Alxx® Публикувано Януари 21, 2016 Публикувано Януари 21, 2016 Не знам от какво си се наплашил, но аз съм доволен. Най-вече се радвам на факта, че не са преекспонирани цветовете както при цамцунг. Амбилайтът е прекрасен(преди се надсмивах на тая екстра, но сега пея друга песен), работи добре и дай Боже достатъчно дълго да изкара. Искрено ме дразни само бавната смяна на каналите, всичко останало е ок - функциите и приложенията летят. П.С. Забравих - 3D е Цитирай
dedra1 Публикувано Януари 21, 2016 Публикувано Януари 21, 2016 Чудя се, трябва ли да има стена зад телевизора, или не е задължително, за да има ефект от амбилайта? Цитирай
johnnybravo Публикувано Януари 21, 2016 Публикувано Януари 21, 2016 Задължително е да има стена и е добре да е светъл цвят. Цитирай
algor Публикувано Януари 21, 2016 Публикувано Януари 21, 2016 Най-вече се радвам на факта, че не са преекспонирани цветовете както при цамцунг. Бацко, че са малоумни Самсунг вярно е, ама и ти се цепиш вече принципно, а не дефакто. Виждал си у нас 55-цата и 65-цата после (за втория не съм сигурен) и не знам откъде го измисли това с преекспонирането на цветовете. Гледал съм Филипс 4 години и след това 8 години Самсунг (2 години имах и двете марки - единия в спалнята, а другия в хола) и безпристрастно мога да изкажа мнение, че за мен лично Самсунг е марката, която ми пасва повече. Което не прави Филипс лоша марка, разбира се и най-вече е въпрос на вкус и възприятие на дадения човек. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 21, 2016 Публикувано Януари 21, 2016 Няма кой да извади картина като на Самсунг, за съжаление! 1 Цитирай
pepo1919 Публикувано Януари 21, 2016 Публикувано Януари 21, 2016 Кажете и една добра дума за LG! Цитирай
kawabiker Публикувано Януари 21, 2016 Публикувано Януари 21, 2016 Бацко, че са малоумни Самсунг вярно е, ама и ти се цепиш вече принципно, а не дефакто. Виждал си у нас 55-цата и 65-цата после (за втория не съм сигурен) и не знам откъде го измисли това с преекспонирането на цветовете. Гледал съм Филипс 4 години и след това 8 години Самсунг (2 години имах и двете марки - единия в спалнята, а другия в хола) и безпристрастно мога да изкажа мнение, че за мен лично Самсунг е марката, която ми пасва повече. Което не прави Филипс лоша марка, разбира се и най-вече е въпрос на вкус и възприятие на дадения човек. Аз съм връщал 2 филипса в магазина и накрая измъкнах един самсунг и се родих. Не съм и единствен - приятел взе филипс , прибра се за 5 минути и айде в магазина обратно за нов избор . Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 21, 2016 Публикувано Януари 21, 2016 Кажете и една добра дума за LG! Имаш я! 2 Цитирай
Monro Публикувано Януари 21, 2016 Публикувано Януари 21, 2016 Ще те питам С какъв тв си ? Можеш ли да ми изпратиш линк (може и на ЛС) към някакво 3д съдържание със субс (не много голямо), за да го сложа на флашка и утре да ходя да тествам, което съдържание със сигурност е ок. Цитирай
pepo1919 Публикувано Януари 21, 2016 Публикувано Януари 21, 2016 Същото и при мен. Ако не знаех, че е 4К, щях да си мисля, че е нормален фул йд тв. Но като си пусна 4к от тубата... Все едно си там! Питай ме дали не стриймвам фулл ХД през Коди!? Върви си без грешка на Филипс! Уточнете се,за HD или 3D става въпрос! Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 22, 2016 Публикувано Януари 22, 2016 , ама и ти се цепиш вече принципно, а не дефакто. Остротата на картината не оспорвам, но твърде ярките цветове ми дразнят зрението. Може да е заради главата, знам ли, но "на вкус и цвет - товарищи нет", нали? 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 22, 2016 Публикувано Януари 22, 2016 Всички съвременни телевизори имат ръчни профили за настройка, така че всичко опира до калибрация. На моето ЛГ съм му направил един профил за филми вечер на загасени лампи, а отделно ползвам Game за конзолата и Eco (леко пипнат) за телевизия. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Monro Публикувано Януари 22, 2016 Публикувано Януари 22, 2016 Добре де, пак тествахме 3D на филипса и не се случва. 1. Опитваме през youtube приложението, там опциите за 3D не са активни въобще! 2. С флашка пускаме 3D клипче настройваме го едно до друго и гледаш ама е някак размазано кофти е много, същото клипче го пускаме на другите марки TV и върви и 3D то е супер. Отвориха още един филипс от кашона и при него е същото... Цитирай
Monro Публикувано Януари 22, 2016 Публикувано Януари 22, 2016 3D е, пускаме 3D клип в ютуб и влизаме в опциите за избор на 3D, но стоят неактивни. А от флашката като пуснеме клип 3D има ефект на 3D но е размазан някакси го виждаш че не е както трябва. Е продавачите почнаха да ме убеждават че колко пък често ще гледам 3D и как те са гледали първите 3 дни само... Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 22, 2016 Публикувано Януари 22, 2016 Извини ме за тъпия въпрос, но очилата слагаш ли 1 Цитирай
Monro Публикувано Януари 22, 2016 Публикувано Януари 22, 2016 кои очила бре? Тези за компютър ли Цитирай
jh_ivanov Публикувано Януари 22, 2016 Публикувано Януари 22, 2016 Абе вуйчо ти да си чувал че 3Д се гледа с очила повечето които са включени в комплекта на 3Д телевизора. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 23, 2016 Публикувано Януари 23, 2016 Ама е размазано иначе. Че и продавачите гледали 3д само в началото... П.С. Монро, не съм се прибирал да погледна точния модел, после ще ти пиша. Цитирай
Monro Публикувано Януари 24, 2016 Публикувано Януари 24, 2016 (редактирано) след майтапа за очилата сега сериозно ще опиша обстановката, за да стане по ясно какво имам предвид. 3Д клипчето е на флашка, клипчето е рекламно на телевизори LG, в което има един пич който размахва една шпага, която излиза от екрана. При филипса шпагата в края (на острото) е много размазано сякаш двата образа не са се съединили. Същото го гледаме на други марки ТВ и там шпагата си е с фокус и можеш да видиш и върха и. Има и един бейзболен мач и хвърчат топки, които на филипса са поразмазани, а на другите са в идеален фокус. На терена има зелени дървета, които са размазани също, на филипса, а на другите са ок. Изобщо ти създава едно чувство на неприятност-дискомфорт. Много странна работа Редактирано Януари 24, 2016 от Monro Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 30, 2016 Публикувано Януари 30, 2016 (редактирано) Имам едно LG с WebOS,което не бях пускал 2-3 месеца,че е на морето!Ъпдейтнали са софтуера и смея да кажа,че доста са се постарали!Бях скептично настроен,но ако сега избирам,може би пак от тази марка ще взема.И това SS IPTV от тяхния стор работи перфектно!За подобна телевизия превъзхожда Kodi.Падащи менюта са сложили...барнато е.Абсолютно не съм специалист по телевизори,но определено се работи много приятно вече Редактирано Януари 30, 2016 от gogi6 2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 12, 2016 Публикувано Февруари 12, 2016 Би ли споделил стойностите на отделните профили да си поиграя - обичам да тествам. Сори за огромното забавяне.. За всеки модел са различни настройките и дори тогава нещата пак варират до бройка Google точният модел на твоя телевизор + calibration settings или нещо от сорта. Имай предвид, че за различни дейности са различни настройките. Затова са профилите - имаш един за филми на загасени лампи, един за на светло, един за игри, един за телевизия и т.н. На първо време си направи този за филми на тъмно (по-жълтеникав и блед на пръв поглед, но много щадящ очите и вглъбяващ в атмосферата). За другите дейности ползвай вградените профили, като можеш да пипнеш нещо леко по твое предпочитание. 1 Цитирай
arm11 Публикувано Април 14, 2016 Публикувано Април 14, 2016 От вчера, днес и утре има доста сериозни намаления в ТМ, може да се възползвате. Цитирай
gogi6 Публикувано Април 21, 2016 Публикувано Април 21, 2016 В това се загледах Някакви отзиви? Цитирай
algor Публикувано Април 21, 2016 Публикувано Април 21, 2016 А бе тва Сони що ми се чини, че е нов модел и с новите дистанционни (с гласово управление ли беше или нещо такова)? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.