snooperchi Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 Явно са подменили много дефектни бройки... и искат да се застраховат сега. :tooth: Цитирай
Protector Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 Боже Господи, останах безмълвен като им видях цените! Как смятате, дали от Мтел ще си понижат цените до 1-2 месеца или да си го поръчвам направо от чужбина ? Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 Аз лично не вярвам, ако бях на твое място бих си поръчала от вън, хем няма да чакаш, хем няма да храниш гадовете нагли... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Иван Шопов Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 Звъннах на "звездата" и поисках информация какви са точните условия. Оказа се, че грешка няма и това били цените. Е, взимайки го откъдето и да е на лизинг при 24 месеца изплащане, сумата ще бъде отново същата, но никой няма да ме кара да плащам още Х лв точно на еди кой си тарифен план. Пожелах им да си намерят читав психиатър. Ако Мтел не искат да продават Apple има къде-къде по-лесни начини... Цитирай
Wayward Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 лихвата за 1400 лв за 24 месеца е хиляда лева???при това ако взимаш стока вече на повечето места имат политика това да е безлихвено.но не е луд,който яде баницата.нали се сещате че това пак е благодарение на потребителите,които го купуват.почти съм сигурен,че ако потърсим навсякъде в европа няма да съществува цената 1200 и нещо евро.хайде ако някой намери такава цена да поства Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 Най-вероятно, ако някой пита защо са такива високи цените, отговора ще бъде "защото даваме гаранция". И след като съм прочел баснословните преживявания на колегата Иван Шопов с гаранционните им апарати и некадърниците в "оторизираните" сервизи, бих си го поръчал от чужбина. Хем по-евтино, хем по-малко главоболия. 4 Цитирай
Petko Chakov Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 6+ сигурно ще го изпукат на 3000-3200, че транспорта на по-големият телефон е по-сложен, гаранционната поддръжка и тя ...... Интересно кога ще го пуснат само. Огромно разочарование от Мтел! Цитирай
JVV Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 Хах тва си е на цената на MBP 13-ка. Ще приключвам с Мтел малко аз.. Цитирай
Protector Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 В apple.co.uk пише "An unlocked iPhone 6 may not support 4G LTE networks in all countries; contact service providers for details." Някой наясно ли е дали ще може да работи с 4G в България, когато пуснат? Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 Ако изобщо пуснат... Аз нямам идея, честно казано. Цитирай
johnnybravo Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 Когато в България има добро 4G покритие, актуалния телефон ще е iPhone 16S 13 Цитирай
algor Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 Взимай си спокойно апарата. Поне още два модела iPhone ще сменим, преди да имаме нещо що-годе читаво и наподобяващо 4G. Едит: писали сме заедно с колегите, сори. Цитирай
JVV Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 Няма да е Бразилия най-скъпото място вече май. 3 Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 Повеждаме в поредната класация, естествено не с нещо хубаво. Честито! Цитирай
koksibg Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 Я да си признае кой от потребители информира за черен IPhone 6 9to5. http://9to5mac.com/community/bulgarian-carrier-advertises-nonexistent-black-iphone-6-and-i-want-it/ Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Цитирай
Petko Chakov Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 Хахахахах прочуха се смешниците .... Цитирай
killer4o Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 Боже Господи, останах безмълвен като им видях цените! Как смятате, дали от Мтел ще си понижат цените до 1-2 месеца или да си го поръчвам направо от чужбина ? А защо не хвърлиш 1 око на линка, който дадох? Аз досега имам добри впечатления от Ozone (макар че съм поръчвал само игри и книги) - 1400 лв. за 16-ка е колкото и от чужбина, а получаваш 2 години гаранция. Цитирай
algor Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 Стига сте ревали за тоя Мтел, а се ориентирайте към европейските магазини. Който не е наясно да кажа, че в англйския магазин (за другите не знам, може и там да има) има отстъпка 10% за ученици и студенти. Разпитайте се около вас и намерете някой близък, чието дете да ви купи апарата. Дори с доставка DHL от днес за утре до тук пак ще ви излезе 1300 лева 16-ката. пп. Очаква се цената за корпоративни клиенти във Виваком да е 1600 лева. Информацията е неофициална и просто така се чувало при тях. В момента в който има яснота и ми кажат ще споделя веднага, но варианта си остава доставка от вън. В краен случай може и от някой от официалните реселъри тукашни, а и някои даже предлагат цена на изплащане с различни банки. В iabalka.eu гледам го има обявен за наличен на цена 1800 и малко. И колегата над мен е прав - вижте и този магазин, като само трябва да се уточни кога ще го има при тях. Цитирай
Wayward Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 (редактирано) Аз призовавам всички да реват тук и във всякаква социална мрежа,която ползват.Някакъв хаштаг в туитър даже към постовете свързани с цената-нещо като #помияритеотмтел.Не може мобилния оператор,на който беше осигурен монопол и поради това вероятно има най-много абонати така да се ебава с тях.80% надценка не е сериозна.Дано да видят всякакви мениджъри и тези психопати,които ги определят тези цени да се осъзнаят.И да:За бога братя НЕ КУПУВАЙТЕ! Редактирано Септември 30, 2014 от Wayward Цитирай
kaizera Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 (редактирано) Съвсем нормално цените да са такива. Хората продават друг телефон.... престижната марка iPone!!! Tова явно е някаква специална разработка на Епъл, само за ментел. Eдно е сигурно, проблем с количествата няма да има. Опашки със сигурност, но от хора отишли да им се посмеят! Редактирано Септември 30, 2014 от kaizera 2 Цитирай
Wayward Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 (редактирано) http://9to5mac.com/community/bulgarian-carrier-advertises-nonexistent-black-iphone-6-and-i-want-it/ Черен айфон ексклузивно от мтел photoshop Редактирано Октомври 1, 2014 от Wayward 1 Цитирай
koksibg Публикувано Октомври 1, 2014 Публикувано Октомври 1, 2014 Има хаштаг #mtelgate Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
newabv Публикувано Октомври 1, 2014 Публикувано Октомври 1, 2014 "Кефи" ме как се разсъждава по балкански: всеки следващ модел на телефон е по-хубав, значи трябва да е по-скъп от предния (за времето на излизане)... Пък ония "балъци" от епъл да си ги обявяват всяка година на една и съща цена! Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
JVV Публикувано Октомври 1, 2014 Публикувано Октомври 1, 2014 Я колко арогантна служителка. iPhone не е за всеки. за това цената била такава 4 Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 1, 2014 Публикувано Октомври 1, 2014 Смешници, жалкото е, че отново ще има клиенти, което ще го купят точно заради цената, за да изпъкнат.. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.