Pe6o666 Публикувано Юли 14, 2011 Публикувано Юли 14, 2011 Дааам, новия CLS е красота! Не е кенеф като предния Цитирай
LUBECA Публикувано Юли 26, 2011 Автор Публикувано Юли 26, 2011 Mercedes-Benz C63 AMG Black Series – най-мощната C класа През 2012 г. Mercedes-Benz ще пусне на пазара най-мощния представител на своята C класа автомобили. Моделът носи името C63 AMG Black Series и се възползва от опита на автопроизводителя с двигателя на SLS AMG. Резултатът е, че новото возило разполага с 6,2-литров V8 двигател с 510 конски сили. Благодарение на него автомобилът вдига 100 км/ч само за 4,2 сек. Скоростната кутия е 7-степенна автоматична, като превключването на предавките отнема само по една десета от секундата. Мощността на C63 AMG Black Series, модел 2012 г., обаче не е за сметка на комфорта. Отворите ли вратите на колата, ще попаднете в спортен салон с аудио система с 8 говорителя, USB портове, Bluetooth свързване и климатик с пълен климатичен контрол. Докато чакате пазарната премиера на следващата C класа и свършека на света през 2012 г., насладете се на снимките на возилото. Добрата новина е, че мисълта за цената му няма как да намали удоволствието от визията му – все още не е ясно колко ще струва C63 AMG Black Series. 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 27, 2011 Публикувано Юли 27, 2011 2012 Hennessey Twin Turbo V1000 CTS-V Coupe <-------- ЛИНК Limited Production – Only 12 Will Be Produced Power: • 1,000 bhp @ 6,400 rpm • 950 lb-ft torque @ 4,000 rpm 5 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юли 27, 2011 Публикувано Юли 27, 2011 Уххх, животноооо Аз вчера пързалях този дзвер. Гоуем е!!! 3 Цитирай
alex.7777 Публикувано Юли 27, 2011 Публикувано Юли 27, 2011 Аман от вас взе да ми спада самочувствието от вас бе! 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 27, 2011 Публикувано Юли 27, 2011 Пешо, в Пловдив има едно такова, на едно строителче 2 Цитирай
alex.7777 Публикувано Юли 27, 2011 Публикувано Юли 27, 2011 Шамане, виждал съм я пред чеѝнч бюро “Сигма“ на“ Железарска“ 1 Цитирай
LUBECA Публикувано Юли 28, 2011 Автор Публикувано Юли 28, 2011 А бе тези негри, от страхотен автомобил, гледай какъв ........ са направили Неспасяема пасмина са Йо мен, всичко трябва да е Блинг-блинг P.S. Сега видях, че са го правили West Coast customs Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 29, 2011 Публикувано Юли 29, 2011 Шак, как си пазаруваше веднъж при тях... Баси мамата. Само посочва и дава картата. Накупи има, няма пет, шест броя. Изпразни им шоу рума Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 29, 2011 Публикувано Юли 29, 2011 (редактирано) Абе, къртят. Досега съм виждал само една толкова голяма кабрио, но не беше S, а CL кабрио върху старото шаси W140. Made in Swiss by Lumma. Ще поровя да я намеря. Edit: Ето още една простотия: Мутренска мечта: Силикон, W140 и Heckler und Koch Редактирано Юли 29, 2011 от Alxx® 1 Цитирай
Vancuver Публикувано Юли 29, 2011 Публикувано Юли 29, 2011 West Coast Customs не им е за първи път да преработват S-класа: Цитирай
LUBECA Публикувано Юли 29, 2011 Автор Публикувано Юли 29, 2011 Погледнете гюрука. Въобще не пасва на останалата част от колата. Мен ме дразни. Личи си, че е пригаждано, и само са загрозили S-ката. Мое мнение Това е автомобил, който не трябва да се пипа от никой друг освен от AMG, BRABUS и CARLSSON. 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 29, 2011 Публикувано Юли 29, 2011 То, да беше само това...задните врати са им леко разменени местата, за да ги направят suicide doors, в резултат на което доста се нарушава линията на дръжките - направо си е крива. Абе...негърска работа Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 29, 2011 Публикувано Юли 29, 2011 Луди сте Според мен тук (най-вече гюрука) е търсена леко ретро линия. Всички сме виждали на какво са способни а и West Coast не са негърси тунер Цитирай
LUBECA Публикувано Юли 29, 2011 Автор Публикувано Юли 29, 2011 Бентлито на Парис Хилтън, барнато от West Coast 2 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юли 29, 2011 Публикувано Юли 29, 2011 Мутренска мечта: Силикон, W140 и Heckler und Koch Тежи бре, Glock На Шак S-ката е кошмарна! Подсъдимо е да се гавриш така с колата Vancuver, този грозньо горе е CL бре Кака Парис не е добре по дефолт Това сигурно и то е нейно 2 Цитирай
LUBECA Публикувано Юли 29, 2011 Автор Публикувано Юли 29, 2011 Ето нещо наистина красиво според мен Shayton Equilibrium Кризата явно вече отминава в Централна и Западна Европа, защото дори и в Словения се появи компания, която иска да прави конкурент на Pagani Huayra, Gumpert Apollo и Koenigsegg Agera. Shayton е пилотният проект на младата компания Provoco. Тя не се цели в масовия пазар, а към нишата на качествените спортни автомобили – т. нар. супер коли. Equilibrium пък ще бъде първият модел на бранда Shayton. Името е въплъщение на космическия баланс, на пълното удоволствие по време на шофиране и преоткриването на непознатия път. Shayton Equilibrium е създаден от инженерите Андрей Станта и Доминик Чернелич. Колата е плод не само н атяхната страст към спортните автомобили, но и на желанието им да създадат реален конкурент на останалите супер коли в сегмента. Затова и в процеса на разработване на прототипа ще бъдат използвани най-новите технологии и материали. Стремежът на инженерите е не толкова да бъде направена поредната най-бърза кола, а да се създаде една симфония на съвършенството – и техническо, и технологично, и красиво. В момента представители на Provoco водят преговори с потенциални партньори и инвеститори за създаването на прототипа. В момента от компанията като че ли са готови да посрещнат с отворени обятия всеки, който повярва в бъдещето на проекта. Надеждата им е след време брандът Shayton да покрие и други пазарни ниши, както и да се поддържа екип за състезания. Намеренията са да се произвеждат 15 + 5 автомобила годишно, като финалната цена е определена на 1 милион евро. Ще се приемат само предварителни поръчки, като клиентите ще избират от посочени цветови схеми. И интериорът, и екстериорът ще са със спортен хъс. Плановете на инженерите са автомобилът да бъде с 12-цилиндров двигател с мощност от 1 084 конски сили и максимален въртящ момент 930 Nm при 5 000 оборота/мин. Известно е още, че максималната скорост ще бъде над 400 км/ч, а ускорението от 0 до 100 км/ч ще се постига за около 3 секунди. Автомобилът ще е лек – около тон и 200 кг. Ниската маса ще се дължи на карбоно-титаниевите шаси, джанти, панели и други елементи на каросерията. Колелата се планира да са обути в гуми Pirelli Pzero, в синхрон с иновативната спирачна система със собствено охлаждане. За интериора ще се ползват кожа, алкантра, фиброкарбон и полиран алуминий. На мен лично, изключително много ми допада този автомобил. Дизайна е върхът! 3 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юли 29, 2011 Публикувано Юли 29, 2011 Ненормална е!!! Ако върви комплект с тази кака, заръчвам Цитирай
LUBECA Публикувано Юли 29, 2011 Автор Публикувано Юли 29, 2011 Хахах, и аз в каката се позагледАх 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.