apomarinov Публикувано Юни 12, 2010 Публикувано Юни 12, 2010 Е мисля че ме разбра, ако го пуснат 1.5-7 ще си го купя ама като цъфнат налъмите, дори и да имам парите. Цитирай
prodan1234 Публикувано Юни 25, 2010 Публикувано Юни 25, 2010 Само да знаете че BG itunes/app store има. Цитирай
anrito Публикувано Юни 25, 2010 Публикувано Юни 25, 2010 Здравейте колеги, Днес ми се наложи да ходя до М-тел за да си сменям плана за интернета и междудругото поразпитах за мълвата, която се носи, че те ще го пускат. Е, да ви кажа - в момента, в който заговорих на момичето за iPhone и то, неизчакало ме да се доизкажа, с пълна готовност ми потвърди, че в най-скоро време ще го пускат те! Даже ми спомена, че е трябвало да го пуснат още преди няколко месеца, но нещо се е объркало. Незнам дали да вярвам или не, но в интерес на истината мнооооого ми се иска това да е така!!! Ще видим какво ще стане след 2-3 месеца нали? :think: Цитирай
PL87 Публикувано Юни 25, 2010 Публикувано Юни 25, 2010 Аз мисля, че ще сме с августовската или септемврийската "вълна" от държави с iPhone 4. Цитирай
Anthony Публикувано Юни 26, 2010 Публикувано Юни 26, 2010 За Мтел няма големи надежди. Говорих с моя акаунт и ми каза, че уж преговаряли, ама няма нищо сигурно. Пускат микро сим карти заради iPad. Надяват се да могат да го продават с разни програми, както е с други марки ноутбуци в момента. Цитирай
Severus Публикувано Юни 26, 2010 Публикувано Юни 26, 2010 3G Micro SIM картите на Мтел са пуснати в продажба. Ето, какво пише на страницата им: http://mtel.bg/mobiltel/services/3g_micro_sim.php "1. Какви са предимствата на 3G micro SIM картата? Новата 3G micro SIM карта дава възможност да ползватe мобилен интернет с популярните таблети и смартфони, поддържащи новия микрочип стандарт. " Цитирай
trader Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 Днес по обяд ще ме чака една micro SIM карта в един от центровете на Mtel (едната карта я изрязахме успешно но втората се оказа малко по особена - предполагам, че може да се изрежат крайните крачета но реших да пробвам Мтелци). Може да не вкарват официално продуктите на Ябълката но поне ще са готови да ги посрещнат. Цитирай
wsgar3 Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 И аз като Anthony си говорих с нашия акаунт, за съжаление абсолютно същата информация: Преговаряли, но било трудно и в близките месеци да не се надяваме. Цитирай
apomarinov Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 3G Micro SIM картите на Мтел са пуснати в продажба.Ето, какво пише на страницата им: http://mtel.bg/mobiltel/services/3g_micro_sim.php "1. Какви са предимствата на 3G micro SIM картата? Новата 3G micro SIM карта дава възможност да ползватe мобилен интернет с популярните таблети и смартфони, поддържащи новия микрочип стандарт. " И понеже "популярните таблети и смартфони, поддържащи новия микрочип стандарт" са толкова много са сметнали да не напишат кои точно. Цитирай
Anthony Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 А ти какво очакваш? Да правят реклама на продукти, които не продават ли? Там, за разлика от теб, има хора, които мислят, а не само пишат. Цитирай
apomarinov Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 Е не може и без такива като мен. Цитирай
apomarinov Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 (редактирано) Имам предвид в света не тук във форума, спокойно Редактирано Юни 28, 2010 от apodjeki Цитирай
tenki6a Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 http://www.globul.bg/bg/iphone4_register.html Цитирай
PL87 Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Ооофф пак ще трябва да се разправям с тия измекяри. Цитирай
Anthony Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Е, то ако Мтел го пуснат, Глобул също ще го имат. Никой няма да им вземе правата, след като са инвестирали толкова. Просто ще се предлага от две компании, както е на много места по света. Цитирай
bobbyggx Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 (редактирано) Да го пущат по-бърже, без значение Мтел или Глобул, все в г...! П.П. Аз след разговор с познат от глобул, ми спомена септември, но явно насякъде слуховете са различни и хората просто налучкват. Редактирано Юни 29, 2010 от pe6o666 Цензура Цитирай
bboyg Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Да се надяваме, че ще тръгне поне малко конкуренция и ще се радваме на нормални цени Цитирай
trader Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Ето я микро сим картата на Мтел Както и сравнение на същата (ляво) и 3G нормална и перфектно изрязана нормална от Авелики (дясно) Цитирай
Severus Публикувано Юни 30, 2010 Публикувано Юни 30, 2010 Видно е, че микро сим-а ще се предлага само с договор. Цитирай
apomarinov Публикувано Юни 30, 2010 Публикувано Юни 30, 2010 Това си е ясно и без да се замисляш въпроса е за цените и отстъпките с телефона. Цитирай
Severus Публикувано Юни 30, 2010 Публикувано Юни 30, 2010 Според мен не е ясно. Даже допускам и да не го продават. А да е предназначено за техни клиенти, които се сдобият с iPad или iPhone4 да ги хванат с договор. Защото както винаги става, докато ги пусне Глобул, една голяма част вече ще са се сдобили от съседните държави. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.