защото тези приказки за акаунти и инсталации стават неактуални ако софуера е бъгав. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 7, 2011 Публикувано Юни 7, 2011 Е, 'драстиии Какво очакваш от бета? Да върви на пушка? Цитирай
SpiceBoy Публикувано Юни 7, 2011 Публикувано Юни 7, 2011 Мен не ме интересува как ще върви, искам да я сложа! Цитирай
delmondo Публикувано Юни 7, 2011 Публикувано Юни 7, 2011 Е не видях да има нови иконки в iOS 5! Кофти! Оставам на iOS 4.1! Sent by Pravetc 8M. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Юни 7, 2011 Публикувано Юни 7, 2011 В момента и аз това искам !!!!!!! Цитирай
NBT Публикувано Юни 7, 2011 Публикувано Юни 7, 2011 Абе вие на 13 ли сте?! Всеки път едно и също, Винаги бетата е била бъгава. Всички преди GM-а не е за всекидневна употреба. 1 2 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Юни 7, 2011 Публикувано Юни 7, 2011 Никой не те кара да я слагаш бе приятел. За всеки влак си има пътници !!!!!!! 1 Цитирай
NBT Публикувано Юни 7, 2011 Публикувано Юни 7, 2011 Аз и да искам не мога просто ще си загубите времето да ресторвате само за да видите това, което вече знаете. "Трай бабо за хубст" е казал народа. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.