Nistel Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 Днес сутринта излезе blackra1n за OSX пс. Това се казва късмет - вчера до 2 часа се мъчих да го подкарам под 7-цата. Странно,но ОСХ версията два пъти я пробвам вече и като дам make it rain ми стои само на waiting for recovery а телефона си показва кабела и иконката на iTunes :eek: ФО 3Г .. май ще пробвам ХР версията .. Цитирай
Auton Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 аз ли съм най-големия карък ... на всички други като чета 2-3-4 път и се джейлбрейква ... аз сигурно вече за 20-ти път опитвам и не иска .. все забива на running... Аз имах същия проблем и при мен се разреши като спрях iTunes докато работеше blackra1n Цитирай
Nistel Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 Ами явно само на ХР работи натурално .. под Виста и 7 трябва да се правят едни галимации за compatibility mode и понякога пак не става. Аз пробвах вече на 3 ХР машини като едната с чисто нова инсталация и ми дава blackra1n.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvinience. Windows-ите са СП3 Цитирай
dika Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 Ами явно само на ХР работи натурално .. под Виста и 7 трябва да се правят едни галимации за compatibility mode и понякога пак не става... При мен на Win7 стана от раз и веднага без всякакви галимации както ги наричаш... Цитирай
ThUnDeR Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 При мен се появиха първите проблеми с jailbreaka на geohot. Омазаха се партишъните: Цитирай
Nistel Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 dika поразрови се .. много хора имат проблеми със 7 и Виста. Както и да е успях да пусна дъжда под новото ХР .. оказа се, че трябва да имаш iTunes 9.0.1 и да е пуснат. След изчетена толкова информация за проблеми с джейла с blackra1n и реших да метна къстъм 3.1.2 от Aveliky - works like a charm Цитирай
Anthony Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 С 7-ца никакви проблеми. Джейлнах няколко телефона вече. Никакъв compatibility mode не трябва. Просто го стартирам и след 30 сек. е готов. Не обвинявайте ГеоХот за калпавите си инсталации на ОС и софтуер. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 В сорса ModMyi излезе afc2add пакет, който оправя проблема с ifunbox и iPhoneBrowser автоматично. Цитирай
instructor Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 аз ли съм най-големия карък ... на всички други като чета 2-3-4 път и се джейлбрейква ... аз сигурно вече за 20-ти път опитвам и не иска .. все забива на running... Аз имах същия проблем и при мен се разреши като спрях iTunes докато работеше blackra1n и през този вариант преминах вчера .. никакъв резултат :eek: нито под Vista нито под XP ... Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 Отвори task manager-a и спри "syncserver; disnoted и iPod service" като оставиш само "apple mobile device assistant" и опитай отново. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 При входящ разговор се появява "incoming call forwarded" :eek: Много досадно нещо! Дали е от новият FW или от blackrain? Ще съм благодарен ако се намери разрешение и на този проблем! Цитирай
instructor Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 Отвори task manager-a и спри "syncserver; disnoted и iPod service" като оставиш само "apple mobile device assistant" и опитай отново. syncserver & disnoted не бяха стартирани ... само iPod service спрях ... "apple mobile device assistant" няма ... има AppleMobileDeviceService ... да не би тук да е проблема? отното няма резултат Цитирай
dika Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 При входящ разговор се появява "incoming call forwarded" :eek: Много досадно нещо! Дали е от новият FW или от blackrain? Ще съм благодарен ако се намери разрешение и на този проблем! Най-вероятно е FW. Аз също мислех че е от blackrain и затова днес сложих CFW но проблема остана. Цитирай
wsgar3 Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 pe6o666, същото лекарство като: http://www.bgiphone.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=1222 Само че: 1) Отивате в папка: /System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle 2) Във файла carrier.plist променяте от <key>ShowCallForwarded</key> <true/> на <key>ShowCallForwarded</key> <false/> 3) Reboot на телефона. При мен така се оправи. carrier.plist Това е файла от моя телефон. Цитирай
Nistel Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 С 7-ца никакви проблеми. Джейлнах няколко телефона вече. Никакъв compatibility mode не трябва. Просто го стартирам и след 30 сек. е готов. Не обвинявайте ГеоХот за калпавите си инсталации на ОС и софтуер. Предполагам ползваш пиратски 7. Аз имам оригинален корпоративен и преминах през всички видове compatibility .. с 9.0.1 iTunes .. пробвах доста съвети при подобни проблеми - спиране на процеси и какво ли не .. не тръгва пущината .. в крайна сметка на ХР чиста инсталация СП3 и чисто инсталиран iTunes 9.0.1 най-накрая стана. Със сигурност има и други във форума с подобни проблеми та използвам случая да обясня подробно как става със сигурност. geohot както и Devteam са много добри в програмирането, но в документацията и обясненията не ги бива особено Примерно на geohot блога никъде не е упоменал, че трябва да имаш инсталиран iTunes. При положение че милиони хора ще ползват хиляди ще има без iTunes .. Цитирай
wsgar3 Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 Nistel, не си съвсем прав според мен....и аз съм с корпоративно ХР в офиса, с всичките екстри от Били и докато не деинсталирах iTunes не ставаше. Махнах iTunes и стана от раз.... Цитирай
tonywoolf Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 /Off Разликата между пиратски и не е, че за единият имаш лиценз от компанията, а за другия нямаш. По друго не се различават. Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 Примерно на geohot блога никъде не е упоменал, че трябва да имаш инсталиран iTunes. При положение че милиони хора ще ползват хиляди ще има без iTunes .. Метода на GeoHot jailbreak-ва новия Firmware, а за да стигнеш до него ти трябва рестор. Кому е нужно да се споменава нещо което сам ще направиш. Бъркам ли някъде? Цитирай
nikemi Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 Не че съм специалист, но който има проблем на Vista да кликне на десния бутон и да иде на Properties, на отворения прозорец долу вдясно има бутон Unblock, който трябва да натиснете. По този начин стана при мен. Дано съм помогнал на някого. :razz: Цитирай
Anthony Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 При входящ разговор се появява "incoming call forwarded" :eek: Много досадно нещо! Дали е от новият FW или от blackrain? Ще съм благодарен ако се намери разрешение и на този проблем! Пешо, оправя се по същия начин като Call Forwarding. Просто редактирай редът над Call Forwarding и направи Call Forwarded да False, а не True. Цитирай
Synlink Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 И аз си играх 20-пъти рестартирах телефона компютъра, сменях портове какво ли не правих и накрая стана така: 1.Пуснах дъжда 2.Включих телефона в USB-то и излезе Фродо, всичко стана за секунди. Цитирай
akozo Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 Огромни благодарности на всички във форума,спестявате ни много нерви и безсънни нощи.След три денонощия, четене и експерименти проблема за свързването на iphone с iFunBox,отпадна за секунди след поста на alxx"ModMyi излезе afc2add пакет, който оправя проблема с ifunbox и iPhoneBrowser автоматично" Цитирай
Synlink Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 А защо като отворя iFile на телефона и в папка /var/mobile/Documents нищо не виждам. Цитирай
instructor Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 И аз си играх 20-пъти рестартирах телефона компютъра, сменях портове какво ли не правих и накрая стана така:1.Пуснах дъжда 2.Включих телефона в USB-то и излезе Фродо, всичко стана за секунди. ти си човека .. след "милион" оптити днес ... само това прорабити .. от първия път! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.