donsimone Публикувано Януари 6, 2010 Публикувано Януари 6, 2010 Здравейте колеги , изчетов всички възможни мнения във всички теми , но в крайна сметка не ми стана ясно следното : Имам Iphon 3G фабрично заключен към Глобул но с фирмуер 3.0(Откючил съм го) ако направя описаното за Jailbreak чрез blackra1n от GeoHot и съответно преди това упдейтна до 3.1.2 и след това го ънлокна пак с blackra1n както пак е описано има ли шанс да се оплескат нещата и да немога да си ползвам Iphona с М-телската карта ? Мнго благодаря предварително ! Ако някой иска може да ми драсне мнението си и на Skype : joni_g_123 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 6, 2010 Публикувано Януари 6, 2010 Не! Ъпдейтваш с 3.1.2, джейл, ънлок и нямаш грижи. Цитирай
bugys Публикувано Януари 7, 2010 Публикувано Януари 7, 2010 Здравейте, При мен се получи като при d236cgc. Телефончето умря и сега явно трябва да правя рестор през DFU От къде мога да си взема FW и как да накарам DFU да ми стои на s_Looking for iphone Благодаря предварително Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 7, 2010 Публикувано Януари 7, 2010 FW-то айтюнс ще си го вземе сам, не се безпокой- просто натисни restore. Другия ти въпрос остава загадка за мен. Цитирай
bugys Публикувано Януари 7, 2010 Публикувано Януари 7, 2010 alxx мерси за бързия отговор Другия ми въпрос беше за DFU Mode който пускам чрез RUN>c:/dfu/dfu iBSS.m68ap.RELEASE.dfu А след рестор като нямам Глобулска карта.... какво се прави Цитирай
alessandros Публикувано Януари 7, 2010 Публикувано Януари 7, 2010 Ами нищо, трябва ти глобулска карта. :mrgreen: Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 7, 2010 Публикувано Януари 7, 2010 Тъй като активацията с блекрейн не е съвсем наред - вземи от някой карта, активирай го ПЪРВО и после му прави джейл. Ще си спестиш доста въпроси и главоболия. Цитирай
bugys Публикувано Януари 7, 2010 Публикувано Януари 7, 2010 Оправих се мерси много на всички :redface: Цитирай
r3ac7 Публикувано Януари 7, 2010 Публикувано Януари 7, 2010 alxx мерси за бързия отговорДругия ми въпрос беше за DFU Mode който пускам чрез RUN>c:/dfu/dfu iBSS.m68ap.RELEASE.dfu А след рестор като нямам Глобулска карта.... какво се прави Като нямаш глобулска карта трябва да джейлбрейкнеш телефона с blackra1n и да го хактивираш/отключиш с blacksn0w. Ползвай търсачката или чети за съответните теми в раздел отключване, активиране и джейлбрейк. Цитирай
mupo Публикувано Януари 7, 2010 Автор Публикувано Януари 7, 2010 Хайде всеки който има някакви въпроси първо да мине през тук viewtopic.php?f=4&t=36 viewtopic.php?f=4&t=58 Няма никакъв смисъл форума да се пълни многократно с една и съща информация на няколко места. Цитирай
murmorko Публикувано Януари 8, 2010 Публикувано Януари 8, 2010 Малко по темата... Twitter-GeoHot think i have the wifi data I need, seen 3 different problems, the one blacksn0w exacerbates should be fixable, but may be kernel patch about 9 hours ago from web Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 8, 2010 Публикувано Януари 8, 2010 :eek: Намери по пълен цитат че това е безсмислено както и да го погледнеш Цитирай
murmorko Публикувано Януари 8, 2010 Публикувано Януари 8, 2010 :eek: Намери по пълен цитат че това е безсмислено както и да го погледнеш Това е постнал Цитирай
Sladichuk® Публикувано Януари 14, 2010 Публикувано Януари 14, 2010 Абе, човек, "това" дали работи или не, ще разбереш, обаче май минути след регистрацията си ще разбереш първо някои други неща, дето май не ти се ще... Я марш в спешна творческа командировка ТУК, Веднага!!!! Всички теми! От първата до последната буква! Само след това– в търсачката и темите! А едва след това– безумни въпроси! :read: :spank: Да не се почваме за добре дошъл с по 100 пъти copy/paste в notepad на някои клетви .... Цитирай
Kristian.Dinev Публикувано Януари 15, 2010 Публикувано Януари 15, 2010 Моля Ви за помощ... Направих restore с 3.1.2, след това изтеглих blackra1n и заби на "entering recovery"... Сега на телефона ми е кабелчето и иконата на iTunes, какво да правя? Моля ви помогнете. Цитирай
mupo Публикувано Януари 15, 2010 Автор Публикувано Януари 15, 2010 Ех, Криситянчо.... опитай на друг USB порт. Цитирай
Kristian.Dinev Публикувано Януари 15, 2010 Публикувано Януари 15, 2010 Пробвах с всички портове, но пак не става... Цитирай
Sladichuk® Публикувано Януари 16, 2010 Публикувано Януари 16, 2010 Кристиянчо, мамин, дълго те нямаше, и си позабравил какво да правиш преди да питаш... ЧЕТИ, бре,ЧЕТИ! Цялата тема, от–до! После пoчвай нов рестор на мига! Цитирай
Kristian.Dinev Публикувано Януари 16, 2010 Публикувано Януари 16, 2010 Оправих се, благодаря Ви! Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 16, 2010 Публикувано Януари 16, 2010 А това: viewtopic.php?f=34&t=4848&p=54527&hilit=%D0%BD%D0%B5+%D0%B2%D0%B8%D0%B1%D1%80%D0%B8%D1%80%D0%B0#p54527 :ugeek: Цитирай
r3ac7 Публикувано Януари 16, 2010 Публикувано Януари 16, 2010 Щом рестор през ДФУ режим не помага си за сервиз. Цитирай
metboy Публикувано Януари 16, 2010 Публикувано Януари 16, 2010 Немога да го направя на ДФУ или по-точно незнам как .... Цитирай
r3ac7 Публикувано Януари 16, 2010 Публикувано Януари 16, 2010 DFU Mode - DFU РежимDFU означава Device Firmware Update. Ако правите рестор използвайки рековъри режим и получавате грешки или не можете да направите рестoра, DFU режима е вашето спасение. Когато вкарате iPhone в DFU режим той не зарежда OS преди опита за рестор. Натиснете Sleep/Wake и Home бутоните за 10сек. Точно преди нормално да видите лого на Apple, пуснете Sleep/Wake бутона и продължете да държите Home бутона докато iTunes засече iPhone в рековъри режим. ЗАБЕЛЕЖКА**: Вкарването на телефона в този режим е много специфично и за това отброяването на времето е от голямо заначение, за това може да ви се наложат няколко опита. Ако успешно сте влезли в DFU режим, дисплейя на телефона ще бъде черен. Все едно телефона е изгасен. След като завърши рестора не връщаи бекъп, а избери set as new. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.