Aveliky Публикувано Януари 15, 2012 Автор Публикувано Януари 15, 2012 Този линк дето сега си дал не води до никъде. Цитирай
Wayward Публикувано Януари 15, 2012 Публикувано Януари 15, 2012 На мен това ми показва в extra features на филма.Искаш ли шот Цитирай
Aveliky Публикувано Януари 15, 2012 Автор Публикувано Януари 15, 2012 Или ти ръчно си го направил, или не си синхронизирал още от предишната промяна на филма. Нали преди това филма беше без вградени субтитри. А между другото някой беше изтрил актьорите от филма. Цитирай
Wayward Публикувано Януари 15, 2012 Публикувано Януари 15, 2012 Ами сега се оправи линка,но когато направих шота дадох синхронизация.Може да се бави нещо. Цитирай
BANNN Публикувано Януари 16, 2012 Публикувано Януари 16, 2012 Ако мога да помоля за добавяне на филма The Shawshank Redemption Цитирай
vendes Публикувано Януари 17, 2012 Публикувано Януари 17, 2012 (редактирано) Здравейте от Мадрид (Испания).Защо не мога да отворя с който и да е Плеар или Браузер линковете!!?data.bg като Сайт го отварям но търсачката НЕ ми работи?Дали нямам рестрикции от оператора?Има ли възможност за изпозване на друг FTP сървър (външен) или не?Ще бъде много жалко ако не успея да подкарам нещата.. Помогнете .Поздрави Редактирано Януари 17, 2012 от vendes Цитирай
Aveliky Публикувано Януари 17, 2012 Автор Публикувано Януари 17, 2012 За този проблем се обърни към дата.бг. Те слагат забрана за теглене извън БГ. Цитирай
PinochetBG Публикувано Януари 18, 2012 Публикувано Януари 18, 2012 Привет, от вчера се опитвам да ъпдейтна листата, но след като стигне до 184 заглавия спира и казва, че не може да зареди заглавията. Някой има ли същия проблем? С май мууви про съм на айфон 4 с последната версия на софта. Някакви идеи? Няколко пъти деинсталнах програмата, но все същото... Цитирай
Aveliky Публикувано Януари 18, 2012 Автор Публикувано Януари 18, 2012 Нормално е след като всеки бара където не му е работа. И при мен е така. Влез в настройки и на Cover size го нагласи на (~50kB). Полсе дай пак синк. Някой е изтрил над 300 актьора. Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Януари 18, 2012 Публикувано Януари 18, 2012 Явно не оценяват трудът ти и си правят каквото си искат. Щом ще е така, знаеш какви мерки трябва да предприемеш. Знам, че това няма да се понрави на обикновените потребители, но нека се научат да не бутат, където не им е работа. 6 Цитирай
zdravko hristov Публикувано Януари 18, 2012 Публикувано Януари 18, 2012 Щом има злонамерени потребители, които превишават правата си, и не оценяват труда на Aveliky,- аз предлагам да се вземат сериозни мерки по отношение на всичко това, Макар и да съм обикновен потребител на мен също няма да ми се понрави, но явно няма друг начин. Не зная на кои му пречи, и на кои му доставя удоволствие да прави всичко това. Не вярвам да е от незнание по отношение на приложението, защото има доста обширна тема за работа с него. Много съм нервиран, защото най-много мразя да не се уважава труда на човек. Труда, които е положил Aveliky е наистина много голям, и според мен всеки от нас трябва да се замисли над това. 2 Цитирай
Wayward Публикувано Януари 18, 2012 Публикувано Януари 18, 2012 Забелязах,че Fast Five е проблемен.Качеството е добро,но се получава едно размазване Цитирай
Aveliky Публикувано Януари 19, 2012 Автор Публикувано Януари 19, 2012 Не е проблемен филма, проблемен ти е нета. По високо качество е и явно не ти стига нета. Цитирай
Wayward Публикувано Януари 19, 2012 Публикувано Януари 19, 2012 Ами не съм сигурен,защото го изтеглих и имаше същия проблем.В мен може да е проблема,но не е нета Цитирай
Aveliky Публикувано Януари 19, 2012 Автор Публикувано Януари 19, 2012 От телефона не ми дава проблем, гледа си се перфектно. Свалих го на компа и пак няма проблем. Явно проблема си е в твоята кошница. Колко и да си затварям очите вече ми писна. Много искам всички да се възползват от екстрата за, която се трудя много. Два дена имах неотложна работа и дори не съм пускал приложението. Преди малко се прибрах и веднага добавих една поръчка. Не се изненадах, когато пуснах програмата и тя ми каза, че има промени, които трябва да направи. Промени 9 неща, изтри няколко актьора и може би още бели, но за съжаление няма как да ги видя кои са, за да ги поправя. Правя последно предупреждение! Колкото и да ми е неприятно, при следваща направена промяна, която не е от мен, ще сменя паролата и го пускам само за VIP потребителите. 2 Цитирай
zdravko hristov Публикувано Януари 19, 2012 Публикувано Януари 19, 2012 Може ли към колекцията да се добавят всички части на Полицейска академия, мисля че бяха 5. Цитирай
Aveliky Публикувано Януари 19, 2012 Автор Публикувано Януари 19, 2012 Да, може, ще ги добавя, но да знаеш, че са 7 Цитирай
zdravko hristov Публикувано Януари 19, 2012 Публикувано Януари 19, 2012 Отдавна не съм ги гледал и съм забравил. Благодаря много! Цитирай
Aveliky Публикувано Януари 19, 2012 Автор Публикувано Януари 19, 2012 Всичко е конвертирано и качено. 2 Цитирай
sarmak Публикувано Януари 20, 2012 Публикувано Януари 20, 2012 А ще може ли да се качи "От нищо нещо" Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.