Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Проблем с iMessages

Въпрос

Публикувано

Здравейте,

Използвам IPhone 3GS - IOS 5.0.1 jail/unlock - всичко ми изглеждаше да работи нормално до вчера.

Проблемът е че не мога да подкарам IMessages. Опитвах да сменя регистрацията, опитвам се да изпратя съобщение както в БГ така и в други страни изобщо не става. Избирателно ми показва един път в синьо друг път в зелено един и същ контакт.Когато се опитвам да изпратя на син контакт ми изписва (not delivered). Контактите са със Iphone - IOS 5 и нагоре така че не от тях. Пробвам както през Wi-Fi така и през 3G.

Друг проблем който забелязах е че от вчера не получавам notification-и от Viber да речем а от други приложения получавам което е много странно.

Благодаря Ви предварително,

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Има ли размърдване относно проблема ?

• 0
Публикувано

При мен на Глобул работи . Но в началото на седмицата не можеше да се свърже . Сега и фейс тайм работи също .

• 0
Публикувано (редактирано)

От снощи и при мен нa 4-ka на МТел тръгна. Може би проблемът е решен.

Редактирано от shemesh
  • 0
Публикувано

Да,и при мен сега тръгна на четворката мтел ;)

• 0
Публикувано

Имам много дразнещ проблем с imessage. Нещо започна на всеки рестарт (и не само) да ми изкарва съобщението за активиране, в което се казва, че оператора ще ме чарджне за смс-а за активация. При някой случвало ли се е? Искам на телефона да получавам imessage насочени към номера ми, а на мак-а само тези насочени към имейла ми (apple id). Като цяло нещо се бъгва и "забравя" предпочитанията ми..

• 0
Публикувано
Искам на телефона да получавам imessage насочени към номера ми...

А може ли да се насочат към тел. номер ? Мислех само към мейл може.

• 0
Публикувано

може към телефонен номер. settings/messages send & receive, кликваш там и трябва да ти покаже маркирани и телефоният номер и имейл адреса

• 0
Публикувано

Разбира се, че не ми показва тел. номер. Толкова съм го гледал и днес пак го погледнах. Ако искаш шот ще вдигна.

Показва ми ID на Apple, отдолу двата мейла, които съм сложил, под тях да цъкна за въвеждане на нов мейл адрес и най-отдолу с кой мейл да започва чата да кажем.

• 0
Публикувано

Значи не е активирано. Офф/он, ще те чарджне пак и евентуално ще тръгне. Може твоят оператор да има ядове с активацията.

• 0
Публикувано

Виж в settings/phone/my number дали ти има номера

• 0
Публикувано

И аз съм нещо с проблем, на мен ми показва номера, но стои прозрачен и не ми дава да му сложа отметка :(

• 0
Публикувано

Аймесидж офф/он и ще опиташ наново да го активираш. Не е активирана услугата за номера.

• 0
Публикувано

Моля за помощ изтрих от bar/mobile/keyboard файловете и сега като подкарвам imessgae и постоянно ми дава грешна парола и потребителско име а съм сигурен че не греша, какво ли не пробвах. Някой ако може да ми услужи с неговата папка keyboard да пробвам?

Sent from my iPhone 4s(6.1.2) Jailbroken using Tapatalk 2

• 0
Публикувано

Първо, папката не се намира там а във var/mobile/Library и второ, аз лично в нея имам една шепа .plst файлове с думичката license. Как мислиш да стане? Ако знаеш - слушам те.

• 0

Има един файл userdictionary...plist който го изтрих той ми трябва понеже не се създава по вече а го изтрих и предполагам че е от него - и към wifi не иска да ме върбе все ми казва грешна парола и потребителско име!

Затрих пет файла сега имам три трябват ми другите два всичко нез лицензите!

Sent from my iPhone 4s(6.1.2) Jailbroken using Tapatalk 2

Редактирано от simba4
  • 0
Публикувано

Не мисля, че ще ти е от полза чужд файл. При мен например, споменатия плист го няма изобщо.

• 0
Публикувано

Еми навсякаде не приема пароли и ресторнах, майната му на джейла така също съм добре :) с 6.1.3 , чакам 7 :))))

• 0

wow ресторнах току що и още в началните екрани след активацията и след като се логнах с ID, заедно с мейлите за imessage ми излезе и телефонният номер.

Като запали телефона и влязох в настройките гледам, че ми излезе и телефонният номер, супер, не че знам как се използва. Не знам преди защо не съм го имал така и не ми е излизал.

едит: Като влязох за първи път в settings/messages и за send & receive имаше само 2, но след като цъкнах там влязох вътре и се появи тел. номера дори маркиран и отдолу и след това за settings/messages/send & receive вече пише 3 - тел. номер и два мейла :guitarred:

Редактирано от iPhoneman
  • 0
Публикувано

Alxx® Опитах много пъти с офф/он, ама не става и после ей така от самосебеси стана, и сега забелязах, че за да пратя iMassage на някой трябва и неговия да е активиран, иначе си прощам обикношен смс с кинти. Сигурно сам за себе си откривам топлата вода и повечето си го знаят, ама аз да си кажа.

• 0
Публикувано

Как някой да получи iMessage, ако не му е активиран или е с по-ниска iOS? :smile:

• 0
Публикувано

Т'ва реторичен въпрос към мен ли е arm11?

• 0
Публикувано

Не бе пич, аз малко съм се пообъркал, мислех си, че аз мога да си пращам iMassages ей така free дори отсрещния човек да няма активирана такава екстра. Щото се използва тел.номер и рабира се интернет достъп, даже мислех, че и на дядо ми мога да си му цъкам смс-чета ей така ( на дядо ми телефона е нокия с фенерче). Хахаха.

• 0
Публикувано

Пич ;) Все пак за да няма недоразумения... Отсреща трябва да е iPhone, подържащ услугата и тя да е активирана...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...