Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iOS 5 налична!

Recommended Posts

Публикувано

Работи вече.

• Отговори 515
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

42

• Alxx®

26

• Grievous

23

• Pe6o666

23

Публикувано

Аз накрая ъпдейтнах директно с restore, не с shift+restore. Попитаме дали да направи рестор и след това ъпдейт дадох му Да и всичко мина по мед и масло! Сега реших да му дам да ресторне от последния ми бекъп, вместо setup as new и в момента ми показва, че е с новия софт и качва всички apps, надявам се да няма проблеми!

Публикувано (редактирано)

Най-безпроблемния бекъп/ рестор/ъпдейт...Само от АйТюнс..Без грешки,без НИЩО!Бях на 4.3.3+Джейл-до->5!-- Работи страхотно!Въпреки това Ще я джейлна tethered когато излезе само заради къстъм-темите,шрифтовете и локскрийна!Само добри думи обаче за всичко като цяло!Доста нови неща,99%полезни и подобрени отвсякъде..............

Редактирано от krstankov
Публикувано

Това устройва ли те? ;)

a2b9c635db6a9f49.PNG dfeaba04d38cb8b1.PNG 7d39e2911bcd4e3b.PNG 78784f77b48d4f45.PNG

Дали ще стане ръчен бекъп на смс-ите и бележките и всичко като се заменат файловете? От 4.1 към 5

Публикувано

При мен може да се каже, че всичко мина като по вода, но след като обнови до 5.0 не мога да получавам съобщения и като влезна в messages ми излиза надпис "Your SMS mailbox is full. New messages cannot be received until you delete some messages." което разбирам съвсем ясно какво означава, но ми е доста странно... Някой да е срещал проблема?

Публикувано

Да си връщал ръчен бекъп? Триеш всичко, рестарт, пишеш смс, рестарт, връщаш.

Публикувано

Дам точно така го правя. Явно са въвели някакво ограничение на броя на съобщенията които имаш в телефона :(

Публикувано

Да попитам с sn0wbreeze v2.8b8 мога ли да си направя къстъм на 5.0 и кой приложения работят на новия FW? Мерси! :)

Публикувано

Виж си хоста.

Аз днес ресторнах без никакви грижи!

Публикувано

Много Благодаря!!! Беше Ай Пи-то на саурик.

Публикувано

Моля някои за съвет. С 3Gs съм. Сложих си iOS5 с помоща на sn0wbreeze. Всичко мина перфектно... само че имам проблем с Cydia. Иконата си е нормална, не е бяла. Проблема е че ме исфърла при всеки опит когато искам да я пусна. Моля някои да каже как да се справя с този проблем. Благодаря предварително.

Публикувано

Направи повторен джейл, като махнеш отметката на Cydia и сложиш тази на Just boot tethered right now.

Публикувано

Да и нема да те "исфърла" :blink:

Публикувано

Не стана :( дали щото зададох Къстъма? или трябва оригиналния фирмуер?

Публикувано

Оригинала пробвай, къстъм никога не съм задавал...

4ка 4.3.5 с тетър, нито рестор, нито ъпдейт, не мога да erase all contents and settings(сигурно заради тетъра). Дава ми какво ли не - 3000/3002/1600/...isnt eligable... идеи?

Едит: Същото нещо и при айпада, дава си 3002 и не му дреме. :anime3:

Редактирано от apodjeki
Публикувано

Не знам аз ли нещо съм ослепял ама не намирам на iPad никъде multitouch gestures,а пък така съм свикнал с тях.Уж трябва да са в settings - general ама юок.

Публикувано

Не знам аз ли нещо съм ослепял ама не намирам на iPad никъде multitouch gestures,а пък така съм свикнал с тях.Уж трябва да са в settings - general ама юок.

Активира се от Cydia или с Redsn0w.

Ще почакаме малко.

четох юзер гайда за ios5 на iPad и там точно си пише,че се активират от settings,затова питам.

Редактирано от matsan
Публикувано

В нета пише, че са го оскубали от iPad 1. Оставили са го за iPad 2.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...