dessyteneva Публикувано Септември 29, 2014 Публикувано Септември 29, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=O9U-NmsgCO8&list=UU_d1WU7QXE_28Fjo1p9fO9A Тия дечица ми иде да им извия вратлетата... Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 29, 2014 Публикувано Септември 29, 2014 Дано да им почукат на вратата скоро... Цитирай
BulgarianSS Публикувано Септември 29, 2014 Публикувано Септември 29, 2014 Тъпи лапетии... Незнам как по друг начин да им кажа... 2 Цитирай
JVV Публикувано Септември 29, 2014 Публикувано Септември 29, 2014 Айфон Флекс? Ех че забавни тези шегички напоследък. Цитирай
LUBECA Публикувано Септември 29, 2014 Публикувано Септември 29, 2014 Не се ли поизтъркаха подобни прояви на глупост от страна на робофеновете? Ми, дайте ми някой андроид телефон, ако му приложа такава сила, с която издевателстваха над iPhone, на нищо ще стане... Забавничко, няма що 9 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 29, 2014 Публикувано Септември 29, 2014 Някой на тази страница ще преписва правилата за наказание. 1.15. Често повтарящи се мнения с еднакво съдържание, безпочвени и неаргументирани мнения при спор(целящи единствено нагнетяване на напрежение или омраза), мнения със съдържание далеч от темата или теми със съдържание далеч от раздела, в който са създадени, ще бъдат определяни като СПАМ. Такива мнения/теми ще бъдат отстранявани, а авторът им ще бъде предупреждаван официално. При доказано наличие на умишлени действия, потребителското име на съответния участник ще бъде деактивирано. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 29, 2014 Публикувано Септември 29, 2014 Инсталирано и след 30-40 проби имам питане: спокойно си правиш обаждане към всеки един мобилен и стационарен телефон, независимо в кой щат е? Съжалявам, но сега виждам поста ти. Никакви проблеми с меджик джак. Ползвам го от години. Бях направил една регистрация само през телефона - имейл и парола, която дори не съм сигурен сега дали се въвежда. Но да - още мога да си звъня безплатно и на мобилни, и на стационарни щатски номера. Нищо никога не съм им плащал и никакви контакти не съм канил или добавял. Цитирай
Grievous Публикувано Септември 29, 2014 Публикувано Септември 29, 2014 Някой на тази страница ще преписва правилата за наказание. Само им покажем правилата и дотам. Пренареждане трябва. 1 Цитирай
hidalgo Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 iPhone 6 влиза в магазините на Мтел от утре, 1 октомври. Червените първи от телекомите у нас пускат новия смартфон на Apple в България, но цената е голямата изненада. Мтел ще предлага iPhone 6 с двугодишен договор по програма Мтел трансфер XL, чиято месечна такса е 99.90 лв., на цена от 83.90 лв. месечно при двугодишен лизинг. Проста сметка с калкулатора показва, че цената само на смартфона ще бъде малко над 2000 лв., а отделно абонатите ще плащат по близо 100 лв. за тарифния си план. Основната причина да вземете iPhone 6 от Мтел би била опцията за лизинг - т.е. ако не разполагате със сумата от 1400 лв. в брой, колкото би ви струвал само смартфонът от Германия например. Смартфонът ще се предлага първоначално само в 6 от ключовите магазини на Мтел в страната. Ще можете да го намерите в София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново и Русе. Източник Тия се еб@ват нали? :tooth: 3 Цитирай
Vancuver Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 За жалост не се, информацията е 1:1 на сайта на мтел... http://www.mtel.bg/medien-tsentar-informatsia-za-mediite/mc/index/ma/view/infoblock_id/1703 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 Към момента във Виваком не знаят нито кога,нито на какви цени ще го пуснат. Регионалната мениджърка нямаше информация дали ще го пускат за частни клиенти. П.П. Тези от Мтел се ебават с нас... 100 лв. такса и 100 лв. на изплащане...я да си... 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 Тея смешници "регионалните" какво ги споменавате изобщо Е да, гръмко звучи, но толкова. Цитирай
killer4o Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 В Ozone има обявени нелоши цени, но не пише нищо конкретно за доставка. Тъй като аз моя вече го поръчах от САЩ, не съм се интересувал, но ако някой иска, може да хвърли 1 око: https://www.ozone.bg/smartfoni?limit=16&oz_author_brand=27 Цитирай
Vancuver Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 http://www.mtel.bg/ustroystva/mc/device/ma/index/device/2624.Apple-iPhone-6 Не са добре с тези цени... Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 Като че ли за първи път Мтел пускат iPhone с 400+ лв. надценка. Цитирай
newabv Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 Е с 40 лв такса (трансфер л) е 85 лв, ама това пак много бре... Ама като е такава истерията. Аз реших да поизчакам да се нормализират цените, и без това за фирми още не е пуснат май. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 Нали се сещате, че това не е официален внос. Най-вероятно и друг от операторите ще пуска iPhone и затова Мтел са избързали, като са си купили определени бройки сами, за да си направят добър маркетинг и отново да се бият в гърдите след това и да викат ето първи сме . Но на тия цени - язък, че сте първи. Но най-вероятно ще има " уиски с фъстъци " 2 Цитирай
newabv Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 Те и другите оператори няма да са по-малко алчни Просто наистина истерията по тоя телефон е голяма. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
WULAS Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 Като им гледам цените бат Раза скоро не им е давал Аспирин. 1 Цитирай
kaizera Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 хахаха тия глупаци съвсем изпушиха... да си го продават. Да видим колко ще продадът... 5, 10 не повече! Цитирай
profusion Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 Като че ли за първи път Мтел пускат iPhone с 400+ лв. надценка. 400?....по скоро 1000 "Без тарифен план 2399,90 лв." :tooth: 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 Извинявам се. Това, което съм гледал е цената с най-високата месечна такса. Цитирай
Anton Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 Запитал съм един човек във Вива дали ще го продават официално. Когато ми отговори ще Ви пиша. Цитирай
Vancuver Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 От Германия излиза 1400, (да не говорим от Дубай или пък САЩ). Избрах произволна кредитна институция (от по-известните), пуснах 1400 за 24 месеца и месечната ми вноска е с няколко лева под мтел... Това никога не е било. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.