bronc Публикувано Юни 22, 2010 Публикувано Юни 22, 2010 Фонетиката я е хванала липсата май Иначе съм доста доволен от 4.0. Цитирай
chris4o Публикувано Юни 23, 2010 Публикувано Юни 23, 2010 При мен в Keyboards в Bulgarian има:Software Keyboard Layout - Bulgarian (това е винаги избрано) Hardware Keyboard Layout - Bulgarian - Bulgarian - Phonetic Но което и да избера - все няма фонетика, а е на БДС... Не съм пробвал и не знам дали така би станало, но вече при клавиатурата вместо да натискаш глобусчето, като го задържиш ти излиза някакво меню с езици.. Пробвай дали оттам няма да се появи фонетиката? Just a guess. Цитирай
Grievous Публикувано Юни 23, 2010 Публикувано Юни 23, 2010 И как ще се появи фонетика, като я няма. Това със задържането е направено за улеснение ако си добавил три или четири езика за писане. Просто задържаш и от първия отиваш на последния без да тапваш 3-4 пъти. Цитирай
mupo Публикувано Юни 23, 2010 Публикувано Юни 23, 2010 При мен в Keyboards в Bulgarian има:Software Keyboard Layout - Bulgarian (това е винаги избрано) Hardware Keyboard Layout - Bulgarian - Bulgarian - Phonetic Но което и да избера - все няма фонетика, а е на БДС... Като прочетете удебеленото трябва да се досетите, че става въпрос за подредбата при вързана хардуерна (истинска) клавиатура. Както знаете в 4.0 има възможност за връзване на bluetooth клавиатура. Приемете го, засега в 4.0 имате възможност да пишете само на БДС без използването на допълнителна клавиатура. Цитирай
Пресиян Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 Здравейте хора, аз като лаик искам да попитам няма ли някакъв вариант да се направи от старата вградена фонетика която беше на 3.1.3. Просто да се подмени файла или файловете не знам точно. Някой по разбиращ да каже. Или някой знаещ английски да драсне един мейл до ейпъл за проблема - може и да ни обърнат внимание като и без това вече я имат тази подредба в стария фирм. Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 http://bgiphone.com/showthread.php/6341-Предложение-за-дарение-в-подкрепа-на-iPhonetic-за-iOS-4 Цитирай
rainrover Публикувано Август 12, 2010 Публикувано Август 12, 2010 Аз имам такъв въпрос - възможно ли е iPhonetic да се раздели на три отделни пакета - един с БГ локализация и клавиатури и още два с бъндълите съответно за МТел и Вивател. Идеята ми е, че Влад може да работи колкото е нужно по локализацията за iOS 4, но ако бъндълите са съвместими може да ги пусне още сега. Цитирай
Grievous Публикувано Август 12, 2010 Публикувано Август 12, 2010 И защо ти е нещо на което има алтернатива (MakeItMine)? Цитирай
Alxx® Публикувано Август 12, 2010 Публикувано Август 12, 2010 Също така, в сидиа има пакет, който маха signature check-a на бъндълите - т.е. можеш да ги едитваш както ти е кеф. Я попрочети малко в предните страници. Цитирай
matrix4o Публикувано Май 7, 2011 Публикувано Май 7, 2011 Нещо не иска да се свали :? В Сидия пише Downloading OpenSSL и след това POSIX: connection reset by peer 4 пъти и не става... Някакво решение ? Или от някъде дръгаде да я инсталирам Цитирай
July Публикувано Март 18, 2015 Публикувано Март 18, 2015 Здравейте, имам iPhone 2, джейнат, с 3.1.2. Ресторнах го и сега не мога да си намеря iphonetic. Дали още съществува ? Цитирай
cezare Публикувано Март 18, 2015 Публикувано Март 18, 2015 Здравейте, имам iPhone 2, джейнат, с 3.1.2. Ресторнах го и сега не мога да си намеря iphonetic. Дали още съществува ? Инсталирай си репото. Цитирай
pstamov Публикувано Декември 10, 2016 Публикувано Декември 10, 2016 Здравейте. Някой дали може да ми даде линк за сваляне или изпрати деб файла за инсталиране, защото репото вече не работи и линка за файлът от първата страница също. За iphone 2g 3.1.3 ми е телефона. Благодаря предварително. Цитирай
pstamov Публикувано Декември 23, 2016 Публикувано Декември 23, 2016 @ Aveliky Благодаря много за файла. Весели празници на всички. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.