Gregg Публикувано Септември 28, 2010 Публикувано Септември 28, 2010 (редактирано) neol23 аз днес го видях iPhone 4 16 GB, на цена 1950, като продавача твърдеше че дават на апарата 2 години гаранция Edit: В добавка апарата беше ФО (Според думите на продавача) Редактирано Септември 28, 2010 от Gregg Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 29, 2010 Публикувано Септември 29, 2010 За последен път напомням за естеството на темата!!! И...това в епъл.бг, всеоще е само анонс - цени и дати НЯМА! Цитирай
a.3 Публикувано Октомври 5, 2010 Публикувано Октомври 5, 2010 M-tel пуска на пазара iPhone вече напълно официално - виж тук http://twitter.com/MobiltelBG It's about time. Цитирай
alessandros Публикувано Октомври 5, 2010 Публикувано Октомври 5, 2010 Браво най-после !!!!!!! Цитирай
adept Публикувано Октомври 5, 2010 Публикувано Октомври 5, 2010 Официалното изябление е тук: http://www.mtel.bg/mobiltel/press.php?id=789 и там пише: В близките месеци М-Тел ... което значи, че точна дата все още няма ... Дори фирмата-майка (Телеком Австрия) беше обещала преди няколко години да пусне в Австрия iPhone, а това и до днес не е факт Цитирай
LUBECA Публикувано Октомври 5, 2010 Публикувано Октомври 5, 2010 Бравос... Ако това стане факт, ще е хубаво! Съдейки по изявлението на А. Майерхофер- шевчето на Мтел от преди известно време, може и да е с доста конкурентни цени и програми спрямо Глобул. Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 5, 2010 Публикувано Октомври 5, 2010 Днес ми звънна акаунт менаджера, за да ми съобщи хубавата новина, но не се ангажира със срокове и цени. Все пак е нещо. Извън тази тема: Един приятел днес му предложили подарък iPhone 3GS подарак. (Вероятно за преподписване на договор) Цитирай
morfei Публикувано Октомври 5, 2010 Публикувано Октомври 5, 2010 @ baronbg, ама от Мтел ли тоя подарък или от другия оператор. И за колко карти става на въпрос 10-20 предполагам. Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 5, 2010 Публикувано Октомври 5, 2010 От Другия оператор(само те предлагат този телефон в момента). Незнам колко са картите, но мога да попитам. Цитирай
drinchev Публикувано Октомври 7, 2010 Публикувано Октомври 7, 2010 Току що бях до офиса на МТел да си взема microSIM-a за iPad-а и човека ми каза, че ще имат iPhone 4 до 3 месеца и ще гледат да са конкурентни в цените. Аз от там ще чакам, дано има оферта за стари абонати Цитирай
sapiora Публикувано Октомври 8, 2010 Публикувано Октомври 8, 2010 До колкото ми е известно, оферти ще има само за нови абонати или на такива, на които им изтичат договорите. Цитирай
tonygti Публикувано Октомври 8, 2010 Публикувано Октомври 8, 2010 Да, те и сега Мтел имат такава традиция - с нови планове могат да бъдат абонати, на които им остават по-малко от 3 месеца до края на договора или за нови абонати. Цитирай
bgdn Публикувано Октомври 8, 2010 Публикувано Октомври 8, 2010 МТел поддържат този слух от години. И всеееки момент ще предлагат телефоните и винаги в бъдещето. И ние тръпнем в очакване. Все още. Напомня ми на надписа в едно заведение: "В заведението се пуши през ден. Днес - не, утре - да". Цитирай
sapiora Публикувано Октомври 9, 2010 Публикувано Октомври 9, 2010 Да прав си, но никога до сега не са го публикували официално на страницата си и никога до сега, като звънна на *88, не са ми отговаряли: "Да. Ще го пуснем до няколко месеца.". Цитирай
dimple Публикувано Октомври 18, 2010 Публикувано Октомври 18, 2010 Нова клюка - Пускане в продажба: другата седмица! източник: М-Тел 1 Цитирай
LUBECA Публикувано Октомври 18, 2010 Публикувано Октомври 18, 2010 Прочете го някъде ли, или ти го казаха? Цитирай
alessandros Публикувано Октомври 18, 2010 Публикувано Октомври 18, 2010 Едва ли, но дано е вярно! Имам приятел, който работи там и е на висока позиция, та от него знам за коледа. Цитирай
petsata Публикувано Октомври 20, 2010 Публикувано Октомври 20, 2010 (редактирано) "В близките месеци М-Тел, част от Телеком Аустрия Груп (VSE: TKA, OTC US: TKAGY), ще предложи на своите клиенти iPhone 4 – най-тънкия смартфон в света, който притежава дисплея с най-голяма резолюция. Освен в България, Телеком Аустрия Груп ще предлага устройството и в Австрия и Хърватия" Редактирано Октомври 20, 2010 от alxx Цитирай
anrito Публикувано Октомври 20, 2010 Публикувано Октомври 20, 2010 @petsata Е добро утро! Както казват тук - откри топлата вода! Цитирай
Severus Публикувано Октомври 20, 2010 Публикувано Октомври 20, 2010 http://www.mtel.bg/iphone/index.php? Цитирай
LUBECA Публикувано Октомври 21, 2010 Публикувано Октомври 21, 2010 Мдааа, това вече си е нещо Хайде сега, всички неверници да си посипят главата с пепел Цитирай
amaret0 Публикувано Октомври 21, 2010 Публикувано Октомври 21, 2010 Явно си правят проучване хората с тоз линк на Ментел.... както Глобусци пуснаха подобен линк 3 месеца преди официално да го пуснат "на пазара" в БГ. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 21, 2010 Публикувано Октомври 21, 2010 А неверници едва ли е имало. Не вярвам някой да не се е надявал. Просто всичко до сега си беше предположения. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 21, 2010 Публикувано Октомври 21, 2010 Интересно ми е:какво толкова тръпнете? Фо така и така се продава в България, а ментел 100% няма да изпуснат да намажат от цените за ФЗ с договор. Нали не очаквате да видите цени под 1000лв с 20лв такса? Или "неограничен" нет? Законите в страната са врата в полето и няма оператор, който да не се възползва да скубе колкото може и както може - всичките са един дол дренки. От 2005-а слушам за изисквания на ЕС, които щели да намалят главоломно цените за разговори. Е, намаляха - преди 32-36ст към всички оператори (масовите планове на 3-те оператора), сега - 24 - 29ст. "Голямо" намаление за 5 год., няма що. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.