Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Това заслужават-след "силната" подкрепа,която оказаха на Лудогорец-Левски.

Нека ги стопля загубата на някой отбор,след като не могат да се зарадват на победа на техният отбор.

• Отговори 2,6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Asen_77

335

• BulgarianSS

259

• hidalgo

217

• asen4o0

196

Публикувано

Еййй, е т'ва е омразата. Радвате все едно сте влязли в ШЛ (въпреки че не знаете какво е това чувство), а забравяте че сте 3-ти с почти нулеви шансове за титла.

В момента и Левски и цска са в трагично състояние, така че да се радваш, че отбора ти е победил осакатен Левски е смешно.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

И какъв ти е кефа,като напишеш ЦСКА с малки букви леФскарче???

Sent from my iPhone

Публикувано

От телефона не е много удобно да цъквам всеки път "shift".

Щом е такъв проблем за теб - ЦСКА.

Доволен?

Публикувано
Еййй, е т'ва е омразата. Радвате все едно сте влязли в ШЛ (въпреки че не знаете какво е това чувство), а забравяте че сте 3-ти с почти нулеви шансове за титла.

В момента и Левски и цска са в трагично състояние, така че да се радваш, че отбора ти е победил осакатен Левски е смешно.

На твое място не бих си и помислил да споменавам ШЛ,че там бяха едни рекорди:))))

Публикувано

А участието на ЦСКА (с главни букви) също беше рекорд, нали? Забравих, те не са участвали.

Иначе, имало е и отбори с по-лоши (или сходни) резултати, дори и тази година (Андерлехт и Марсилия).

Публикувано

Асенчо,тъп ли си или мислиш,че си интересен!

За Барселона се "кротна",тук явно ще ти е по-трудно.За този сезон остава само още един мач,ще го преживееш.

Това от телефона.....

Sent from my iPhone

Публикувано

Асенчо,10 точки назад не успявам да гледам.

Вие на кое място сте,че ми е интересно.

За ЦСКА,който в началото на сезона имаше 5 играча на кръст мисля,че третото място е успех.

Пък вие си решавайте проблемите.

За евроуспехи точно вие не говорете,моля.

#извинете се

За Лудогорец-Лацио

Публикувано (редактирано)

Някъде да съм казал че Левски заслужават нещо по-добро?! Казах само, че сте смешни да се радвате за това. В отбора на Левски са останали само алчни лица (защото това не са футболисти), играещи само за пари. Също така, никъде не съм казал че сме по-добри от ЦСКА (отново с главни букви).

Това че съм спрял да пиша за Барселона, не значи че ги ненавиждам по-малко. Те също са в криза, за това и не пиша. На всеки отбор се случва да играе зле, обаче феновете на един отбор в криза да се подограват на друг такъв отбор е смешно.

Сега отново на темата за Барселона, продължават си с типично техните изяви (не казвам че те са виновни за това), а именно да печелят с помощ от съдията.

Редактирано от asen4o0
Публикувано

Главните букви ме радват-не било трудно.

Sent from my iPhone

Публикувано

Ехееее, каква е тази злоба, какво е това нещо...тцтцтц?!?! Типично българска черта...за съжаление!

Публикувано

Питай Асенчо.

Sent from my iPhone

Публикувано

Айде сега, като малките деца. Кой започна спора?

Публикувано

Асенчо, не, че нещо, ама:

ЦСКА (абревиатура от Централен спортен клуб на армията, изговаря се цѐ сѐ ка̀) е български футболен клуб от София. 31 пъти е шампион на България, носител е на 19 Купи на България и 4 Суперкупи. Двукратен полуфиналист за КЕШ, 1 път полуфиналист за КНК. Играе мачовете си на стадион „Българска армия“. Това е най-успешният български футболен отбор на всички времена.[1] ЦСКА заема 60-то място, най-предно от българските представители, в класацията за най-добър отбор на Европа за 20-ти век на Международната федерация за футболна история и статистика

Кольо, за история ли ще си говорим?

Гога, влезте първо там и после говори. ;)

П.П. Има разлика м-у КЕШ и ШЛ.

Редактирано от asen4o0
Казвам се КОЛЬО!
Публикувано

Еми за история не искаш да говориш,за настоящият момент не искаш....

Да говорим за бъдещето освен?

Какво очаквате от двата софийски "гранда" за вбъдеще?

Публикувано

Браво Асенчо,кажи сега нещо и за БКП,КПСС и ще те "разбера правилно".Само гледай да не те усетят,че чатиш по това време.

Sent from my iPhone

Публикувано

Абе хора, какво провокира тази злоба у Вас? Като вълците сме...за това нацията ни е на този хал! Това ли е най-важното в тази скапана държава?! (риторичен въпрос)

Спортната злоба е присъща за спортистите на терена, корта, пистата и т.н., а човешката, тук ли и е мястото???

Бъдете хора !

Някои хора не искат да признаят, че ЦСКА не са това което са били и злобеят срещу Левски. Аз приключвам с този безсмислен спор.

П.П. Гога, това е единствения начина за някой от двата отбора да вземе трофей както е тръгнало.

Редактирано от asen4o0
Публикувано

И двата отбора са трагични. И двата отбора не са направили нищо като селекция. И в двата отбора кърпят за да добутат до нещо, ама какво пък постигат. В тази игра без пари не става.

За шампионската лига и играта на Левски там, да беше пагубна в групите, НО групата беше убийствена. Никой друг отбор няма да постигне повече от това.

Тия некадърници който разхождат фланелките по терена, не заслужават и половината фенове който са на стадиона ( колкото и да са малко ), но те са там. Подкрепят до край. Поне тези който са там всеки мач. Аз лично съм на почти всеки домакински мач и ще продължавам да бъда. Отбора трябва да се подкрепя и като бие и като пада. И може да сме 500-1000 или 2000, но сме там и подкрепяме.

За Лудогорец, напълниха националния стадион, но за тяхно съжаление не повече от 10% бяха отишли заради отбора от Разград, а дори и те не подкрепят отбора си като пада с 2:0. Два пъти се случи и стадиона мълчеше. Как пък на мач на Левски не мълчат феновете с колкото и да падат. Ама така е фенове и история не можеш да си купиш. Така че паднали, голямата работа. А такива като Томов, Тройчо, дори и Батков дето само плачат и се оплакват не помагат. Само пречат. Но сивото им вещество не стига за да го осъзнаят. В момента е толкова трагично положението и в двата столични гранда, че абсолютно все едно е как завършват тези мачове - само променят посоката на заяждане и плюене по форумите ;). Само треньорската неизбежна смяна може да се ускори, нищо повече. Защото на всички ни е ясно, че който и от двата гранда да се класира за Европейските турнири, за поредна година няма да постигне НИЩО.

Публикувано

"Футбол" не гледам, щото такъв няма. Метнах едно око на мъчното дерби и само мога да кажа, че съм омерзен. Какъв български футбол, какви пет лева? Две шимпанзета се ритаха взаимно и съдията им показа картони. И, това е български футбол?!

Публикувано

Последно от мен-за "осмислянето"на сезона Ви остана един мач(защото си представям,ако бяхме паднали,щеше да има "морални шампиони и т.н.),но пък волейбола и баскетбола направиха 100 годишнината!

Sent from my iPhone

Публикувано

ururysu4.jpg

デシスラブ

Публикувано

И какво е чувството да влезеш в ШЛ където който те хване-този те лупа. Да не те тресе мазохизъм нещо?

А какво е чувството да не можеш и да си помислиш твоя отбор да играе за влизане в групите на ШЛ? ;)

Айде по-спокойно!

Публикувано

Сега отново на темата за Барселона, продължават си с типично техните изяви (не казвам че те са виновни за това), а именно да печелят с помощ от съдията.

Особено последният мач-този съдия как можа да вкара 7 гола... :tooth:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...